0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #140 -: Февруари 06, 2013, 08:32:25 am »
Как е настроението при вас?
Благодаря, че попита Маги. :bighug:
При мен все така унило .. опитвам се да гледам напред и да продължа живота си под друг ъгъл.
Не му е тук мястото, както казах/те, но имах нужда малко да споделя ..
Но ще се справя!След малко включвам ровентата на макс, и който спал-спал. 8)Все пак е делничен ден.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #141 -: Февруари 06, 2013, 08:54:52 am »
Аз съм видяла много катаклизми в живота на хората и съм разбрала, че трябва да се наслаждаваме на всяка минутка, на всяка птичка, на всяко цвете.Лесно няма, но това не значи, че живота свършва.

Мамче, ти не ходиш ли на работа?

« Отговор #142 -: Февруари 06, 2013, 09:23:04 am »
Добро утро и от мен!
От сутринта съм на бързи обороти, кафето си не можах да изпия на спокойствие. :)
Днес е Свети Фотий, празнуват всички, които носят имената: Светла, Светослав, Светлин, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна. Честито, живи и здрави да сте!  :D
*
« Отговор #143 -: Февруари 06, 2013, 09:26:42 am »
В момента съм без работа ..

Честито на днешните именници!
Да сте живи и здрави, и с гордост да си носите името! :balk_5:

Ромен Гари
*
« Отговор #144 -: Февруари 06, 2013, 09:27:07 am »
Добро утро и честито на именниците и от мен! Ние отиваме на Док, че голямото бебе ще ми стъжни деня.
Мамче мини да бръмнеш и у нас, че чак след обяд ще имам време за това  :D
« Отговор #145 -: Февруари 06, 2013, 11:17:33 am »
Добро утро и от мен! Супер капучино, Мамче, благодаря! Не се притеснявай, Мамче, в живота на човек има много периоди - понякога времето е облачно  , друг път вали от очите ни порой, друг път е сумрачно, но понякога е и слънчево, че толкова ни е хубаво, че и на почивка в хармония с всичко и блаженството на летните прохладни вечери... Дано скоро този твой сумрачен период отмине и да изгрее слънцето на щастието в твоята душа! Честит празник на всички именници! Лек и приятен ден на всички!  :grouphug: 
« Отговор #146 -: Февруари 06, 2013, 13:32:33 pm »
Пуууу, малкия пак ме изложи пред свекърите :lol: Отивам да страдам с кафе :)
[/url][/url]
*
« Отговор #147 -: Февруари 07, 2013, 03:22:39 am »
жасмин, как така те е изложил, бе, то детето, просто прилича на баща си  :wink:, няма да им се даваш

мамче,  yahoo_17
*
« Отговор #148 -: Февруари 07, 2013, 07:55:06 am »
Добро утро, момичета!
Днес съм по-добре, и ще става все по-добре .. благодаря на всички за подкрепата, милите думи, и съпричастността!  :bighug:
Вече съм с кафето ..
Хубав ден ви желая и много усмивки днес!Пък ако ще и без повод. :)

м-и, ако не си бръмнала вчера у вас, да дойда да те отменя, а? :D

Ромен Гари
*
« Отговор #149 -: Февруари 07, 2013, 08:46:40 am »

м-и, ако не си бръмнала вчера у вас, да дойда да те отменя, а? :D

Мерси за кафето!
Опитах да излъжа болния, но гостите пристигнаха преди това  :D
Идвай, идвай, ако няма за чистене ще има за гладене и готвене, пък ако съм сколасала, ще разпънем масите  :D
*
« Отговор #150 -: Февруари 07, 2013, 08:55:43 am »
Добрютро.Аз съм много енергична тази сутрин, но това е защото се наспах прекрасно през ноща.Е това не пречи да мечтая за събота и късно кафе :)

Лек ден :)

*
« Отговор #151 -: Февруари 07, 2013, 09:07:36 am »
Идвай, идвай, ако няма за чистене ще има за гладене и готвене, пък ако съм сколасала, ще разпънем масите  :D
Става. :D Много обичам да гладя, особено по зимно време, и особено детски дрешки.
Маги, уикенда е близо. :dance2:

Ромен Гари
« Отговор #152 -: Февруари 07, 2013, 11:22:46 am »
Добрютро.Аз съм много енергична тази сутрин, но това е защото се наспах прекрасно през ноща.Е това не пречи да мечтая за събота и късно кафе :)

Лек ден :)
Аз чак прекрасно не съм се наспала, ама по-добре от миналата нощ. След като изхвърлих тати да спи в другата стая.... бааа*ти хъркането, хора, миналата нощ направо се нахвърлих отгоре му и го щипах от яд, от 1-5ч не ме остави да мигна!!! Направо озверях... какво да правим с това хъркане не знам просто  :?

