Блу, и аз съм като теб 170, но на 68 кг. и бих искала да сваля още 8 кг. и поне 60 кг. да стана. Но, всичко зависи от фигурата - при теб може да е нормално, но аз си изглеждам пълна с 68 кг. Милото до сега си купуваше дрехи от битака, защото е ХХХЛ, че понякога зависи и от кройката 4ХЛ и за него въобще не се намират дрехи по тези мол-ове. Но, от както го развалиха, вече трудно му намирам дрехи и това е истината. Останаха едно-две магазинчета, които ги знам и ги наобикалям, но ако и те затворят, вече ще се чудя какво да правя. А, нямам и възможност много да обикалям из града особено сега с бебо (защото все пак цени от и над 100 лв. за каквато и да е дрешка, ако ще и 5ХЛ да е, са просто немислими за нас). Излизаме на пазар за дрехи много рядко(2-3пъти в годината) и по-скоро покрай големите хранителни магазини като ходим има време за разходка и с големите намаления (2-3пъти в годината) мога да си позволя някоя и друга дрешка. Но, както напълнявам няма да имам и това удоволствие
. Така че, яко трябва да постя през Великденските пости, че да вляза в норма. Но, интересното е, че аз така и не ям много - винаги постя понеделник, сряда и петък, и пак пълнея
. Явно движенението е разковничето, а сега с бебо е трудно. Като дойде март месец ще започнем маратона с него
маратон с бебо и пости се надявам да са удачната комбинация за влизане в норма на килограмите поне при мен
А, блузи и половери, въобще не купувам дори и да са по 5 лв., защото и аз имам този проблем като теб. Гледам или рокли или туники да взимам на достъпни цени.
Еленче, и аз така като теб, но милото ми прави забележка и му харесвам слаба, така че ща-неща ще трябва да го измисля. И аз му казвам, че няма голямо значение, защото нали и без това мислим за второ бебче, но той ми отговаря, че като започна от 70 кг. ще стигна през бременността до 100 и да искам после да ги сваля няма да мога. Сега ползвам огледалата като стимул да отслабвам
Имам още няколко месеца до започване отново на опитите за второто ни бебче, така че трябва да започвам да свалям килца вече. Дано вие се разбирате по-добре от нас
Ох, моля ви, някой да каже нещо смешно, че днес ми е едно такова - депресивно...