0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #300 -: Февруари 12, 2013, 21:05:10 pm »
Ххахаха, аз пък я написах нарочно на чашите, на халките, на албума за снимки и кутиите на дисковете, а те стоят на видно място в секцията  :lol: Все пак не искам да пропусне да ми купи поне цвете за годишнината  :lol:
*
« Отговор #301 -: Февруари 12, 2013, 21:14:57 pm »
ти пък, цвете, какво е това :lol:
аз за 16г. почти имам едно подарено цвете, за един осми март, бях го хербаризирала дори, стоя на видно място години наред :lol:
*
« Отговор #302 -: Февруари 12, 2013, 21:32:21 pm »
ти пък, цвете, какво е това :lol:
аз за 16г. почти имам едно подарено цвете, за един осми март, бях го хербаризирала дори, стоя на видно място години наред :lol:
:jump12:
Няма такива работи у нас, ако си дойде без цвете го връщам  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #303 -: Февруари 12, 2013, 21:48:13 pm »
Ммм да, ако ще от моята градина да е скъсано цветето е задължително. Моят мъж поне тях не ги пропуска и то не само по празници  :D
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #304 -: Февруари 12, 2013, 22:05:23 pm »
След колко години от сватбата провеждате изпит?
Да знам време ли е вече.
Всъщност веднъж намеквах и намеквах, казах че искам да ме води поне на бира. Сядаме, вдигам чашата и казвам - „ай честита годишнина“ и той малииии. Ама от човек дето не помни РД на родителите си ко да очаквам. :lol:
« Отговор #305 -: Февруари 13, 2013, 00:05:41 am »
Благодаря за линк-а, Пепи. Хехе, изпит - трябва и аз да го приложа, пък да видим.... резултатът сигурно ще е като вашия, та се двоумя дали да му го правя, че после да се ядосвам само ;)
Милото цветя много не признава, но днес се прибира и ми носи печени ребърца от китайския ресторант и бира - каза, че това ще е вместо цветя :) Много му се зарадвах, защото много ми се преядоха днес, а пък той нацели с тези ребърца и си го цунках :)))
Така че, и без цветя може - важното е да са щастливи хората! :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2013, 00:10:04 am от rosefromstars »
« Отговор #306 -: Февруари 13, 2013, 07:17:27 am »
Ба, датата на сватбата лесно! Ама ха го питайте моичкия за рождения ден на сссссъкровището... ще я обърка поне 5 пъти, преди да нацели  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #307 -: Февруари 13, 2013, 07:36:03 am »
А моят мъж е решил, че рожденната ми дата е 19 декември, просто никой не може да гп убеди че съм родена на 11 декември  :D

Иначе датата на сватбата помни, аз миналата година забравих, та добре че беше той да ми напомни  :lol:

Но цветята са забранена територия - нямал да дава пари за троскот!!!!
*
« Отговор #308 -: Февруари 13, 2013, 08:44:00 am »
Добро утро.Още ли ви държи мъжката тема.Аз в началото на нашата връзка се опитвах да го науча на романтика, но много бързо ме отказаха.ТОва свещи, вино, бонбони, само по филмите.Но поне цветя го научих да ми копува за РД и за годишнината, на другите дати шоколад :)

*
« Отговор #309 -: Февруари 13, 2013, 08:45:48 am »
Добро утро!
Малеее, писали манджи, писали ..Яли, и се ояли, и сега няма кой Идно кайВе, чай да турни, `начи. :P

Трябват ми идеи за подарък на 10 годишна госпожица?Ще се радвам да дадете предложения.
На всички ви приятен и успешен ден! yahoo_17

