0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #400 -: Февруари 16, 2013, 09:40:22 am »

Добро утро! Аз май най-рано се добрах до тук  :D
Роуз благодаря, сега ще чета  :D
За това кисело мляко не съм знаела, Стоек, я да пишеш дали го има още, на мен така ми се ходи към Несебър, ама не можем да се наканим.

пп Роуз брикетите са за печката сега се сетих  :lol:
*
« Отговор #401 -: Февруари 16, 2013, 09:48:17 am »
Бързам за кафето, че не мога да се събудя тази сутрин.

mimi26, с колегите ще сме и нали знаеш няма лично пространство. Обаче ние често ходим до Варна и ще се обадя за кафе в Морската градина  :P. Имам много приятели във Варна, в частност и в Аксаково. Така, че чакай посещение  :D

м-и ние гости приемаме по всяко време! Няма върнати, както казва мъжът ми добре че апартаментът е на партера и имаме дворче, там било за хората със спални чували  :lol:
« Отговор #402 -: Февруари 16, 2013, 09:53:39 am »
Попаднах на нещо смешно от старо време :) : http://detstvoto.net/index.php?newsid=2125

7-12 часа - почивка поради служебна заетост :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ХАхахаххахха, голям смях!
Най-смешно ми стана като разбрах, че мястото му било между фикуса и прозореца! Представям си го!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

пп Роуз брикетите са за печката сега се сетих  :lol:
:lol:
« Последна редакция: Февруари 16, 2013, 10:08:45 am от Мишле82 »

*
« Отговор #403 -: Февруари 16, 2013, 10:10:31 am »
Тоя лаф м-у фикуса и прозореца не знам от къде е, но аз от една реклама на Русев пласт го научих  :lol: продължението беше "да не му духа на фикуса"  :lol: :lol: :lol:
Стоека благодаря! Само да се наканим и ще се обадя.
« Отговор #404 -: Февруари 16, 2013, 10:28:50 am »
Добро утро! м-и , страхотно кафенце! Благодаря ти! Сутринта се обадиха на милото, че няма да ходи на работа. Така че, почивката му поради служебна заетост отпада и трябва да ходи на пазар. :) отивам по задачки, чао за сега. Приятен ден! Цунки!  :kiss: :bighug:
« Отговор #405 -: Февруари 16, 2013, 19:11:24 pm »
Мамче, къде си? Върна ли се? Как си?
*
« Отговор #406 -: Февруари 16, 2013, 20:23:11 pm »
Най приятното за деня беше МЦ,никога 2 поредни пъти не е бил по 28 дена
а ми бил нисък пролактина , че беше 15 пъти под нормата беше.  :lol:
С 2 разтворими панадола сутринта сега съм на линия  :P
« Отговор #407 -: Февруари 16, 2013, 20:30:00 pm »
Ехоооооооо!
Моя милост си има вече компютър, ама един бааааааааааавен - като блондинка  :lol:
Да се включа малко със закъснение за темата " От къде Пода надолу"  :wink:
Мими ние сме от там някъде, но мъжа ми е и от "Панчарския разклон надолу"  - там дето казват "лешица" /лисица/. Това го чух като се оженихме преди охооооооо 20години - та даже и не го разбрах, макар че уж се пишех, че познавам тамошния диалект  :lol:
А, Рози, твоето "уй" в бургаско си е повече "Въй" - така сме известни  :lol: Никъде другаде не се употребява и една дружка русенка преди години голям смях се смя на това "въйййй"!

П.С. Мими, като пътувате към Малко Търново някога - обади се - в първото село след Пода /посока М-Търново/ можем да пием кафе на центъра  :wink: Там живеех преди 20 години  :wink:
*
« Отговор #408 -: Февруари 16, 2013, 22:31:16 pm »
Барбаронче, за Маринка ли ми говориш :)
Ще пътуваме напролет. За мое съжаление нямаме възможност да ходим повече от 2 пъти годишно. От сега съм планирала спирка при Елфи и кафе със слънцето :)
Стоека, когато идваш и моеш, обади се :)
« Отговор #409 -: Февруари 16, 2013, 22:42:02 pm »
Да, Мими - моя милост е от Маринка  :wink: Като спрете в центъра /на площада/ на магазина за водичка  :wink: можеш да питаш магазинерките - ако съм там се обади  :wink:
*
« Отговор #410 -: Февруари 16, 2013, 22:49:52 pm »
От сега съм планирала спирка при Елфи и кафе със слънцето :)

