0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #160 -: Февруари 07, 2013, 13:38:57 pm »
Ааааа, Елена, недей тъй с диетите. Моя ако го сложа на диета ще изчезне бе :lol:.
*
« Отговор #161 -: Февруари 07, 2013, 14:35:32 pm »
Ааааа, Елена, недей тъй с диетите. Моя ако го сложа на диета ще изчезне бе :lol:.

:D :D :D :D и моя така!
Не съм го изгонила от спалнята като Мишето, но го ритам цяла нощ, като го бутам нищо не става  :? Мисля да се оплача на Док  :lol: вземе да ми каже като за задушаването, че в определен момент от живота си всяка жена го изпитва  :lol: :lol:
« Отговор #162 -: Февруари 07, 2013, 15:06:49 pm »
Аз не съм го изгонила, той сам тактично предложи да спи в другата стая, за да мога да се понспя. Честно казано иска ми се и тази нощ да остане там  :lol: , но да видим дали сам ще поиска и той хихихиих

Хахаххааа, Ели, опасявам се, че изтече гаранцията вече  :lol:

*
« Отговор #163 -: Февруари 07, 2013, 17:15:35 pm »
Купете си тапи за уши! Помагат.
Освен в случаите, когато вождът на бенгалските тигри ви е залепнал с устата на ухото - тогава няма спасение.  :lol:
« Последна редакция: Февруари 07, 2013, 17:17:25 pm от Елфи »
*
« Отговор #164 -: Февруари 07, 2013, 17:43:57 pm »
Ами Мише има предложение, казваш зле наместен нос, значи има нужда от корекция  :wink:
« Отговор #165 -: Февруари 07, 2013, 17:49:11 pm »
Ами Мише има предложение, казваш зле наместен нос, значи има нужда от корекция  :wink:
Като знам какви болки изживяхме покрай тия болки, че то магарето дърто не иска упойки, направо нямам сърце да искам да ходи корекции да прави.
Освен ако не го коригирам аз някоя нощ като ме събуди, а? Хахаххаха

С тапи не става, няма да чувам бенгалското тигърче!  :lol:

*
« Отговор #166 -: Февруари 07, 2013, 17:51:08 pm »
Спъни се случайно с тигана  :lol:
« Отговор #167 -: Февруари 07, 2013, 17:52:25 pm »
:jump12:

« Отговор #168 -: Февруари 07, 2013, 18:05:29 pm »
Ооо, и аз съм в слушащите дъскорезници, ама освен всичко ме и бутат и ритат. Някои нощи съвсем грубо и нарочно му шибвам един, като ме срита в бъбреците! Не стига, че ми ръмжи и бучи, ами като почне да ме рита, цялата ставам в синини. Или ме избутва на края на ОГРОМНОТО ни легло и тогава го бутам с всичка сила, за да си извоювам мое място в това легло.

Ние имаме изкривяване на синусите, също от счупване на носа и почвам да се замислям за опцията "спъни се с тигана", за да се оперира най-накрая! на всичкото отгоре и със синузит и ако се оперира има шанс да пооправят изкривените канали.
[/url][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #169 -: Февруари 07, 2013, 18:49:53 pm »
Вени, затова се взима слабичък мъж. Да не те избутва той, а ти него. На мен все ми е студено, а той е като печка и топли. Та аз се натискам, на него му жега и се дърпа. Аз пак се натискам, той пак се дърпа и така докато се окаже на ръба на огромната ни спалня. И представете си аз съм виновна. Колко добре си ми беше като спяхме в кухнята  той беше до стената. Е, оплакваше се, че е залепен за таблата, ама кой обръща внимание на мъжки оплаквания. :lol:
« Отговор #170 -: Февруари 07, 2013, 21:32:24 pm »

:jump12: :jump12:
*
« Отговор #171 -: Февруари 07, 2013, 21:51:44 pm »
Елфи много директна, аз чаках сама да се сетиш  :D :D :D
Сега тъкмо моя мъж ми обяснява, че и неговия нос бил чупен, ама носил шина и няма да е от това хъркането. И аз като Вени като се ядосам да го бутам през 5 мин си изтървам ръката да се събуди  :lol:
« Отговор #172 -: Февруари 07, 2013, 22:05:11 pm »
Вени, затова се взима слабичък мъж. Да не те избутва той, а ти него.
колко много неща за съобразяване преди брака хахаха
тази нощ пак ще се ширя аз
 :lol:

« Отговор #173 -: Февруари 08, 2013, 07:42:20 am »
Много спите мамииииии  :lol:
Хайде, кафето е направено! Добро утро на всички! :)

*
« Отговор #174 -: Февруари 08, 2013, 08:02:11 am »
Много спите мамииииии  :lol:
Спим, щот` снощи спахме перфектно.
Ама то много дъскорезници имало тук ... а аз на моя му викам банциг. :jump12:
Благодаря за кафенцето, Мишле!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #175 -: Февруари 08, 2013, 08:07:24 am »
Добро утро и от мен.Аз тъкмо пия кафето и се опитвам да се събудя.Петък е и уте най-накрая ще полежа малко :)

Гледам за хъркане си говорите, аз да чукна на дърво моя мъж не хърка, освен като е болен.И добре че е така че трябваше да спим в отделни стаи.Аз спя много леко, чувам всичко и ако хърка за мен ще е мъчение.

*
« Отговор #176 -: Февруари 08, 2013, 09:17:35 am »
Ами честит ви петък!
Мерси за кафето, аз още чакам да мине време от хапчето, а тая нощ..... Мъж не хърка, но лая куче до 1-2ч  :lol: :lol: :lol: Две хубави неща на куп нямало.
« Отговор #177 -: Февруари 08, 2013, 09:39:55 am »
Ами честит ви петък!
Мерси за кафето, аз още чакам да мине време от хапчето, а тая нощ..... Мъж не хърка, но лая куче до 1-2ч  :lol: :lol: :lol: Две хубави неща на куп нямало.
Няма, няма... по този повод аз пак отвам да спя :(

« Отговор #178 -: Февруари 08, 2013, 10:53:12 am »
А, при мен и вождът на бенгалските тигри да спи до ухото ми, пак няма да го отразя - като заспя, нищо не е в състояние да ме събуди (освен капка вода, писък на бебо или настоичиво мяукане) и самолет да пада, пак няма да го чуя. Е, може би това е защото преди живеех на висок етаж в многоетажен блок покрай, който минаваха самолетите преди да кацнат на летището и често пъти като бях малка махах на пътниците вътре, защото се виждаха люковете и определено са ме виждали :). Тогава не беше просто тресане на стъкла, а направо ужас - вечер в 24 часа да ви минава под носа боинг 747 или карго самолет с раздрънкани двигатели. Така че, всяко нещо си има положителна страна и от това се научих да спя на шум. А, милото доста хърка, но определено не ми пречи. Иначе, той спи толкова леко, че от мухите се буди. Сега, ходи спи понякога в хола, защото бебо мърда и издава звуци, а това му пречи и не може да спи. На мен пък не. Да знаете, че се свиква и след някоя друга годинка въобще няма да ви прави впечатление хъркането му, само трябва да издържите 2-3 години - търпение :)
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 10:55:38 am от rosefromstars »
« Отговор #179 -: Февруари 08, 2013, 10:58:51 am »
Добър ден от мен!  :D
Вируса дойде и у нас. МъжО беше болен, сега съм аз на ред.

Петък е и уте най-накрая ще полежа малко :)
Пък аз утре ще работя.  osi_15