Здравейте,имам 4 неуспешни инсеминации и едно ИКСИ със стимулация.Имам трансферирани 2 ембриона + 5 замразени.В момента химична бременност( отчте бета ЧХГ 19,310 НА 10 ДЕН,НА 16 5,130.В момента съм в цикъл.Док.иска да пробваме с ЗЕТ на този цикъл.
Имам тироид на Хашимото,хормоните ту в норма,преди месец 0,009 в момента 3,7.Лекувам и висок ПРОЛАКТИН,държим го в норма в момента 270.Тръби проходими,не са ми правени имунологични или генетични изследвания.Мъжът ми е с нормална спермограма.С неизяснен стерилитет сме от 4 год.Ембрионите ми ги трансферираха на 5ти ден- бластоцит,според ембриолога се развиват,но се развиват малко по-бавно.
Въпросите са ми?
Трябва ли да се направят други изследвания,преди ЗЕТ(замразен ембриотрансфер),нормално ли е ТСХ има ли нужда да изчакам да го сваля.
По-бавно развиващи се ембриони,какво означава?
Какъв е шансът да се развият тези ембриони след ЗЕТ,нали са същите ембриони,като предишните 2? ( по-принцип най-здравите са трансферирани) не се ли обезсмисля следващият трансфер?
Това са ембриони.които спират да се развиват на даден етап,или има шанс те да се развият?
Къде да търсим причините за неуспехите?
при нас имаше оплождане и на естествено инвитро и с ИКСИ,би трябвало да настъпи нормална бременност,но след толкова год.НЯМА.Няма открита причина за стерилитет,няма и бременност,а вече съм на 34 год.
Благодаря Ви предварително!!!