Аз ще се обадя, а ти като спираш при Елфи, отскочи и до Несебър :lol:
« Отговор #411 -: Февруари 16, 2013, 22:59:37 pm »
От сега съм планирала спирка при Елфи и кафе със слънцето :)

Аз ще се обадя, а ти като спираш при Елфи, отскочи и до Несебър :lol:

А ся де - май срещата тоз път нЕма да е в Бургас, ами я в Несебър, я във Влас  :lol:

*
« Отговор #412 -: Февруари 17, 2013, 08:07:56 am »
Добро неделно утро! :)

Вече съм тук, Рози.Пак ще ви досаждам с моите кафенца. :wink:
Вчера си бяхме на село - цяяял ден.Свекърите имат пълна кошара с овце и агнета и много им се радвах на мъниците.
Само от последните 10 дни има нови 10.Раждат се много близнаци.Обаче като знам колко им е кратък живота и ми се свива сърцето .. :?
Искам да питам - Вени, освен въпроса ми, друго инфо трябва ли да пиша в ЛС за картите таро?(дата на раждане, име)
Приятен и усмихнат ден, момичета! :bighug:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #413 -: Февруари 17, 2013, 10:19:50 am »
А ся де - май срещата тоз път нЕма да е в Бургас, ами я в Несебър, я във Влас  :lol:

Аз гласувам за свети Влас, може да живея в Несебър, ама Влас си ми е родното място (не че съм родена там :D, вече е време и родилен дом да направят :lol:)
« Отговор #414 -: Февруари 17, 2013, 10:30:09 am »
Ооооо, все така да ни досаждаш с твоите кафенца, Мамче!
Добро утро и от мен!  :D

« Отговор #415 -: Февруари 17, 2013, 11:53:32 am »
Добър ден! :)
Днес неделно станах късно, това ми се случва изключително рядко. Е, вярно че легнах в 3 след полунощ.  :lol:

Много съм недоволна от тази фотоепилация. Докато я правиш - супер, няма косъм, няма чудо. Както спреш - все едно не си си давал парите. Сега ме е яд за година и нещо плащане.
Вени, защо не си доволна от фотоепилацията? Запазила съм час за следващата седмица за първа процедура. След написаното съм на път да се откажа.

« Отговор #416 -: Февруари 17, 2013, 12:19:10 pm »
Мамче, радвам се, че отново си тук! Липсаваше ми! :) Цял ден на село и сред малките агънца - страхотно!!! Браво, че ги имате! Чудесно кафенце, както винаги! :) Благодаря. На мен още ми се спи, а вкъщи всички заспаха в хола, ама за мен място за спане в хола няма и аз трябва да съм на пост. :) Не че се оплаквам (някой да не ме разбере пак погрешно), хем така имам време за тук. :)
« Отговор #417 -: Февруари 17, 2013, 15:01:32 pm »
Мамче - не, не е нужно нищо, освен въпрос.
 Пепка защото докато я правих имаше ефект, но той трябва да продължи минимум 6 месеца след последната от 9 прожедури. Направих 12 и ги спрях и както спрях - всичко се върна наново.
[/url][/url]
« Отговор #418 -: Февруари 17, 2013, 15:25:43 pm »

Аз гласувам за свети Влас, може да живея в Несебър, ама Влас си ми е родното място (не че съм родена там :D, вече е време и родилен дом да направят :lol:)

Оставям организацията вече на някой друг, защото на мен не ми върви  :wink: Все не се събират хора /жени де/  :wink:
*
« Отговор #419 -: Февруари 17, 2013, 21:06:58 pm »
/жени де/  :wink:

То жената кат човек ли е я  :lol: Предлагам да пратиш покани до мъжете, а не са ни довели, а сме им се ядосали  :wink: