0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #240 -: Февруари 11, 2013, 18:32:39 pm »
И със дрехите с тях че дори и по нощница не слизам под или над 54-55 кг.  :lol:К
Кантара ми се чуди кога ли ще стана повече, а аз когато му дойде времето , след 9 месеца може би но да стигнем и до тях   :wink:
*
« Отговор #241 -: Февруари 12, 2013, 00:42:29 am »
ф 28, дано се вдигне кантара когато му е времето. аз гледам да не се качвам на него, само детето да меря, ама ...
аз си влизам в дрехите, ама има едно дето ми виси отпред по много неприятен начин. проблемът е, че мъж ми ще ме води на почивка, дето трябва и бански да нося. добре, че ми е хубаво детето, та всички него ще гледат, не мен :wink:
*
« Отговор #242 -: Февруари 12, 2013, 00:54:23 am »
Елена, за тази цел има цял бански. И моят корем е отпуснат в момента, имам си и паласки, но с подходящия бански съм почти като спасителка на плажа (само на джуки не го докарвам).  8)

Роуз, специално за блузи и пуловери не си купувам от Бг. Или трябва да е XL, ако изобщо се намери, или и пъпа не могат да ми покрият. Пестят от плат. До този извод стигнах. А не съм от най-дебелите. В момента 65 кг на 1,70 м. А другите какво правят?!

Пеше, говори ми за 30 сантима разлика, че и аз ги гледам през крив макарон.  :lol:

*
« Отговор #243 -: Февруари 12, 2013, 02:32:59 am »
блу, знам, ама самият факт, че не мога да си ползвам стария, пък и други знаци за това, че остарявам ме притесняват, но какво да се прави 8)

аз гледам да не се гледам в огледалото
« Отговор #244 -: Февруари 12, 2013, 08:45:31 am »
Блу, и аз съм като теб 170, но на 68 кг. и бих искала да сваля още 8 кг. и поне 60 кг. да стана. Но, всичко зависи от фигурата - при теб може да е нормално, но аз си изглеждам пълна с 68 кг. Милото до сега си купуваше дрехи от битака, защото е ХХХЛ, че понякога зависи и от кройката 4ХЛ и за него въобще не се намират дрехи по тези мол-ове. Но, от както го развалиха, вече трудно му намирам дрехи и това е истината. Останаха едно-две магазинчета, които ги знам и ги наобикалям, но ако и те затворят, вече ще се чудя какво да правя. А, нямам и възможност много да обикалям из града особено сега с бебо (защото все пак цени от и над 100 лв. за каквато и да е дрешка, ако ще и 5ХЛ да е, са просто немислими за нас). Излизаме на пазар за дрехи много рядко(2-3пъти в годината) и по-скоро покрай големите хранителни магазини като ходим има време за разходка и с големите намаления (2-3пъти в годината) мога да си позволя някоя и друга дрешка. Но, както напълнявам няма да имам и това удоволствие :) . Така че, яко трябва да постя през Великденските пости, че да вляза в норма. Но, интересното е, че аз така и не ям много - винаги постя понеделник, сряда и петък, и пак пълнея  :? . Явно движенението е разковничето, а сега с бебо е трудно. Като дойде март месец ще започнем маратона с него :) маратон с бебо и пости се надявам да са удачната комбинация за влизане в норма на килограмите поне при мен :)
А, блузи и половери, въобще не купувам дори и да са по 5 лв., защото и аз имам този проблем като теб. Гледам или рокли или туники да взимам на достъпни цени.

Еленче, и аз така като теб, но милото ми прави забележка и му харесвам слаба, така че ща-неща ще трябва да го измисля. И аз му казвам, че няма голямо значение, защото нали и без това мислим за второ бебче, но той ми отговаря, че като започна от 70 кг. ще стигна през бременността до 100 и да искам после да ги сваля няма да мога. Сега ползвам огледалата като стимул да отслабвам :) Имам още няколко месеца до започване отново на опитите за второто ни бебче, така че трябва да започвам да свалям килца вече. Дано вие се разбирате по-добре от нас :)

Ох, моля ви, някой да каже нещо смешно, че днес ми е едно такова - депресивно...
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 08:59:59 am от rosefromstars »
*
« Отговор #245 -: Февруари 12, 2013, 08:58:25 am »
Явно движенението е разковничето, а сега с бебо е трудно.
И друго разковниче има, и си го споменала, Розичке:D
Бебо, с главна буква.Всичко ще си дойде на мястото, малко време трябва да мине още.
Аз вече пих кафе, но още никой не е сервирал, та да ви поканя, а?

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #246 -: Февруари 12, 2013, 09:01:24 am »
Благдаря ти, Мамче, за прекрасното кафенце! Цунки!  :kiss: :bighug:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #247 -: Февруари 12, 2013, 09:08:53 am »
Розе, сега ще ти кажа моята рецепта. Извеждане на бебето поне веднъж на ден. Ама ако е веднъж е за цял ден. Което значи яко миткане с количката и хапване на каквото и когато успея. Излизането с бебе при мен означаваше 3 етажа пеша по стълбите с бебе (което става все по-тежко), раница с неговите багажи и за да е пълен фитнеса понякога покупки от пазара. После става още по-хубаво - бебчето пълзи и се изправя по мебелите, а мама се опитва да хапне, докато едно малко човече ѝ виси на ръката. :lol: И двата начина подействаха добре при мен. Какви ти пости, то ако има време да хапна нещо пак добре.
« Отговор #248 -: Февруари 12, 2013, 09:14:47 am »
Благодаря ти, Пешек. :) А, дано :)
*
« Отговор #249 -: Февруари 12, 2013, 09:24:19 am »
Ммм да, разходки и носене и свалих 25кг за 3м, а бебето беше леко.
Я кажете какви подаръци сте измислили за празника или с вино и мезе ще го отпразнувате  :D Моя мъж не е по-винените банкети и у нас ще сме Флюбени  :lol:

Замислям една торта, ама дали или.......
*
« Отговор #250 -: Февруари 12, 2013, 09:33:37 am »
м-и, на 14.02. започваме Флюбени, а после посрещаме и Трифончо .. или обратното. :P :lol:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #251 -: Февруари 12, 2013, 09:38:25 am »
На милото, в неделя му купих подаръка - той си избра една чантичка за през рамо, защото неговата беше станала на дупки от носене и той държеше да си я избере. Мисля, вечеря с ребърца, картофки и винце. Но, не знам на вкус дали ще ги докарам ребърцата, затова май по-добре пържолки. Щеше ми се да отидем на китайски, където правят страхотни ребърца или на джоланче и винце в един ресторант наблизо, но няма на кой да оствим бебо, а и сигурно вече всички места ще са заети... Може и да ни поканят на рожден ден - сестрата на бебо има рожден ден, но те в момента са в трудно положение (съпругът й го уволниха, защото фирмата нямаше работа преди месец, а освен това той си поряза и натроши два пръста на една фреза онзи ден и имат две големи момчета, едното от които е студент) и май ще ги поканим на гости в къщи.... Защо не го питаш какво иска или искаш да е изненада?
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 09:45:18 am от rosefromstars »
*
« Отговор #252 -: Февруари 12, 2013, 09:52:56 am »
Аз на моя ще му поръчам един парфюм, който харесва и вчера мернах едни боксерки с надпис "Змей в гащите"  :lol:
rosefromstars, с пости не мисля че ще отслабнеш - мухай хляб и картофи и чакай да отслабнеш. Едно балансирано хранене и движение ще имат повече ефект.
*
« Отговор #253 -: Февруари 12, 2013, 10:06:23 am »
роус, по повод ребърцата да ти кажа аз в събота как ги докарах, перфектни станаха. в една купа разбърках горчица, соев сос, лютеница/кетчуп, малко зехтин, зелени подправки, каквито ползваш, малко мед и сложих ребрата вътре, така престояха около 5-6 часа и хоп във фурната, станах чудни :)
« Отговор #254 -: Февруари 12, 2013, 10:09:54 am »
 "Змей в гащите"  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: готино си го измислила, мими!
А, постът означава и намаляне на количеството храна, която се приема, не е само да не се яде месо и производни продукти от животни :), но това е идеалната характеристика към която и аз се стремя, кога успявам, кога не - е друг въпрос... ;) ок, мими, ще гледам с движение да компенсирам :)
Стефи, супер рецепта, благодаря ти. Ще я запиша и ще я пробвам непременно! :)
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 10:21:45 am от rosefromstars »
*
« Отговор #255 -: Февруари 12, 2013, 10:19:55 am »
Ох, как ги ядете тези ребра?! Като гледам и хлапетата как махат, то лиги да ти потекат, пък аз бляяяк. Пека на моя мъж. Подаръка мисля, по-символичен, ама утре като обикалям ще видим.
Мими бързай с поръчката, че то не остана  :D
« Отговор #256 -: Февруари 12, 2013, 10:28:02 am »
Ай ся - шА постите! Ами то се пости и от към секс бре! А как ще заслабнете без него?!?!?!?!
Я пробвайте секс и ябълки и ако не подейства спрете ябълките  :lol:
*
« Отговор #257 -: Февруари 12, 2013, 10:38:50 am »
Мими бързай с поръчката, че то не остана  :D
О, аз съм лесна с поръчката :) Сега ще направя реклама  :lol: - дистрибутор съм на Орифлейм и от там ще поръчам парфюма, за 1 ден е при мен :)
« Отговор #258 -: Февруари 12, 2013, 10:42:08 am »
Ай ся - шА постите! Ами то се пости и от към секс бре! А как ще заслабнете без него?!?!?!?!
Я пробвайте секс и ябълки и ако не подейства спрете ябълките  :lol:

Барбаронче, Който не мои без секс, ша пости откъм секс само първата и последната седмица - естествено за бракуваните говоря :) то, другите да се обърнат към по-горна инстанция за разрешение :))) (към изповедниците си имам предвид де :) бебеправещите пък са специална категория и те може да си бебеправят дори и през тези две седмици след благословията на свещеника, защото представете си, че имате арт-процедура по фонда точно в този период, за която сте чакали 5 години и айде сега изтърваме я "щото не можело разбираиш ли"... (който иска да спази и това, трябва да си намери ДОБЪР свещеник, който да ги благослови - има и такива, само трябва да се пита в поместната църква :) и дори свещеникът може да намали строгостта на поста като например само без месо или пък само една седмица пост, първата или последната от целия пост или болните постят само 3 дни или въобще не постят - всичко е според личното състояние на всеки човек) пък ябълките са хубави - много ги обичам и също препоръчвам :)
« Последна редакция: Февруари 12, 2013, 12:03:55 pm от rosefromstars »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #259 -: Февруари 12, 2013, 11:25:30 am »
Стефка ся ма запали с тия ребра. Ще трябва да търся. Хем пък и Кънчо ми е обещал керамичен тиган, пък аз пробвам да си изкрънкам и тавичка. Та ще видим де.