0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #700 -: Март 05, 2013, 17:29:54 pm »
Лудница! Хахаххахаха

nomine, от МЦ. Вече е добре положението. С пакет солети и чаша течен шоколад, всичко започва да си идва на мястото  :lol:

*
« Отговор #701 -: Март 05, 2013, 18:50:13 pm »
Течния шоколад трябва да го обявят за лекарство  osi_9
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #702 -: Март 05, 2013, 19:15:51 pm »
Ооооо, да. ДА!!!
И съм първа за рецепта. Пък и много съм болна да знаете.

Някое от тея люкарства ако ми предложи някой .....
*
« Отговор #703 -: Март 05, 2013, 19:19:01 pm »
Като отворихте дума/и снимки/ за течен шоколад, хайде сега ми кажете от къде да си намеря такъв, който е без лешници? Едно време Милка бяха пуснали, но изчезна. Много ме дразни миризмата на лешници в течния шоколад, иначе блокче с лешници харесвам  :)

*
« Отговор #704 -: Март 05, 2013, 19:25:28 pm »
Домашния е най-вкусен. А пък аз съм фенка на черния шоколад  :)
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #705 -: Март 05, 2013, 19:30:36 pm »
Аааааа, не така. Дай и рецептата де. И кажи с какво може да се замени сухото мляко от едно време. Помня че с такова се правеше.
*
« Отговор #706 -: Март 05, 2013, 22:14:50 pm »
И аз съм фен на млечния шоколад - чист млечен на блокчета и МилкиНис на Милка, както и Крем Оле на д-р Йоткер за 3 минути дето става, една купа на ден ми стига  :lol:
« Отговор #707 -: Март 05, 2013, 23:13:59 pm »
ЕЕЕЕЕ, много шоколададжийки станахме  :lol:
Аз съм по чистия млечен шоколад  :wink: без разни ядки и пр.
А за течния шоколад от едно време - мммммммм, обожавам го. И преди няколко години се бях решила и си направих! Ама той излезе златен, бре  :oops: Сухо мляко взех някакво /не помня вече какво беше/, ама за бебета дето са - ама те са си скъпи  :wink: Та и другите продукти - и кат ми излезе 5 малки чашки - ми идеше да се скрия сама в стаята и да си го изям сама  :oops:
Да си призная и тук - вечер кат седна на компютъра и си сдъвквам един цяяяяяяяяял шоколад  :lol: Така съм от малка и да опровергая връзката - шоколад - зъби, ами моята първа пломба беше на 36г по време на бременността ми  :wink:
*
« Отговор #708 -: Март 05, 2013, 23:17:24 pm »
о, аз съм напълно зависима от шоколада. млечен, черният не го харесвам. имаше едни 6 месеца от бременността, когато не ми се ядеше. чудех се какво става. но после всичко си дойде на мястото. затова само ходя и повтарям на кърмещите майки с новородени, че могат да ядат шоколад, ама те не ми вярват. половината от ади е направена от шоколад, другата половина от паста и капучино.  :)
*
« Отговор #709 -: Март 05, 2013, 23:27:11 pm »
И аз обожавам шоколад, течен или на блокчета ама с цели лешници. Не обичам само белият шоколад. И аз май всяка вечер карам я на шоколад, я на шоколадови бонбони - в момента съм на вълна Таралежки  :oops:

Така, между другото търся тапи за уши, наистина не се спи под грохот  :lol:, искам една вечер да се наспя. Снощи, както си хърка блаженно го бутам и казвам "обърни се моля те (иначе любезнича  :wink:), че блока ще падне! А той невъзмутимо (без да помни на сутринта какво е казал) ми отговаря - ами нека падне!
Той блока ще падне, ама и нервната ми система е на ръба  :x
*
« Отговор #710 -: Март 05, 2013, 23:43:16 pm »
Доре почнахте с шоколада, ама защо после трябваше и да се кърми пак  :lol: Една тема  имаше като свободна зона от деца, кърмене и все подобни истории и тя не остана задълго свободна  :lol:
Та да се върнем на шоколада  :lol:
« Отговор #711 -: Март 05, 2013, 23:55:57 pm »

Та да се върнем на шоколада  :lol:

Ами, хайде де - черпи по един шоколад, че моята половинка шоколад свърши - ША бягам в кухнята за още  :lol:
*
« Отговор #712 -: Март 06, 2013, 01:53:58 am »
нямаха ми бисквитите в магазина, та съм cold turkey днес.

