Здравейте,
Пиша Ви тук за да ви споделя моя проблем.
Моят проблем е следният. Преди около 2 години ми спря цикъла, изведнъж, просто следващият месец не ми дойде и така до днешна дата. С мъжа ми искаме да имаме бебе, но нямахме много време преди това за опити, тъй като сме заедно едва от 3 години.И така се започна ходенето по мъките. Пих хормонални таблетки по предписание на лекар, с които цикъла ми идваше, но след спирането им спираше и той. Лекарката, която намерих съвсем случайно преди няколко месеца ме подложи на редица изследвания за да разбере какъв е проблема.
Изследвахме всички репродуктивни хормони.
FSH е 87mul\ml
LH e 35 mul\ml
Хормоните на щитовидната жлеза, пролактин, естрадиол, прогестерон са в норма.
AMX e 0.1
Въпросът ми е какво е мнението Ви, има ли начин да се намали нивото на ФСХ, тъйкато ми казаха, че при такива стойности не може да се направи стимулация.Затова търся друго мнение и начин. Смятам, че имам право да опитам, има начини може би шанс( колкото и малък да е той) да имам бебе от собствена яйцеклетка, преди евентуално да се пристъпи към донорство. Вие бихте ли се заели с тази мисия?
Не искаме и не се отказваме, имаме вяра, надежда и желание, но се нуждаем от помоща на специалист, и най-вече човек, който ще ни помогне да сбъднем мечтата си.
Очакваме отговор от Вас скоро.
Юлияна