0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #680 -: Март 04, 2013, 09:07:46 am »
Да ви кажа, от всичките ми прозорци се виждат дървета. Дали липите по улицата или разни овошки и дивачки сливи, но се виждат. И аз от поне 2 седмици ги заглеждам, та дано видя онази  финна зеленина, която предшества разлистването на дръвчетата. Нали се сещате - стои като лека резидава мъглица. Едно такова ..... абе пролетно. Моето настроение е пряко, ама много пряко свързано с наличието на слънце. Може и 15 градуса да е навън, но ако е облачно се чувствам подтисната. Обаче пече лиии .... не ми дреме особено за градусите.
Та пожелавам на всичко много слънчева седмица и един прекрасен осми март.
*
« Отговор #681 -: Март 04, 2013, 09:11:25 am »
О Пешек и аз съм пряко зависима от слънцето( и от слънцето у дома, което вече седмица се събужда с усмивка де  :D) но днес ми е отпаднало и заспало.
*
« Отговор #682 -: Март 04, 2013, 10:01:42 am »
М-и,ако дойдеш да ми видиш прозорците на какво приличат ще ги замиеш и на -15 :lol:.Все едно имам мрежи за комари такава е мазня.Иначе и за Великден ще ги мина,но тогава вече надявам се по лесно.

« Отговор #683 -: Март 04, 2013, 12:16:26 pm »
Хайде на маневраааааа!
Прозорците да си се чистят самички кат завали дъждеца  :lol:  :lol:  :lol:
*
« Отговор #684 -: Март 04, 2013, 12:41:20 pm »
Хайде на маневраааааа!
Прозорците да си се чистят самички кат завали дъждеца  :lol:  :lol:  :lol:
Мързеланаа :D

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #685 -: Март 04, 2013, 14:05:16 pm »
Разходихме се преди малко с дребната. Пече, но гадничко подухва. Обаче ... видях две храстчета с напъпили клонки. Показах ги и на малката, обясних ѝ че идва пролетта. Явно съм била доста въодушевена, защото тя почна да крещи - „ура ура идва полета“. И информира всички комшии които срещнахме за събитието на века. :lol:
*
« Отговор #686 -: Март 04, 2013, 15:44:29 pm »
Пеше,докарала си детето до еуфория-то лошо няма де :D.Аз така оня ден на Митко му обяснявам как дъвките са вредни и той започва да ръкомаха и подробно да обяснява на баща си как ще го боли коремчето пулейки се насреща му :lol:

*
« Отговор #687 -: Март 04, 2013, 21:06:34 pm »
М-и,ако дойдеш да ми видиш прозорците на какво приличат ще ги замиеш и на -15 :lol:.Все едно имам мрежи за комари такава е мазня.Иначе и за Великден ще ги мина,но тогава вече надявам се по лесно.

Хахахахах, извинявай сигурно хич не ти е смешно като ги търкаш ама направо си ги представих  :lol: Наистина не бих ги изтърпяла, особено пък както съм цял ден в къщи, все там ще са ми очите.
Днес на пук на състоянието ми ние също се поразходихме, даже повече от предвиденото. Насмях се на изкачване на стълби легнал  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #688 -: Март 04, 2013, 21:21:48 pm »
м-и нали знаеш, че шопа казал, че иска да е змия, че хем да лежи, хем да ходи :)
мишле, да ти минава корема бързо.

мисля, че ще купя щора за прозореца на ади, преди да го измия  :wink:
и само още нещо - мама казваше, че домакинската работа е загуба на интелектуално време  :wink:. и тук посветна малко, да ви кажа, преди да дойда да живея в голямата мъгла, си мислех, че сезонното афективно разстройство е "буржоазна измислица", за да продават повече антидепресенти и лампи с топла светлина. но след като поживях малко тук (особено първите две години бяха ужас) разбрах, че не е така. няма ли слънце и аз увяхвам.
хубва ви вечер
« Отговор #689 -: Март 05, 2013, 09:19:18 am »
Нещо не виждам кафенце тази сутрин  8)

*
« Отговор #690 -: Март 05, 2013, 09:30:41 am »
Мишле, ми ти си най-ранобудна бе душа, гледай ква софра си наредила  :D

Елена със загубата на интелектуално време съм съгласна, но сякаш поддържам форма, т.е. губя и кила  :lol:
*
« Отговор #691 -: Март 05, 2013, 09:30:52 am »
И аз го чаках ..  :P
Как си днес, Мишле?Мина ли коремчето?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #692 -: Март 05, 2013, 10:21:14 am »
А, ранобудна аз... тази сутрин станах в 8.00ч, като абсолютно цялата нощ не бях оставена на мигна. Разбира се, че всички гадости трябва да са накуп...боли, ужас е. Два дни не съм човек, нали не пия никакви обезболяващи в момента, заради кърменето.
Утре ще съм като нова, че трябва торта да ви слагам!  :lol:

*
« Отговор #693 -: Март 05, 2013, 12:00:22 pm »
За обезболяването и кърменето моя Док казва, че инцидентно 1-2 Ибупрофен примерно не е проблем. Аз пия и нош-па, то цяла бременност изкарах на тях, надали може повече да му навредят такива единични.
« Отговор #694 -: Март 05, 2013, 12:56:23 pm »
За обезболяването и кърменето моя Док казва, че инцидентно 1-2 Ибупрофен примерно не е проблем. Аз пия и нош-па, то цяла бременност изкарах на тях, надали може повече да му навредят такива единични.
Там е работата, че на мен нищо от тези не ми помага. Пия само Нимезил.

*
« Отговор #695 -: Март 05, 2013, 13:55:17 pm »
Абре, хора, да ви кажа какъв сън сънувах! Че съм изяло всичко що е имало за ядене у свекърите и те са се обадили на нашите да си ме прибират.  :lol:
Това сигурно е от картинките които слагате тук, коя от коя с по - голяма вкусотия.  :eat:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*
« Отговор #696 -: Март 05, 2013, 14:04:37 pm »
Абре, хора, да ви кажа какъв сън сънувах! Че съм изяло всичко що е имало за ядене у свекърите и те са се обадили на нашите да си ме прибират.  :lol:
Ааа у свекърите не бива да се изяжда всичко, но у вас може! :lol:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #697 -: Март 05, 2013, 14:14:30 pm »
То е ясно, че е от картинките, ама интересно каква е тази асоциация със свекърите.
Абе, имаше една тема за свекървите. Защо никой не пише вече там?  :lol:

*
« Отговор #698 -: Март 05, 2013, 14:45:59 pm »
Там е работата, че на мен нищо от тези не ми помага. Пия само Нимезил.

Обезболяващите наистина е добре да се избягват по време на кърмене, а от какво са болките?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #699 -: Март 05, 2013, 16:06:24 pm »
Нощ. Панелен апартамент. Мъжки глас:
- Лапай! Айде, лапай, де! Айде де!

И така десетина минути. Викове от съседните апартаменти:
- Айде, бе Петрова, лапай, че да спим. Утре сме на работа.

Същия мъжки глас:
- Абе, хора, жената е нощна смяна. Храня детето сега!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!