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #310 -: Февруари 13, 2013, 09:05:27 am »
Ба, кви цветя, кви пет лева  :lol:. Бяхме женени от две години, още студенти, живеехме в общежитие. Той, когато имаше свободно време, работеше в една рекламна къща. Та прибира се вечерта на 8-ми март, бил е на работа и носи букет от бели карамфили и подаръчна торбичка. В торбичката - папирос, на него пише "не смятай, че доброто здраве, добрите приятели и добрият брак  :wink: се срещат под път и над път". Натопих китките, минаха три дни, викам си ще му казвам. И почвам лекичко - абе, пиле, аз не обичам карамфили, пък били и бели. Той - какви карамфили  8O. Ми, викам, ей тия. Той - ааа, аз бели рози купих бе, нали ги харесваш. Та мъж, дето карамфил с роза бърка, по-добре хич да не ми купува цветя  :lol:. А папироса с посланието "жена, случила си" още стои  :lol:.

Мамче, зависи какво харесва детето. Аз също се бях изприщила по Коледа, докато измисля подарък на 12 годишната ни племеница. В крайна сметка купих ръчен часовник и блузка, детето остана много доволно.

« Отговор #311 -: Февруари 13, 2013, 09:07:36 am »
Мамче, Добро утро! Страхотно, както винаги!
Дани, направо ме разсмя.... :))))) Ей, аз сложих вода за чая ми, пък тя май извря - ще ходя да гледам. Ама, тя Катерицата пухкава е виновна!!! ;) айде до после...
*
« Отговор #312 -: Февруари 13, 2013, 09:23:59 am »
Дани, не зная какво харесва госпожицата.В петък е РД .. имам още малко време.И с ваша помощ се надявам да взема хубав подарък, щото това е любимата ни Вики. :heartbeat:

Ромен Гари
*
« Отговор #313 -: Февруари 13, 2013, 09:32:09 am »
Ох, любимата на сина ти ли? Уникални са, когато започнат да "откриват" любовта  :lol:. Може да вземеш някакво сребърно колиенце, с "любовна" висулка  :D.

« Отговор #314 -: Февруари 13, 2013, 09:42:36 am »
И плюшена играчка :) - идеалният подарък - сребърно колиенце сърчице с плюшена играчка, бонбонки и една червена роза, супер!!! Да се готви от малък, какво правилно се подарява на жената, която харесваш. :)))
*
« Отговор #315 -: Февруари 13, 2013, 09:45:34 am »
Хубави идеи ми давате, благодаря.  :D
Рози, честита месечинка на захарчето! :balk_5:

Ромен Гари
« Отговор #316 -: Февруари 13, 2013, 09:53:10 am »
Добро утро, момичета! Мамче, пак най-хубавото кафенце си ни сервирала! :flower:
За такава госпожица... подаръка от влюбен "мъж" ли ще е или повода е друг? :)

« Отговор #317 -: Февруари 13, 2013, 09:56:56 am »
Благодаря, Мамче. Мисля по този повод, днес като напече слънчицето да го поразходя малко с кенгуруто до магазина и обратно :) Но, пак спамим - не трябва да говорим тук за децата, защото темата е и за тези, които нямат още и не е много приятно да говорим за деца, а все пак искаме и те да се включват тук. Има седмична тема в "Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет", където да говорим за децата. Много се държи тук на точността по тематиката на разделите от форумите. Споделям, защото все го отнасям :)))
« Последна редакция: Февруари 13, 2013, 09:58:27 am от rosefromstars »
« Отговор #318 -: Февруари 13, 2013, 09:59:28 am »
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не мога.... хахахахаха

*
« Отговор #319 -: Февруари 13, 2013, 10:02:34 am »
За такава госпожица... подаръка от влюбен "мъж" ли ще е или повода е друг? :)
Ами повода е РД на госпожицата, а влюбения "мъж" е синчето. :)
Рози, виждала съм тези темички в "Дългоочакваната бременност, раждане и майчинство след стерилитет", обаче мислех, че там пишат мами, които са се сдобили с рожбите си точно по този начин.А аз за това си дете съм нямала такъв вид трудности.Проблемите са сега за второто ..
Извинявам се за отклонението! :oops:

Ромен Гари