Аз пък да се оплача реших да се боядисам с прословутата мус-боя уж за по лесно.Според указанията трябваше да се разклати енергично 40 пъти.Е,аз друсах 5 мин. и накрая на дъното имаше топки неразтворена.На други така ли се получава и ако не-къде греша?
Парси, каква е марка е тази боя?
Мус съм ползвала два пъти, на Велатон. Там указанието беше да се разклати около 3 пъти, нищо не остана на дъното неразгворено.
Другата седмица мисля да се боядисвам. Дайте някой акъл сега. С купешките бои съм боса малко, все на салон съм се правила, ама...сега времената са такива, че трябва в къщи да се правя
Освен двата пъти с Вела, пробвах и още една...коя беше обаче, Сайъс май...на опаковката светло руси, на моята тиква никаква разлика от цвета, върху който мажа. Била съм на кичури, естествения ми цвят е нещо като тъмен лешник, после бях шоколад та до почти черно, след това ми я изсветляваха в салон, за да намажем пак нещо светло, което общо взето стана някво никво, тъмно русо с леко рижав оттенък. Ясно е, че в домашни условия руса не мога да стана. Сега искам някакъв нюанс да придам, който да е рижав. Мисля, че ще хване. Кажете само коя марка да вземам? Мус, не мус, амонячна - няма значение, важното е малко от малко цвета да си отговаря.
Елфи, писали сме заедно и говорим за една и съща боя. НАистина остава по скалпа, и на мен не ми беше приятно.
Но пък балсамчето, с което се продава ми харесваше много. Не ми е стояла на пипане неприятна, с дълга коса съм. Не ти ли се подхранваше хубаво от него?