стоека, освен да го изгониш в другата стая и дакажеш, че домсъвета така е решил? аз вече спрях и да съм любезна, само бутам и казвам обърни се. както виждаш те и не помнят на сутринта
 :wink:
лека нощ
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #713 -: Март 06, 2013, 08:15:26 am »
стоека, права е Елена. И да го наругаеш и да се озъбиш - не помни брате. Може и да поспори с теб или да наприказва разни глупости дето нямат много общо със случая. Некои мъже не помнят ич като спят, възползвай се. Аз от години ръгам с лакет и бутам. Ич не жаля и не моля. Пък и като ми се спи ставам яко зла.
« Последна редакция: Март 06, 2013, 08:18:21 am от Pesheck »
*
« Отговор #714 -: Март 06, 2013, 08:25:07 am »
Добро утро!
Още една фенка на шоколада - всякакъв(с ядки, без ядки, бял, течен, твърд), :D само без черен.
А пък тия картинки от Пешек .. добре че не съм ги видяла снощи, че по спешност щеше да се ходи до магазина.

Та, така днес имаме рожденничка, която се успива, но имаме обещана торта и аз си я чакам. :P

Честит рожден ден, Мише!
Да си здрава, щастлива и много обичана!
Да имаш шепа истински приятели,
които ще са до теб, винаги когато са ти нужни!
Весел празничен ден!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #715 -: Март 06, 2013, 08:33:27 am »
стоека, права е Елена. И да го наругаеш и да се озъбиш - не помни брате. Може и да поспори с теб или да наприказва разни глупости дето нямат много общо със случая. Некои мъже не помнят ич като спят, възползвай се. Аз от години ръгам с лакет и бутам. Ич не жаля и не моля. Пък и като ми се спи ставам яко зла.

Това напълно покрива мнение и действия при мен. Пък тия, (за които е забранено тук да говорим) като спят по средата и ритници включвам, че ръцете къси  :lol:
Купих му много висока възглавница и ако не пропусна да я отупам, сякаш има ефект.
А шоколад и бонбони направо се изпаряват като ги погледна  :D няма значение бял, черен или млечен.
Мише айде душо, ставай да почерпиш  :lol: Да си здрава и щастлива, другото все ще го наредиш някак :ballons:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #716 -: Март 06, 2013, 08:55:01 am »

Добро утро!
« Отговор #717 -: Март 06, 2013, 08:56:49 am »
Олелеее!Как ме изненадахте!
Благодаря ви от сърце, момиченца-кокиченца!
Да сте здарви и вие всички, да се усмихвате повече и всяка добрина да ви се връща стократно!

Айде, нападайте!  :lol:

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #718 -: Март 06, 2013, 09:04:52 am »
А така, дойдохме си на думата. :lol:
Да си ни жива и здрава и много обичана! :happy_birthday_1:
*
« Отговор #719 -: Март 06, 2013, 09:12:17 am »
Аааааа, не така. Дай и рецептата де. И кажи с какво може да се замени сухото мляко от едно време. Помня че с такова се правеше.
И аз съм чула, че го правят с АМ, но може и с някакво кондензирано мляко. Масло също имаше в рецептата, но не съм я правила от години...
Правила съм с "растителната" сметана - разбивате я, а на водна баня се разтапя млечен и черен шоколад и се смесват - страхотно става.
Само дето сега съм на безмлечна диета  :lol:

Мишле82 :happy_birthday_1:
« Последна редакция: Март 06, 2013, 09:16:36 am от nomine »