А, при мен и вождът на бенгалските тигри да спи до ухото ми, пак няма да го отразя - като заспя, нищо не е в състояние да ме събуди (освен капка вода, писък на бебо или настоичиво мяукане) и самолет да пада, пак няма да го чуя. Е, може би това е защото преди живеех на висок етаж в многоетажен блок покрай, който минаваха самолетите преди да кацнат на летището и често пъти като бях малка махах на пътниците вътре, защото се виждаха люковете и определено са ме виждали
. Тогава не беше просто тресане на стъкла, а направо ужас - вечер в 24 часа да ви минава под носа боинг 747 или карго самолет с раздрънкани двигатели. Така че, всяко нещо си има положителна страна и от това се научих да спя на шум. А, милото доста хърка, но определено не ми пречи. Иначе, той спи толкова леко, че от мухите се буди. Сега, ходи спи понякога в хола, защото бебо мърда и издава звуци, а това му пречи и не може да спи. На мен пък не. Да знаете, че се свиква и след някоя друга годинка въобще няма да ви прави впечатление хъркането му, само трябва да издържите 2-3 години - търпение