0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #320 -: Февруари 13, 2013, 10:15:34 am »
Първо празнуването на 08.03. го зарязах след като облечена и накипрена след работа го чаках 20 минути в студа, да дойде да ме вземе. Имало прелез моля ви се и той чакал ли чакал. Пък аз че мръзна на студа пред фотото и даже колегата постоя горкия 10 минути с мен, ама .... и той жена си има все пак. Та се отказах от тия мераци. Сега се опитвам да го убедя, че трябва да отразява някак празника, та да свикне детето. Щото аз темерут кат него и фамилия не искам да възпитавам. И, Рали, не от петия път - „някъде април месец, май“ е отговора на въпроса „кога е родена майка ти“. Луда работа ви казвам.
Като наближи празника ми припомнете да ви показа перфектния букет. :lol:
« Отговор #321 -: Февруари 13, 2013, 10:23:26 am »
Пеше, то и при нас се почва с "абе края на юни".... та по асоциации го докарва около :)))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #322 -: Февруари 13, 2013, 10:25:41 am »
За такава госпожица... подаръка от влюбен "мъж" ли ще е или повода е друг? :)
Ами повода е РД на госпожицата, а влюбения "мъж" е синчето. :)
Рози, виждала съм тези темички в "Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет", обаче мислех, че там пишат мами, които са се сдобили с рожбите си точно по този начин.А аз за това си дете съм нямала такъв вид трудности.Проблемите са сега за второто ..
Извинявам се за отклонението! :oops:

Хубава е идеята с колието. Момиченцата от малки се радват на такива неща  :lol:
Или пък нещо друго кипренско за нея, а не за куклите. Не зная продават ли се примерно детски гримове някакви. Или някакви хубави шнолки с ленти за косичка, примерно от този сайт: http://www.tochkiraieta.com/damski-aksesoari/

Пеше , ко ма напрай тиии!!! Хахаххаа :lol:

*
« Отговор #323 -: Февруари 13, 2013, 11:05:58 am »
Срам не срам "около " датите и аз да разкажа. Моя рожден ден е на 5 септември, милото знае, че е "някъде там" - в началото на септември. След дестина години съжителстване "около" датата ми звъни - аз на работа. Диалога следния:
- дай си ЕГН-то, защото ще взимам едно канго под наем и ми искат ЕГН (към момента сме развхърляли къщата в тежък ремонт).
На мен ми светва лампа някаква, ама неосъзнато. И започвам да рецитирам, рецитирам забележете неговото ЕГН и не се усещам, човека обаче с "гузна" съвест пише, пише и не мисли. Затваряме телефоните. След 30 секунди звъни:
- ти що ми даваш мойто ЕГН?
аз обаче разсъдила за 30 секунди го питам:
- а за какво ми искаш моето ЕГН, като ти ще взимаш канго-то, а?
И човека, както повечето мъже няма да признае, че е забравил рожденния ми ден атакува за да не му се налага да се отбранява ..... та станахме на кълбета.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
« Отговор #324 -: Февруари 13, 2013, 11:30:33 am »
Относно датите аз съм мъжа в семейството. Не помня никакви. Баба ми (на близо 90г.) ми напомня :) няма празник, който да пропусне. Та, не им се сърдете на мъжете ви.
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #325 -: Февруари 13, 2013, 11:43:51 am »
Аз за това съвсем умишлено родих след моя РД. Така шанса да го забрави се свежда до минимум. :lol:
*
« Отговор #326 -: Февруари 13, 2013, 11:58:05 am »
Аз пък дати помня като слон. И ми е много странно как някой може да не знае кога близките му имат празник. Но свят шарен, хора разни  :).

