Здравейте др.Димитрова,
много бих искала да ви помоля за консултация в моя случай.Аз съм на 43г.В края на миналата година имах 3 месеца липса на МЦ, и ми бе назначена циклопрогинова,поради високо ФСХ-47, а АМХ-0.16 .След двумесечно вземане на циклопрогинова,стойностите на ФСХ-12, ЛХ-5.6,Естрадиол/100, това са данни на 3-я ден от цикъла.Поради ниско АМХ, не ми бе назначена стимулация, а лекарят каза, че на естествен цикъл ще се следи с фоликулометрия , за съжаление при нали4на овулация , контролирана с измерване на хормоните, не се полу4и бременност. След което ФСХ отново се вдигна до 38 и ве4е 6 месеца вземам циклопрогинова и на 2-я ден от цикъла ми се мерят хормоните, и ме гледат на ултразвук за нали4ие на фоликули*последният път ми казаха, че 3 фоликули са назряли, една в ляв яйчник и две в десен яйчник(.За съжаление ФСХ-25, ЛХ-19, Е2-16, Прог.0.73.Моля кажете ми имам ли шанс за инвитро процедура със собствена яйциклетка или само донорска програма би ни помогнала да имаме рожба.А при тези стойности на хормоните , възможно ли е да задържа и ембрион от донорска яйциклетка.При съпругът ми всичко е в нормите.
Благодаря ви предварително за вашия отговор.