0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #80 -: Февруари 02, 2013, 14:14:27 pm »
Хаха, някои пият от радост, други от мъка, ние от сутринта  :lol:
*
« Отговор #81 -: Февруари 02, 2013, 14:51:08 pm »
Да не вземете сега Милър да ми пуснете! Ще се разправяме на лични.

*
« Отговор #82 -: Февруари 02, 2013, 14:59:29 pm »
А не, сакън! Трябваше да пиша в първия пост - забранено и за Милър  :lol:
« Отговор #83 -: Февруари 02, 2013, 15:15:31 pm »
хайде, цунки!  :kiss: (случайно попаднах на тази снимка, хареса ми и ми се прииска да я споделя с вас - никакви странични мисли)

и нещо смешно:

"Две групи от Американски специалисти се събрали да разяснят темата "компютърът от мъжки или женски род е"

Първата група състояща се от жени стигнала до заключение че е от мъжки род, поради следните причини:

А) За да ти обръща внимание трябва да го докосваш
Б) Съдържа много имформация, но няма въображение
В) Предполага се че ти е в полза но в голяма част от случаите е източникът на проблемите
Г) Когато, най накрая, си имаш такъв, се оказва че, ако беше изчакал малко, би могъл да имаш по добър

Втората група състояща се от мъже стигнала до заключение че е от женски пол поради следните причини:

А) Никои с изключение на неговия създател не може да разбере логиката му.
Б) Езикът, с които комуникира с другите компютри, е неразбираем.
В) И най-малката грешка се запаметява (се съхранява в паметта) и излиза наяве в най-неподходящия момент
Г) Когато най накрая си вземеш един, разбираш че трябва да си даваш половината заплата за поддръжка"
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 16:29:37 pm от rosefromstars »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #84 -: Февруари 02, 2013, 16:30:20 pm »
Хаха, някои пият от радост, други от мъка, ние от сутринта  :lol:
Аааа, Мими, има и четвърта категория - пиещи от вчера.
Иначе кафето и аз го отказвам. Искам няколко (скромна, а?) сервиза само. :)
« Отговор #85 -: Февруари 02, 2013, 16:40:22 pm »
А не, сакън! Трябваше да пиша в първия пост - забранено и за Милър  :lol:

Хахаха, Мими, не е късно - поправи се  :lol:
« Отговор #86 -: Февруари 02, 2013, 16:54:43 pm »
и сега може да потанцуваме: http://www.youtube.com/watch?v=FpD3iHnbleQ  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #87 -: Февруари 02, 2013, 17:02:53 pm »
Аз все пак ходих на работа, какво да се прави, съдба.Довечера сме на гости в майка и татко и хич не ми е весело, но няма начин, ще празнуваме Трифон зарезан.

Апропо да се похваля, на диета съм от има няма месец, кила не съм свалила, но обиколките съм намалила, имам вече кръст :) и започнах да правя йога.

« Отговор #88 -: Февруари 02, 2013, 17:16:34 pm »
Супер, Маги - Това с кръст-а и аз си го мечтая... Но, още при мен не е реалност за съжаление... Все се успокоявам с това: "Кога разбираш че си надхвърлил нормалното си тегло? Когато си почиваш на плажа и някой природозащитник се опита да те върне обратно в морето"...  :wink:
Възможно най-приятно прекарване при вашите ви желая! Лека вечер!  :bighug:
« Отговор #89 -: Февруари 02, 2013, 18:58:10 pm »
Перфектния начин да натириш манджите на свеки в историята - да пратиш мъжо на Вега тест!
99% от храните, които мама твърди, че са полезни и трябва да се консумират всяка седмица - непоносимост до степен алергия!
Жълтъци били полезни - да, да, ама друг път за моя мъж :)
[/url][/url]
« Отговор #90 -: Февруари 02, 2013, 19:00:01 pm »
 :lol: :lol: :lol:

« Отговор #91 -: Февруари 02, 2013, 19:26:58 pm »
Сега седя и след разговора със свеки, съм супер доволна!
Твърда непоносимост към пълномаслени продукти и избщо млячните, овче сирене, дето се опитаха да ми набутат в устата - забранено с 5 хикса :lol:
Соев лецитин (кремвирши и самалчета) - твърда непоносимост.
И още 40 продукта :lol:

Айде сега искам някой от тях да ми заспори пак за пълномаслените продукти!
[/url][/url]
*
« Отговор #92 -: Февруари 02, 2013, 19:43:22 pm »
Какво е това вега тест бе Жаси?
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #93 -: Февруари 02, 2013, 19:58:24 pm »
Вега тест е тест, който показва непоносимост към определени храни, напидки, прах, полени, подправки и каквото се сетиш. Това са неща, които като консумираш, не ги преработва организма ти и се натрупват токсини, които после излизат под различни форми - пъпки, газове, торбички под очите, киселини, понякога дори потта мирише особено, ако си консумирал нещо, към което твоя организъм е нетолерантен.
Аз му купих най-пълния тест и честно казано съм в шок от някои неща. Например - непоносимост към марулата, но не и към къдравата салата.
Към зрелия кашкавал - твърда, но към мекия - не. Твърдо сирене - тц, обаче меко може.
Към месата - пилешкото изобщо не го обработва, за разлика от свинското.