« Отговор #327 -: Февруари 13, 2013, 12:03:03 pm »
супер дани. мен пък да ме убиеш дати не помня - затова си имам тефтерче и календар с коментари към датите на телефона. ама като сменям телефоните всичко губя  :?
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #328 -: Февруари 13, 2013, 12:48:24 pm »
Може, Дани, може. Особено като в къщи не се празнуват и отбелязват тия дати.
*
« Отговор #329 -: Февруари 13, 2013, 23:51:29 pm »
Пешек ще чакам снимки на букета с нетърпение  :D :D :D
Аз днес получих първата саксия изненада  :D не можа да я скрие до утре пък и не му търпи  :)
Мишле продават детски гримове, като имаш и мома ще разбереш  :D
*
« Отговор #330 -: Февруари 14, 2013, 02:30:20 am »
Гледам всички се оплаквате от мъжете си. Аз пък да взема да се похваля освен. Купува цветя с или без повод, бельо, бижута, гледа деца и върши домакинска работа. Е, понякога бърка имената на децата, ама то едно ли е да го запомниш.  :lol:

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #331 -: Февруари 14, 2013, 05:17:32 am »
Гледам всички се оплаквате от мъжете си. Аз пък да взема да се похваля освен. Купува цветя с или без повод, бельо, бижута, гледа деца и върши домакинска работа. Е, понякога бърка имената на децата, ама то едно ли е да го запомниш.  :lol:

Обичам чувството ти за хумор!  :lol:

Честит Празник!

Любов и вино, вино и любов!
Празнувайте, което ви е на сърце!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #332 -: Февруари 14, 2013, 07:01:10 am »
Ха добро ви утро, и честит празник (кой каквото празнува)!!!

Черпя ви с кана кафе, че на мен душата ми е стон... ама то бива ли хора с рожден ден днес да почнат да го честват от снощи....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #333 -: Февруари 14, 2013, 08:17:53 am »
Добро утро, дами! :D

Бъдете винаги пияни от любов!
Обичайте и бъдете обичани! :biglove:

.. на мен душата ми е стон... ама то бива ли хора с рожден ден днес да почнат да го честват от снощи....
:lol:
Да е жив и здрав рожденника! :wine:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #334 -: Февруари 14, 2013, 08:28:13 am »
Добро утро и от мен! Честит Рожден Ден на всички рожденници и празнуващи! Да сте мноооооооого щастливи, вечно влюбени и засмени!  :happy_birthday_1:

Лек,приятен,успешен и влюбен ден,ви желая на всички!Цунки! :biglove: :kiss: :bighug: :grouphug2:

п.п. Благодаря, за прекрасното кафенце (както винаги) и винце, отпивам с удоволствие и изчезвам по задачки!  :coke:  :flower:
« Последна редакция: Февруари 14, 2013, 08:32:59 am от rosefromstars »
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #335 -: Февруари 14, 2013, 09:16:14 am »
Тъй, купих ребрата, след малко ще ги мариновам. Стефка да ми се Яви и да каже с колко течност ги слага да ги пече.
*
« Отговор #336 -: Февруари 14, 2013, 09:44:48 am »
Стефка да ми се Яви и да каже с колко течност ги слага да ги пече.
Моите са мариновани вече. :)
Но искам да питам и друго.Ако ги изпека заедно с картофите ще има ли ефект от марината?Или да си пека картофите отделно?
Щото моя мъж казва, че ще поемат всичко и ефекта ще се изгуби. osi_10

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #337 -: Февруари 14, 2013, 11:25:54 am »
Честито па всички влюбени и нетолкова! :lol:
Весел празник и хубаво прекарване и изкарване кой както
го нареди! И умната!  :P

*
« Отговор #338 -: Февруари 14, 2013, 11:28:22 am »
ааа за картофите не знам, но мисля че няма да има никакъв проблем да ги изпечеш заедно :)
Пеш, аз слагам и част от маринатата като доливам малко винце или водичка, почти да се покрият, ама не да плуват във вода :lol:
« Отговор #339 -: Февруари 14, 2013, 11:38:49 am »
Честит празник на всички!

няма да забравя моите ангелчета...