0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #60 -: Февруари 01, 2013, 14:56:19 pm »
Г...му и кюлотите златни  :lol:

Плажна мода/цък/ - скролнете надолу, не зе заблуждавайте по мацката със страхотното тяло в началото  :lol:

С тоз виснал корем мога да се включа в класацията  :D
« Отговор #61 -: Февруари 01, 2013, 15:37:13 pm »
 8O   Тез розови кюлотки дето ги размятквате не са на кралицата - те са на онзи човек №3 от линка на Елфи!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п. ние не можахме да спим - то не беше рев, скимтене и недоволство... явно още ваксинацията ни държи... и предният път 3 дни бяхме в кофти настроение от нея...
« Последна редакция: Февруари 01, 2013, 15:40:14 pm от rosefromstars »
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #62 -: Февруари 01, 2013, 15:44:22 pm »
С колегите сутрин, докато си пием кафето, един ни чете пресата. Та един виц от мен.

Лъвът събрал всички животни и им казал:
- Искам всеки да ми донесе месо. Който не ми донесе, ще го бия с члена си до смърт.
Почнали животните да му носят месо. Дошъл ред на заека и той донесъл ябълка.
Започнал вълкът да го бие, а зайо се смее, вълкът продължил да го бие, зайо се смее още по-силно.
- Що се смееш, бе? Не те ли боли?
-Боли ме, казал зайо. Ама ежко бежко идва след мен с две круши  :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
« Отговор #63 -: Февруари 01, 2013, 15:48:46 pm »
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
« Отговор #64 -: Февруари 01, 2013, 23:18:51 pm »
Явно тази вечер, всички са си обули кюлотите рано-рано и са по леглата :)
Нямали други луди като мен, дето да работят до посред нощите, и да се чудят как да избягат от работата  :lol:. Като си легна пак ще сънувам цифри, ако не се разведря малко 8)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #65 -: Февруари 01, 2013, 23:58:43 pm »
Здравей, Радостинке! Ми, те от рано почнаха с чашките и вече явно са по леглата (надяваме се не под масата :wink: ) Ето нещо, което може би ще те разсмее http://www.youtube.com/watch?v=m9zOLD0VMtk&list=PL330AB1749CA50723 и това пак от там: ☆ AFV Part 96 Christmas Mix #3 - America's Funniest Home Videos 2011 ☆  Там има още много..... Лека вечер и от мен (ние сега ядем и ще си лягаме, че днес окъсняхме с режима - късно станахме - късно лягаме) ! Спокойна и приятна вечер!
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 01:13:59 am от rosefromstars »
*
« Отговор #66 -: Февруари 02, 2013, 10:19:31 am »
Добър ден в събота :) как е настроението?Какво сте планували за днес?Мен трябва да ме извикат по някое време на работа и не смея да мърдам от в къщи, а да отида и да вися в офиса цял ден докато стане време за мен, ми е леко безсмислено.Мисля докато чакам да си свърша част от домакинската работа, пералня, прахосмукачка и т.н.

*
« Отговор #67 -: Февруари 02, 2013, 10:38:16 am »
Ха, добър ден и от мен.
Няма кой едно кафе да сложи, `начи.

Започвам с това

за да продължа с това

Честит празник на мъжките мами!
Да са ни живи и здрави момчетата!  :bighug:
Петел нямам, за да го сготвя и да почета празника, но пък и пилето ще свърши работа. :lol:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #68 -: Февруари 02, 2013, 10:56:47 am »
Добро утро:)

Аз повечето домакинска работа я свърших вече, останаха само един чинии в мивката, но това ми е най-омразното, а няма изгледи да се сдобия със съдомиална :(, та си се ослушвам  :lol:. Мисля да поработя малко, пък после да я свърша тази работа.

