0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #260 -: Февруари 12, 2013, 11:43:12 am »
и пържолки мариновам така, с всичко налично в хладилника, стават "мозък" :lol:
*
« Отговор #261 -: Февруари 12, 2013, 11:51:36 am »
дистрибутор съм на Орифлейм и от там ще поръчам парфюма, за 1 ден е при мен :)
То сега ще излезе, че всички сме  :D

Пешек моя мъж ще ми купува тенджера, че не ме остави да си купя сама(беше на промоция и йофтена му се видя, каза за боклук пари не давал) ама поръчах да е тежка с двойно приложение ако се наложи  :lol: та няма да е за празника.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #262 -: Февруари 12, 2013, 12:05:27 pm »
Божееее, празник. На моя мъж ако му кажа, че ми купува подарък за празник ще ме погледне така  8O.
 :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #263 -: Февруари 12, 2013, 12:05:41 pm »
роус, по повод ребърцата да ти кажа аз в събота как ги докарах, перфектни станаха. в една купа разбърках горчица, соев сос, лютеница/кетчуп, малко зехтин, зелени подправки, каквито ползваш, малко мед и сложих ребрата вътре, така престояха около 5-6 часа и хоп във фурната, станах чудни :)
Е, това не мога да не си го копна.
От 2 часа слюнкоотделям, и само ребра ми се привиждат. osi_15
И вече поръчах на моя "Трифон"(т.е. мъжото) да накупи там, каквото трябва.
Това ще е нашето меню на 14-ти. :D
Мими, това със "змея в гащите" и на мен ми хареса. :lol:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #264 -: Февруари 12, 2013, 12:07:28 pm »
Охо, тука гледам сте сложили масата вече. Ами то си е и време.
Ще взема да си изпържа аз едни картофки, че ми се доядоха нещо- с кисели краставички и с майонезка.
Тази година не съм предвидила подарък някакъв, в момента нещо сме в една лека дупка (прехода към колосалните 240лв се очертава шокиращ), та.... то и като празник не го почитаме много много. Това не е наш празник и някак си малко в повече ми идва цялата тази "любов" в рамките на един нарочен ден  :lol: Вероятно ще си вечеряме нещо хубаво в къщи с винце и така. И сигурно ще имам цветенце и бонбонки  :cheerleader:

Като стана дума за ребърца, по-миналата година много купувахме от Кауфланд едни в червена марината. Сложа ги в плик, мозък ставаха. Обаче веднъж едни малко по-едри бях случила и като ги изпекох разбрах, че са били и по-старички явно, така се отвратих, че от тогава никакви ребра не съм купувала.

Мими, има ли нещо интересно в този Орифлейм?
Никога не съм ги ползвала, купувала съм си отдавна по нещо от Ейвън. Твоите хора нещо не можаха да ме грабнат  :lol:

« Отговор #265 -: Февруари 12, 2013, 12:24:34 pm »
ааа, и аз съм си харесала един грил тиган на конеглиано, че към тефлона съм алергична (обривам се и ми излизат едни топчета на ушите), но може би ще го имам евентуално по Рождество. Бяхме си купили от ТСМ два неръждаеми тигана с едни дупчици в средата и те не залепват, и така караме с тях. Иначе, не бързам, ще чакам, той тогава би трябвало да прояде чисто месо :)

ехе, Мамче, браво! Да се похваля - подариха ни в неделя следобед кенгуру и утре смятам да отидем на пазар за продуктите за 14-ти. (все още ме е страх малко да го ползвам, защото след 15-на минути то започва да се задъхва в него, но мисля че за толкова ще успея да отскоча до близките магазинчета). милото вече покани сестра си, която на 14-ти има рожден ден, така че ще празнуваме заедно вкъщи. Стефи, колко трябва да престоят с маринатата?
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 13:41:17 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #266 -: Февруари 12, 2013, 12:28:54 pm »
мойто мъж пък проявил инициатива и запазил маса в ресторант на близо, за трима, ама единият на детски стол  :wink:. само дето се объркал, че 14ти е св валентин, пък 11ти е годишнината ни, много беше мил вчера като разбра и чак се натъжи, пък то беше ясно, че не може да запомни две дати накуп.

роуз - слагаш си детето в слинг или кенгуро и излизаш. отслабваш за нула време (все едно ходиш с щанга от 10 кг на раменете). и секс - много е важно, щото стимулира имунната система, ама тази презентация я минахме преди две страници, да не се повтарям :wink:

аз отивам да си изровя бански, че съм на плуване с детето. много е приятно, но хамалогията за половин час плуване е ... можете да си представите.