Зехтин обаче - тц, забранено за консумация, но слънчогледово и царевично олио - може.

Имайте предвид, че това, към което той има непоносимост, най-вероятно и детето ще има. Аз се чудя, що отказва жълтъка дечко :lol:
[/url][/url]
*
« Отговор #94 -: Февруари 02, 2013, 20:05:45 pm »
Въпросът ми беше по-скоро какво представлява този тест, как се провежда и доколко е нещо надеждно? Понеже на мен ми звучи като бла-бла, да ме прощаваш  :lol: :oops:

*
« Отговор #95 -: Февруари 02, 2013, 20:50:17 pm »
Вега тест не мога ти обЯсня точно какво е, Jbrul, но със сигурност е чудесен начин за печелене на пари  :lol:
« Отговор #96 -: Февруари 02, 2013, 21:31:03 pm »
Точно това щях да ти напиша и аз! Много хитов тест, който се прави вече и в козмдтичните студия за една шапка пари от порядъка на 100-на лв. Нека Вени каже какво е, казва, че го е купила. За мен също е бошлаф работа.

*
« Отговор #97 -: Февруари 02, 2013, 21:43:39 pm »
Бе само аз ли ходя на козметик за стандартни процедури се чудя?!!! Те тези козметични салони станаха нещо подобно на аптеките май, дето лекарства нямат, ама всякаква козметика - да.
Моят бивш съпруг уж на кожен ходи тези дни, пък в резултат започнал да се фотоепилира, та и на някакъв уред му правили "диагностика на всичко" както се изрази - тази зона му се оцветявала в н'ам какъв цвят значи била добре, другата и тя, пък половата система просто перфектна била, според уреда... Викам му: "Тя затова спермограмата ти такава непрефектна беше, явно не е правена на "правилиния уред"  :lol: И нашият след кихнати 100-ина кинта за тази "диагностика" чаааак тогава се присеща и ми казва: "Хммм верно бе, ти знаеш ли, че май си права и това не ще да е много достоверно". Зачудих се да се смея ли, или да му шибна един направо.

Та...нищо лично Жаси, ама няма ли кръвни, сериозна лаборатория и дипломирани специалисти нещо да изследват - мижи да те лажем е ситуацията и дай тука едни пари.

« Отговор #98 -: Февруари 02, 2013, 22:11:09 pm »
Доколко е надеждаден ще проверя лично, след като Кало направи препоръчаната диета 2 седмици.
В банката още имаше доста колежки, които опитваха какви ли не диети, накрая отидоха на Вега тест и като видяха към кои храни имат непоносимост, изключиха ги и отслабнаха доста бързо. Да не говорим за подобряване на здравословното състояние.

Та надеждност, надеждност - ще видим.

Джей и на кръвни съм го пращала - няма проблем по тях към гореизброените неща. Но ела да го видиш след консумация на яйца, някои меса и млечни продукти. АКо се случи в една седмица или в един ден - ляга, боли го корем, не може да излезе от 00, изпъпчва се и т.н.
ела да го видиш след консумация на точно тези неща, които са му излезли като вредни. Руска салата - честит гнойни пъпки. И киселини за разкош.
Занимавам се и чета за хранене вече години и трябваше да го убедя по някакъв начин. Вега теста се оказа удачен начин, след като му правиха тестове за алергии и уж не излезе.
Между другото има сериозна непоносимост към соя :?

ето инфо за вега теста, хванах първият попаднал ми сайт :) http://vegatest.bg/vega_test.php
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 22:25:50 pm от jasmin_veni »
[/url][/url]
« Отговор #99 -: Февруари 03, 2013, 00:20:16 am »
Катерицата каза: "Зачудих се да се смея ли, или да му шибна един направо." (подобно във филма, когато се беше срещнала с другата катерица във 2-ра част)  :lol: :lol: :lol: :lol:

И да завършим вечерта с нещо красиво: http://www.youtube.com/watch?v=YzKz3RuZXU0 и това: http://www.youtube.com/watch?v=7vzRpYp7WME
Лека, спокойна и приятна вечер на всички от мен!  :ballons: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 00:36:22 am от rosefromstars »