Във Варна така хубаво беше напекло по-рано, мислех да отразим една разходка с детето, а то пак се заоблачи. Така ми омразна тази зима... хубаво поне, че за сега е по-топла от миналогодишната :)
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #69 -: Февруари 02, 2013, 10:57:38 am »
Добро утро!
Маги, дано не се наложи да те викат. На мен днес нещо ми е кофти (явно желязото взе да пада пак - както казва милото "И сега ще трябва да си направиш много изследвания и скъпи!  :wink: Е, да, ама пари - нема."), пак имам наченки на цистит (вече ми писна :( ) и имах няколко сърцепляса (аритмия с блока)... Милото излиза по задачи, а аз пак цял ден с бебо вкъщи...  :?  Тъпо ми е...
Мамче, благодаря ти за кафенцето. Много беше ободрително :)
Приятен и успешен ден на всички!
*
« Отговор #70 -: Февруари 02, 2013, 11:06:51 am »
Радостинче, като свършиш с чистенето у вас, мини и през нас  :lol: И тук има много, аз ще гледам Рая, на теб ти давам фронт за действие  :lol:
*
« Отговор #71 -: Февруари 02, 2013, 11:40:05 am »
Искам да захвърля палтото вече!
Днес излязох по сако. Вярно, до колата, ама пак е нещо  :D
Оставих чиниите на мъжа  :lol:
А вчера какви мекици ми направил, м-м-м. Голяма грешка направи с тях, понеже установихме, че неговите са по-добри от моите  :mrgreen:
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 11:43:00 am от Елфи »
*
« Отговор #72 -: Февруари 02, 2013, 11:46:35 am »
 :jump12: Прекарал се е сериозно Гого  :lol:
Да ти прави всеки ден мекици, че да замясаш на човек и ти  :lol:
*
« Отговор #73 -: Февруари 02, 2013, 12:58:42 pm »
Честит празник на мъжлетата и на мъжките майки!  :drunk: Мисля по повод празника да заведа малкия мъж на пица, но дали ще седи е въпросът?  :ask:

При жълтеница у новороденото не се дава да се пие глюкоза, защото излишният  билирубин не се отделя с урината, а с изпражненията.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #74 -: Февруари 02, 2013, 13:29:02 pm »
Смях, раздумка и кафенце :) “ нито дума за болежки, деца, свекърви и други тормозещи ви в някаква степен неща. Тук можем да се размажем от лиготия, понеже в живия живот не ни прилича. Тук ще ядем тонове шоколади и сладкиши, понеже наистина не можем да си го позволим. Тук ще се наливаме с кафета, коктейли и какъвто се сетим алкохол, защото в действителност второто кафе може да ни докара сърцетуп, пък от 1 малко гълтаме плувката.
*
« Отговор #75 -: Февруари 02, 2013, 13:42:43 pm »
От мен чашката, от вас кафето :D

*
« Отговор #76 -: Февруари 02, 2013, 13:47:22 pm »
Уха, Ники, за мен цял сервиз от 12 моля  :lol:
*
« Отговор #77 -: Февруари 02, 2013, 13:59:45 pm »
Тук можем да се размажем от лиготия, понеже в живия живот не ни прилича. Тук ще ядем тонове шоколади и сладкиши, понеже наистина не можем да си го позволим. Тук ще се наливаме с кафета, коктейли и какъвто се сетим алкохол, защото в действителност второто кафе може да ни докара сърцетуп, пък от 1 малко гълтаме плувката.
osi_9 :lol:
Ами, аз съм "ЗА" коктейлите, щото съм пред сърцетуп от кафетата, а и тъкмо ми мина главата от тази сутрин. :P

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #78 -: Февруари 02, 2013, 14:03:49 pm »
Аз отказвам кафето - искам чашиииииииииииииииииииии  :lol:
Ако може ей тоз да ми ГИ донесе, моляяяяя
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #79 -: Февруари 02, 2013, 14:04:28 pm »
Клин, клин избива, а :lol:
С тия коктейли стана като в онази песен - "Пак съм пиян, от обед съм готов..." :drunk: Ай, н`драй :lol:
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!