буболина, откъде ги намираш тези кафета? много са прекрасни, благодаря

а, роуз, писали сме заедно, ето виждаш ли само да кажеш "отслабване" и хоп - ново кенгуро. какво е? ако искаш ми пиши на лични, че пак ще ме набият за "пропаганда", но аз съм голям фен на носенето на бебе и откак се е родила основно така се придвижваме.
« Отговор #267 -: Февруари 12, 2013, 12:34:11 pm »
Еленче, Браво на твоя мъж! :) да ти кажа не обърнах много внимание (нали е подарък - не съм го избирала аз). Сега погледнах и пише, че е на Чико. Хубаво е, харесва ми. Вчера вечерта даже милото го пробва и го носеше 15-на минути. После го вадим, че нещо започва да се задъхва. Случвало ли ти се е на теб с него такова задъхване? Приятно плуване! :)
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 13:37:38 pm от rosefromstars »
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #268 -: Февруари 12, 2013, 12:45:38 pm »
Розе, чисто месо и кебапче/кюфте са две успоредни прави в пространството. :lol: Това купешките де. Домашно приготвени .... не знам.
*
« Отговор #269 -: Февруари 12, 2013, 12:50:44 pm »
Аз ви чета и стомаха ми къркори, а днес съм на плодове.Нали искам да се вталявам, та съм на диета.

« Отговор #270 -: Февруари 12, 2013, 12:53:05 pm »
Розе, чисто месо и кебапче/кюфте са две успоредни прави в пространството. :lol: Това купешките де. Домашно приготвени .... не знам.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
е, да де :)

Браво, Маги! :)
*
« Отговор #271 -: Февруари 12, 2013, 12:58:13 pm »
рози, колкото искаш толкова ги остави да киснат, аз някъде за около 5-6 часа ги оставям :)
а иначе кенгурото и слинга са си удобни вещи, ползвала съм и с двете деца, особено Еленка предимно навън така я носех, че да мога да тичам и след Деси :lol:
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #272 -: Февруари 12, 2013, 13:04:21 pm »
Забравих да кажа - кебапче/кюфте, пържола, гъби, дори бира - когато успее да ги докопа. :lol:
Поне моята така се захрани с гъби - наведе се над тавата и си хапна една гъбка с уста. Сега не ги обичала, другия месец ще видим как е.
« Отговор #273 -: Февруари 12, 2013, 13:09:28 pm »
Супер, Стефи! Благодаря ти за съвета. А, кенгуруто, означава, че може би ще ми е от полза доста време - и за второто. ехе, Дай Боже! Да са здрави и много щастливи тези, които ми го подариха :)
Пешек, страхотна сладуранка, от малка се самообслужва :)
*
« Отговор #274 -: Февруари 12, 2013, 13:27:28 pm »
Мацки, абе нали се разбрахме да забравим малко децата в тази тема :)
И ние сме хора, дайте да си говорим за винце и мезе  :lol:
Мишле, ако искаш на ЛС подробности, аз 15 години само тази козметика си ползвам :)
*
« Отговор #275 -: Февруари 12, 2013, 13:34:42 pm »
И ние сме хора, дайте да си говорим за винце и мезе  :lol:
Дадено.
Аз имам предложение за предстоящия празник на 14-ти. :))

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #276 -: Февруари 12, 2013, 13:36:11 pm »
Дадено.

п.п. забравих, съжалявам :(, аз съм виновна :(
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 13:42:20 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #277 -: Февруари 12, 2013, 13:39:01 pm »
Ние точно Св. Зарезан ще празнуваме :)

Моя мъж ще ми готви :) от мен сладкото, подарък за него няма, а за мен ще е любимия ми шоколад Линд, какъвто той ми избере.Кеф!

*
« Отговор #278 -: Февруари 12, 2013, 13:46:42 pm »
Ние ще се напием от любов ;)
« Отговор #279 -: Февруари 12, 2013, 13:47:42 pm »
Я помагайте сега малко :)
На 6 март имам РД. Искам да заведа мъжа ми да вечеряме на италиански ресторант.
Има един на Христо Белчев, там ми предложи брак, затова искам отново да е италиански, но по възможност друг, проверен и препоръчан.
Чета тука сайтове разни, ама нещо...не ми допадат. Тип пицария с дървени маси не искам.
Имате ли ваш любим?