0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #340 -: Февруари 14, 2013, 12:00:06 pm »
Честит празник и от мен! Щях да ви качвам торта ама нещо не ми се получава. Ще опитам по-късно.
Блу той и моя ги прави тия неща, но рядко си е в къщи  :D
Мишанта  :ballons:
*
« Отговор #341 -: Февруари 14, 2013, 12:12:14 pm »
Аз вече ги пека отделно, но залях част от картофите с марината.
А винцето мъж ми долял още вечерта, и одеве ми казва. :))
Кухнята мирише божествено.
Стефи, благодаря отново за рецептата! :flower:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #342 -: Февруари 14, 2013, 12:46:02 pm »
Девойки, само да ви напомня:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #343 -: Февруари 14, 2013, 21:45:57 pm »
рали, много ми хареса снимката

хич не ми е празнично днес нещо, ама да видим. дано при вас вечерта да е хубава и да са ви вкусни манджите, че утре да се хвалите

любов и който каквото пийва да не ви липсва никога
« Отговор #344 -: Февруари 14, 2013, 22:23:26 pm »
Вечерта е като всяка друга. Утре да видим другите как са изкарали :)

*
« Отговор #345 -: Февруари 14, 2013, 23:04:23 pm »
И на мен ми е едно никакво, явно е заради настинката  :?
Хубава вечер и лека нощ от мен и дано има
оцелели влюбени!  :lol:
*
« Отговор #346 -: Февруари 14, 2013, 23:48:00 pm »
На мен пък ми е хубаво. Не точно празнично, приготвих една торта и обикновено ядене. Съседката обядва с нас, отразихме и Трифон  :wink: да не се сърди. От известно време моя мъж намира дни, в които си е в къщи и ми довършва разни дреболии, които ми вадят очите от 2г, та ми се понарежда къщата и ми е едно приятно и някак леко  :D
*
« Отговор #347 -: Февруари 15, 2013, 07:47:34 am »
дано при вас вечерта да е хубава и да са ви вкусни манджите, че утре да се хвалите
Много вкусни станаха манджите.Фук-фук Мъж и дете останаха доволни и казаха скоро пак да направя такива ребра. :D

Добро утро сега на всички!

Петък е!
Лека и спорна работа на работещите и по-полека, не се преработвайте много, и кажете на шефовете си, че който работи много в петък началника му се разболява! :P
Усмихнат ден!

Ромен Гари
*
« Отговор #348 -: Февруари 15, 2013, 08:48:30 am »
Добро утро.Вчера си изкарахме много добре :) А хората от ЧЕЗ се погрижиха за романтичната обстановка като ни спряха тока в 20.45, та до 22.30 в къщи беше като дискотека.Пускат го-гасне и така с повторение :)

Лек петъчен ден на всички.

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #349 -: Февруари 15, 2013, 09:00:25 am »
И моите манджи добре се получиха. Само дето ситната категорично отказа ризотото, което иначе заедно готвихме. Яде месо и топи соса от ребрата. Но тати ги оцени с 6-ца. :lol:
Аз пийнах едно винце и кат видна пенсия заспах дори преди мъжа ми.
Чак почвам да се притеснявам - все по-често почна да ми се случва - не е на добре тая работа. :(
*
« Отговор #350 -: Февруари 15, 2013, 09:09:18 am »
е сега е момента да се похваля, на фона на предишната ми констатация, че за 16г. веднъж съм поличила цвете, снощи мъжът в къщи ни изненада всички, донесе ни по една роза на трите момичета... и кутия бонбони :D
*
« Отговор #351 -: Февруари 15, 2013, 09:12:42 am »
Да не би мъжът ти да чете тук  :wink:
« Отговор #352 -: Февруари 15, 2013, 09:14:39 am »
Хахах, явно и моя чете. Сигурно е прочел, че ще се прибере с бонбонки и цвете и е решил да ме изненада.... като не се прибере с бонбонки и цвете!  :jump12:
Яденето ми беше оценено с 6-ца, а за супичката даде 7!  :lol:

« Отговор #353 -: Февруари 15, 2013, 09:25:28 am »
Доооооброооо утроооооо! Не мога да спра да се прозявам от половин час  :D . Благодаря ти много за рецептата, Стефи! Страхотни станаха и пържолките! Вчера си прекарахме добре - вкъщи празнувахме рождения ден на сестрата на съпруга ми с нейния съпруг и племенникът и даже баща му дойде да ни види и да честити на дъщеря си (а, са скарани от години) и не се скараха :) . Така че, бих казала, че слава Богу мина добре. Но, определено днес ще релаксирам от вчера. Така че, ви пожелавам един приятен, спокоен и релаксиращ ден на всички! Който е на работа също може леко да релаксира от време на време :)
Мамче, благодаря ти отново за прекрасното кафенце със сладки! Приятен ден! Цунки!  :kiss: :bighug:

п.п. И милото се прибра с червена роза вкъщи, подарява ми я и ме цунка, и аз му благодарих, цунках го и му казах, че ще я подаря на сестра му - а, той - "както винаги мило, ти си много практична, не се и осъмних" (ми какво да правя, като беше купил само една :))) , но нали ядох ребърцата миналия път, порадвах се за 2 минути на розата и го цунках, а розата я натопих да чака рожденника). :)))

Маги, ти нали си от Бургас - къде спираха така тока? При нас нямаше такава веселба, но се бяхме приготвили де - със свещичка на масата, че като спре токът да не се изпотрепем в тъмното, докато търсим свещ...
« Последна редакция: Февруари 15, 2013, 10:15:15 am от rosefromstars »
*
« Отговор #354 -: Февруари 15, 2013, 09:56:52 am »
Не, Маги е от Плевен.

*
« Отговор #355 -: Февруари 15, 2013, 09:57:25 am »
Браво за жеста, Рози!Много си мила и съобразителна. :flower: :kiss:
И аз получих изненада, и не мислех да се Фаля, ама щом споделяте ще си кажа пък. 8)
Вчера мъжлето ми донесе шоколадова тортичка с формата на сърце и надпис "Обичам те!"(било от двамата с младши) :D

Ромен Гари
« Отговор #356 -: Февруари 15, 2013, 10:12:10 am »
Ох, Маги, то пише ЧЕЗ, ама кой да чете.... пак съм недовидяла, съжалявам. Важното е, че сте се повеселили :)

Мамче, просто не мога да устоя на чара и изкушенията ти! :) Благодаря ти, че си тук! Ей, шоколодова тортичка с надпис "Обичам те" - СТРАХОТНО !!! Браво на твоите мъже! Дай Боже всеки път така да те радват! Цунки :kiss: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 15, 2013, 10:13:51 am от rosefromstars »
*
« Отговор #357 -: Февруари 15, 2013, 10:53:07 am »
Же, абе чете, ама тая тема със сигурност не я чете, така че му го броя за голяяяяямо +  :lol:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #358 -: Февруари 15, 2013, 12:19:12 pm »
Девойки, само да ви напомня:

НЕ ФЪРКАЙ ПИЛ!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #359 -: Февруари 15, 2013, 12:57:29 pm »
Аааа моля моля. Не фъркай пил е това:

Това на Рали си е спешъл за вещици.
Пък помним кои точно са онези с метлите от викторината на Коледното парти. :lol: :lol: :lol: