0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Смях, раздумка и кафенце :)
« Отговор #200 -: Февруари 09, 2013, 21:06:32 pm »
Успех и от мен, kerita ! Дай Боже, всичко да мине леко! И много щастливи първи моменти с бебчо ти желая!
Ф-че, благодаря ти за чая. Аз само тук си позволявам кафенца, че иначе са ми забранени за сърцето и като гледам хубаво чайче, направо ми се приисква да го изпия от раз :). Ще взема да си направя наистина един, че милото днес пак го викаха на работа и пак сега е там. Аварии, какво да се прави. И затова днес цял ден никъде не можах да изляза :(  .Е, дано утре да не ходи никъде и да мога да изляза. Може и заедно да излезем - знам ли. А, ето и нещо смешно за гледане от мен (с милото много му се смяхме като го гледахме вчера): http://www.youtube.com/watch?v=kPwRL0PEXH4 Желая ви приятна и спокойна вечер! :)
« Последна редакция: Февруари 09, 2013, 21:35:29 pm от rosefromstars »
*
« Отговор #201 -: Февруари 09, 2013, 21:30:37 pm »
Бързо вкюлчване с молба за съвет за справяне с дерящо ме гърло от вчера вечер и не съм спала  точно заради това  :?
И тази нощ явно ще е така ,направо си ме боли гърло , незнам какво да
предприема.  :P
Даже гадното е че през нощта както не можа да спя така и се закашлях и повърнах!  :(
Но карай топла вечере от мен!  8)
« Отговор #202 -: Февруари 09, 2013, 21:45:00 pm »
Ф-че, топъл чай, мажеш с мед и сода сливиците. Или лукчета за смучене. Другите неща са в близката денонощна аптека. Това се сещам. Дано и друг се включи със съвет. Дано скоро да ти мине!  :bighug:
*
« Отговор #203 -: Февруари 09, 2013, 22:30:48 pm »
Аз смуча само Хексоралетен, само че щом има закашляне няма да мине само със смукалки.

пп Предлагам тия въпроси в седмичната примерно, тук е Смях, раздумка и кафенце :)
*
« Отговор #204 -: Февруари 09, 2013, 22:52:39 pm »
А аз предлагам по тези въпроси да си питаш личния лекар :)

Тези дни не можех да се включвам като хората, но се надявам идната седмица да ми се успокоят нещата.
« Отговор #205 -: Февруари 09, 2013, 23:24:55 pm »

Ето така ще ви пожелая лека нощ на всички,с чашка винце и любов за всички!

Мисля ,че е добър лек и за бързо заспиване, да не се налага да слагате тапички за уши,а да спинкате сладко и спокойно!Е за ловуващите и страстните вечер също е в полза!
лека :bighug:
*
« Отговор #206 -: Февруари 09, 2013, 23:40:04 pm »
ей, благодаря за винцето, само едни шоколадови трюфели му липсват.

презентацията беше за него, ама не съм сигурна, че е особено успешна, ще пробвам днес с по-малко академичен подход  :wink:.

керита - много ти се зарадвах като ти видях лентичката. леко раждане и чудесни мигове с бебето. много е прекрасно, надявам се да се  видим съвсем скоро ухилена в бебешките теми.
*
« Отговор #207 -: Февруари 10, 2013, 08:37:32 am »
Добро утро!Слагам капучино, че май доста не могат да пият кафенце.

Честит имен ден на всички, които носят името Валя, Валентина.(14 февруари не го признавам за ден на влюбените, а и не е наш празник) 8)    
Днес е и Св.Харалампи, който е покровител на пчеларите, така че честит празник и на тях!
Освен това днес - Китайската Нова година настъпва с първото новолуние във Водолей на 10 февруари 2013 година и ще бъде под покровителството на Черната водна змия.Елементът на тази година е вода, цвета – черен и син.На водата е присъща подвижността, динамиката и изменчивостта, затова, колкото и да планирате бъдещето си, все ще възникнат нови обстоятелства, които ще променят плановете ви за годината.
Верно че е неделя,но елате малко на лафче тука.Споделете днес кой, какво, къде.Оставете за малко къщната работа, нея винаги ще я има. :)

p.s. керита, леко раждане и от мен! :bighug:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #208 -: Февруари 10, 2013, 09:36:28 am »
Мамче мерси за кафето!
От вино нямах нужда снощи, моя мъж кара дежурство и тази нощ пак ще е тихо  :) лошото е, че сме сами. Уча се да правя интересни фигури от хартия и да се забавляваме  :D това от приятните занимания, между задълженията.
*
« Отговор #209 -: Февруари 10, 2013, 09:38:13 am »
Добро утро и от мен,благодаря за кафето!
Благодаря за пожеланията,момичета! :bighug: :bighug: :bighug:

Ако не вярвате в чудеса вероятно сте забравили,че всеки от нас е чудо!
*
« Отговор #210 -: Февруари 10, 2013, 09:41:50 am »
Ооо керита, сега видях, че вързопа е син  :D моят си изчака да мине термин и така пристигна  :D Леко раждане и от мен!
« Отговор #211 -: Февруари 10, 2013, 10:46:26 am »
Добро утро!Мерси за кафенцето!
На мен винцето добре ми подейства :wink: и сега определено с кеф пия кафенце да се събудя!
Керита желая ти леко раждане,как хварчи времето за нас поне отстрани,като се записах в зачатие твоята графика беше от първте на които се радвах!
Аз за днеска нямам много задачи,за сега плана е релакс! :balk_177:
Хубав ден на всички изпълнен с много усмивки!
*
« Отговор #212 -: Февруари 10, 2013, 18:05:51 pm »
Ето нещо от мен за една романтична и приятна вечер!
Къде се изгубихте бе момичета...  8O
« Отговор #213 -: Февруари 10, 2013, 18:16:56 pm »
Аз съм тук. Днес малко ми е утрепано и си трая  :lol:
Глада засилва депресията обаче забелязвам.
Като изям пицата, която правя сега, може да се включа пак  :lol:

« Отговор #214 -: Февруари 10, 2013, 18:19:34 pm »
Ф-че, имаш предвид това, нали? Супер е. Благодаря ти много! Честит празник на всички обичащи меда! :)

Мишленце, :)

А, тук съм, Ф-че. Днес излизахме с милото (за първи път от почти месец) и сега релаксираме и ще вечеряме. Приятна вечеря и на вас!
« Последна редакция: Февруари 10, 2013, 18:35:32 pm от rosefromstars »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #215 -: Февруари 10, 2013, 18:47:34 pm »
Момичета, червеното вино се пие с това:
http://recepti.ezine.bg/files/lib/300x300/roast-ribs-pommes.jpg
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3613.0;attach=60899;image
В краен случай - това:
http://cateringprivet.com/pics/1306832_464889106865215_1651645444_n.jpg

Шоколада го оставете за кафенце, лрикьорче или уиски. :lol: :lol: :lol:
« Отговор #216 -: Февруари 10, 2013, 20:55:16 pm »
Пеше, аз съм ЗА втората и третата чинийка  :P

Ето една идея за нуждаещите се преди лягане  :lol:

*
« Отговор #217 -: Февруари 10, 2013, 21:09:59 pm »
мишле, ти що гладуваш? ние цял ден сме на "неподходящи" неща - правех палачинки, че ни идваха бебета с майките си на гости, бисквити от овесени ядки ей такива неща, да си подсладим живота.

не се отслабва с тях, но пък е вкусно, вкусно
« Отговор #218 -: Февруари 10, 2013, 21:49:50 pm »
Защото не ми остана време нещо. Първо на лекар ходих, после с колата малко се разправях, да пазарувам, в къщи това онова и то стана вечеря, пък аз още с двете филии от сутринта. Иначе не съм по диетите аз, обичам да си угаждам и без сладко не мога. Снощи например, по никое време към 20ч се сетих да правя кекс, баница и мляко с ориз. Така мине не мине торти правя, естествено аз си ги ям, защото моя мъж не е по сладкото и общо взето каквото си надробя- сърбам. Да чукна на дърво с кантара сме приятели  :D

*
« Отговор #219 -: Февруари 10, 2013, 22:16:59 pm »
завиждам ти за ентусиазма. аз готвя щото трябва, и само от време на време ме хваща да направя нещо по-така. сега съм решила да вегетарианстваме покрай постите, да видим как ще е.