*
« Отговор #153 -: Февруари 07, 2013, 11:28:09 am »
Леле, Мишле, не си сама!
Искам да ти кажа, че и ние сме същата работа.Само ръчкам и бутам да се обръща ..
Ама то мъка голяма, бре.И за този, дето не може да спи, и за другият, дето го ръчкат. :lol:
Та, и аз търся лек. osi_17

Ромен Гари
« Отговор #154 -: Февруари 07, 2013, 11:43:13 am »

Та, и аз търся лек. osi_17[/color]

Лек, лек, лека е в годините заедно  :wink:
След почти 20години хъркане - вече ми е музика за ушите  :lol: Та кат я няма музиката - не мой да спинкам  :wink:

Аз кат една примерна домакиня - изчистих, изпрах, сготвих - и изчезвам на маневра  :lol:
Ама то едно слънце кат е пекналоооооооо  :lol: Кеееееееееф!
« Отговор #155 -: Февруари 07, 2013, 11:51:58 am »
Лека е в дълбокия сън девойки, това е истината  :lol: Питате ли ме мен - не стига, че двукракия хърка, ама и четрилапия набичва гатера - а спи до главата ми  :lol: :lol: :lol:
Затова решението е - заспиваш пръв, и стискаш палци да спиш непробудно докато не звънне будилника  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #156 -: Февруари 07, 2013, 11:55:58 am »
Здравейте момичета!Първо ще се почерпя и аз с кафенце,много обичам само дето ,ако пия следобед кафе ,вечерта започва едно кокорене 8O,а в късните часове вече няма за четене много из форума :( всички са гушнали възглавниците :balk_126:,а други  ръчкат и щипят мъжете си да не хъркат :lol:.Аз съм голяма късметлийка мойто мъжле не хърка само когато е много изморен ,пуфка,пуф ,пуф чак смешно ми става...,но така де не ми се налага да го гоня да спи в хола,докато мои преятелки така процедират за да се наспят,да не говорим за горкичката ми снаха,брат ми направо е ужасен стряска бебето с неговата дърворезница..да и той определено вече е настанен в хола да спи... :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #157 -: Февруари 07, 2013, 12:28:07 pm »
Добър ви ден.
Аз проблема с хъркането го реших с лягане, когато вече едвам гледам. И пак ритам и ръчкам.
Лошото е когато и малката дъскорезница се включи :lol:. Това когато е леко настинала де. От едната страна хърка единия, от другата другия.
Познайте кой отнася ръчкането. :lol: :lol: :lol:
« Отговор #158 -: Февруари 07, 2013, 12:58:21 pm »
Леле, Мишле, не си сама!
Искам да ти кажа, че и ние сме същата работа.Само ръчкам и бутам да се обръща ..
Ама то мъка голяма, бре.И за този, дето не може да спи, и за другият, дето го ръчкат. :lol:
Та, и аз търся лек. osi_17

Този дето са го ръчкали хич нищо не помни на сутринта  :lol:
Даже ми вика през нощта "не хъркам бе, чувам се!!" - абе като ти шибна един ще ти кажа чуваш ли се, аз ще съм будна ли, ако не хъркаш? :lol:
Аз спя супер леко, заспиването първа не ме устройва.
Не хъркаше той, ама му счупиха носа малко преди сватбата и нещо лекаря не го доискусури както трябва на операцията и... честито! Викам му - като се съгласих да се омъжа за теб не хъркаше, после се разхърка хахаххааа, шегуваме се :)))

*
« Отговор #159 -: Февруари 07, 2013, 13:36:51 pm »
мишле, освен да го върнеш като "счупена при превоза стока"  :wink:
аз бях така като бременна - хем не мога да спя, хем той хърка. а хъркащите мъже да минават на диета, много помагало ако се свалят малко килограми.
хубав ви ден, даже и при мен има слънце, ама аз трябва да работя и да си седя в къщи