0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #840 -: Март 17, 2013, 16:04:12 pm »
моля за прошка и аз
още не съм си измила очите, но днес съм решила да покажа на ади що е то "амкане".
купих един красив шал - 50 на 50 коприна и вълна. много приятна тъкан.
тед, последно какво гледа?
*
« Отговор #841 -: Март 17, 2013, 18:30:57 pm »
*
« Отговор #842 -: Март 17, 2013, 19:01:12 pm »
Ели, последно нищо не гледах вчера, стана никое време и трябваше да ставам от компа ...
Днес в 20:00ч. ще гледам "Ангелите на Чарли" по бтв комеди. :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #843 -: Март 19, 2013, 08:32:44 am »
Малееее, голяма бомба паднала тука.Ни кафе, ни раздумка, да не говорим пък за смях. :lol:
Аз започвам с кафето, пък дано се подлъже някоя на раздумка.

Ромен Гари
« Отговор #844 -: Март 19, 2013, 14:24:51 pm »
Аз не ставам нито за смях, нито за раздумка тия дни, Теди!
Нервите ми не са били опънати никога до сега толкова много и направо не знам кой път да хвана. Да има начин да се махна от в къщи за няколко дни, ще е супер, ама няма.. :(

*
« Отговор #845 -: Март 19, 2013, 16:29:47 pm »
Ехх, Мише, съжалявам да го прочета.
И на мен на моменти ми е такова и тогава се затварям в себе си и млъквам(не ми е до приказки и хора въобще). :?
Преди малко отново ме нарани "приятел".И за сетен път се убеждавам в преценката си ...
Давай на хората втори шанс, но никога трети!А те станаха повече от 3.
Надявам се да се оправят нещата при теб. :bighug:

Ромен Гари
*
« Отговор #846 -: Март 19, 2013, 22:13:10 pm »
мишле, няма ли да помогне, ако се оплачеш тук?
тед, подобни приятели са неизбежни, мисля, дано имаш и от другият вид :)
« Отговор #847 -: Март 20, 2013, 08:23:03 am »
Добро утро!
Ели, няма да е много подходящо, защото темата все пак е за позитивни емоции, пък и не искам да натоварвам четящите с моите глупости. Даже и вчера не трябваше да пиша това, но някак си ми се изплъзна измежду пръстите така да се каже  :lol:
Днес е по- добър деня. Може да се каже, че съм се понаспала. От недоспиването май ми идва и цялото напрежение и напоследък агресия през деня...И като не мога да си го изкарам на виновника, погвам баща му и де що има пред погледа ми. Добре, че никакви родители не са ме търсили тия дни по телефона  :lol:
И така...
Да сипем по едно кафенце, а?  :D

*
« Отговор #848 -: Март 20, 2013, 13:54:37 pm »
"Днес настъпва астрономическата пролет, точно в 13:01!" - така пише в мрежата.
Дочакахме я най-сетне.
Така че вече мога да ви я честитя официално. :D
Честита Първа пролет, момичета!

Нека цялата тази красота от пролетта се пренесе в душите ви и да ви дари с приятни мигове и весело настроение!
« Последна редакция: Март 20, 2013, 14:45:00 pm от ТЕД »

Ромен Гари
*
« Отговор #849 -: Март 20, 2013, 14:11:08 pm »
честита пролет и на вас, дано времето прочете, че е дошла пролетта и да се коригира, че тук е един студ и една сивота.

мишле, то не може само да се хилосваме :wink: иначе, да ти кажа, те бащите са за това, поне от време на време да си го изкарваме на тях.  :) мога да ти дам и литература по въпроса нАучна  :wink:. дано са ти по-добри дните оттук нататък и по-спокойни нощите.

мен днес ми е един особено дълъг ден, да видим как ще завърши.
пп мерси за кафенцето и кифличката с него, особено, че съм гладна, гладна
*
« Отговор #850 -: Март 20, 2013, 14:29:46 pm »

Аз ще хапна след малко каквото се пържи , и на мен ми е едно сиво , тъпо, странно и гадно напсоледък , по куп причини...
Поне пролактина ми е в норма от вчерашната конторла , след като беше висок
и си бях объркала терапията  :lol:
*
« Отговор #851 -: Март 20, 2013, 14:53:33 pm »
f_28, а дано сега си я поправиш  :wink: и ти се размине тъпото и сиво настроение.

нещо по темата, трябва да си купя бански, и както бяхме говорили се гледат вече цели бански, та, ако имате време и ищах,  моля погледнете го този и кажете какво мислите  :)
http://www.asos.com/Pour-Moi/Pour-Moi-Fiji-Cut-Out-Suit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2333481&WT.ac=rec_viewed
« Отговор #852 -: Март 20, 2013, 16:11:38 pm »
Аааа, харесва ми  :lol:
Литература с удоволствие ще прегледам, ако и да не се ръководя от книги в ежедневието си :) Но, да... можеш на мейла да ми пратиш, каквото считаш за подходящо :)

« Отговор #853 -: Март 20, 2013, 16:15:30 pm »
Готин е банският. Бих си го взела  :)
*
« Отговор #854 -: Март 20, 2013, 17:07:41 pm »
Честита пролет и от мен!
Елена банския е хубав, аз бих избрала с по-поддържаща чаша, но то си зависи и от размера, който ще сложиш там  :lol: иначе връзката на гърба е добър вариант.
Аз носих подобен http://www.asos.com/Nookie-Beach/Nookie-Beach-Flower-Bomb-Swimsuit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2823769&cid=2238&sh=0&pge=13&pgesize=20&sort=-1&clr=Black+flower+bomb  това лято т.е. предното и с килата, които съм качила изобщо не знам дали да го сменям.
« Последна редакция: Март 20, 2013, 17:17:12 pm от м-и »
*
« Отговор #855 -: Март 20, 2013, 21:17:47 pm »
много ви благодаря за подкрепата. ще си го поръчам, пък ще видим. м-и като размер не съм много голяма, но както някой тук във форума беше писал, формата доста наподобява "изсъхнал патладжан" та ще видим  :)
*
« Отговор #856 -: Март 20, 2013, 22:36:55 pm »
Първият бански е точно като за мен. Тъкмо ще си покажа паласките на всички.  :lol:

*
« Отговор #857 -: Март 20, 2013, 22:38:57 pm »
блу скай  :), при мен проблемът е по-скоро отпред, но и паласки има...
« Отговор #858 -: Март 20, 2013, 22:40:39 pm »
..формата доста наподобява "изсъхнал патладжан" та ще видим  :)
Заинтригува ме  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #859 -: Март 20, 2013, 23:14:43 pm »
Олее, накарахте ме да се замисля за лятото  :lol: с тези бански, нали съм си и на морето :wink:.
Аз днес изпаднах в лек ужас, досега винаги съм носила сутиен с размер D, ама днес нито един не ми стана, само един доста грозен с размер вече Е !!!!! Винаги съм си била с голям бюст, но този последен опит инвитро през февруари, ми разказа играта, нито една риза и сутиен не ми стават.
Та така, всеки с проблема си, а като четох за банските, реших да си пробвам моят ама уви не ми става и познайте къде  :wink: