0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #720 -: Март 06, 2013, 09:30:35 am »
. Снощи, както си хърка блаженно го бутам и казвам "обърни се моля те (иначе любезнича  :wink:), че блока ще падне! А той невъзмутимо (без да помни на сутринта какво е казал) ми отговаря - ами нека падне!
Аз, ако не се завърти сам, го завъртам аз. Моят също не помни. Имало е случай, бутам го да се завърти и той взе, че скочи и тръгна да излиза от стаята. На сутринта нищичко не помнеше :-).

м-и, това за възглавницата е добра идея, ама моят обича да спи на ниско. Освен малко по малко да му ги подменям :-).

Мишле
, честит рожден ден!Жива и здрава да си .

*
« Отговор #721 -: Март 06, 2013, 10:50:34 am »
Мишле, честит рожден ден!
Бъди много здрава, обичана, опаричена и събличана  :lol:
Весел празник!
« Отговор #722 -: Март 06, 2013, 11:41:30 am »
Благодаря, момичета! Страхотни сте!  :bighug:

*
« Отговор #723 -: Март 06, 2013, 12:33:47 pm »
Мишле, честит рожден ден!  :happy_birthday_1: Тая торта дето си сложила, направооо  osi_19 сега излизам и отивам да си купя едно голямо парче.

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #724 -: Март 06, 2013, 12:37:50 pm »
Честит рожден ден,Мишле!Да си здрава и много,много щастлива.Аз днес съм почивка ама се чудя откъде да захващам.Май ще взема да врътна и аз някаква торта,че тука само дразните.На нищо не прилича :D

*
« Отговор #725 -: Март 06, 2013, 12:48:43 pm »

м-и, това за възглавницата е добра идея, ама моят обича да спи на ниско. Освен малко по малко да му ги подменям :-).

Точно тази, която аз купих има цип към ватата да се намали обема, но като му го намалих пак се разхърка и най-безцеремонно го върнах, а старата възглавница я изхвърлих  :D
После Мими26 разправя, че била лоша, направо на уроци трябва да идва  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #726 -: Март 06, 2013, 14:04:33 pm »
 мишле, :occasion13:osi_5 :ballons: да си жива и здрава, и много, много щастлива

аз да ви кажа, днес съм с едно ужасно главоболие, което мисля е следствие на липсата на достатъчно шоколад вчера. мисля да не повтарям тази грешка.
*
« Отговор #727 -: Март 06, 2013, 15:12:46 pm »

аз да ви кажа, днес съм с едно ужасно главоболие, което мисля е следствие на липсата на достатъчно шоколад вчера. мисля да не повтарям тази грешка.

хахааха я си помисли дали не е от обезводняване, че на мен често ми се случва
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #728 -: Март 06, 2013, 16:00:59 pm »
Дами и господа, нека ви представя членовете на Зачатие, след едно общо събрание:

*
« Отговор #729 -: Март 06, 2013, 16:08:05 pm »
Хахахаха :witch:
*
« Отговор #730 -: Март 06, 2013, 18:28:18 pm »
Пеше, ще уплашиш кандидат-членовете бря  :lol:

Много за шоколада разказахте, ама никой не ми помогна да си намеря течен без лешници  :roll:

*
« Отговор #731 -: Март 06, 2013, 18:41:33 pm »
Аз за рожденничката имам нещо специално: :lol:
*
« Отговор #732 -: Март 06, 2013, 21:21:34 pm »
дани, що да ги плаши, това само би ме мотивирало да стана член на един такъв клуб.  :wink:

а, м-и казваш, че не шоколада ми е малко е винцето, ще помисля, ще помисля, може би, за да сме сигурни трябва и от двете по повече, ама нали има и едни работи, за които не говорим тук.....
*
« Отговор #733 -: Март 06, 2013, 21:31:00 pm »
Аз чак сега успявам да се включа :(

Мишле, честит рожден ден!
:happy_birthday_1:
Да си жива и здрава, тортичка е изглежда невероятно вкусна!

Момичета, благодаря за съветите. Моят хубавец спи на много висока възглавница, пробвах с по-ниска нямаше ефект. Започвам довечера масирана атака с ритници и юмруци. Дано си вземе поука  :lol: Стига любезности!
*
« Отговор #734 -: Март 06, 2013, 23:07:50 pm »
Pesheck то туй да не е от Вселенския събор  :lol: :lol: :lol:  :lol:Много от архива ти е снимката, пък аз като Елена като гледам Хари Потър и на мен ми се приисква една метла  :lol: :lol: :lol:
« Отговор #735 -: Март 06, 2013, 23:33:46 pm »
Благодаря за специалната торта!
Толкова съм се издула в момента, че ще си хапна утре от нея :)
Италианския ресторант, който StefiZ ми препоръча беше страхотен. Спечелиха ни като клиенти и за напред!  8)
И винце си пийнах! Установих, че сериозно съм изгубила тренинг, от позорно малко количество ми се замая главата  :lol:
Получих и хубави подаръци, какво му трябва повече на човек :)
Отново благодаря на всички ви за пожеланията, направихте деня ми специален!
Желая ви лека нощ!

*
« Отговор #736 -: Март 07, 2013, 08:32:37 am »
ееее мишле, честито и от мен на патерици и много се радвам, че ти е харесал ресторанта, добър е :D
*
« Отговор #737 -: Март 07, 2013, 08:40:47 am »
Добро утро!
Мише, радвам се, че сте изкарали хубаво.Какво му трябва на човек наистина - любимият човек, добро настроение и парченце обич! :D
Аз днес съм в чудесно настроение, пожелавам ви и на вас много поводи за усмивки и прекрасен ден!
Днес шоколада е от мен. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #738 -: Март 07, 2013, 08:57:49 am »
И ти си вече с тематичните аватарчета и подписи :)
Да взема и аз да си поръчам едни  :lol:

*
« Отговор #739 -: Март 07, 2013, 09:10:24 am »
Пеше, ще уплашиш кандидат-членовете бря  :lol:

Много за шоколада разказахте, ама никой не ми помогна да си намеря течен без лешници  :roll:

Как бе, рецепта дадох даже! Иначе по-скоро по био-магазините можеш да намериш, ако те устройва този вариант: http://www.balevbiomarket.com/deserti/chocolates/bio-techen-shokolad-bez-mlechni-produkti.html