Така равносметката за един месец без мазнини, без захар и захарни изделия и без пълномаслени млечни продукти. Хранене 3 пъти на ден, но в по-малки порциони и избягване на хляб, заместен с пълнозърнест.
Спорт - водна аеробика веднъж седмично като за начало, редуване със зимни кънки.
В момента тежа
75 килограма, ханш
105 см., талия около пъпа
98 см, горна талия над пъпа
94 см., ръка предмишншца
32 см.
В менюто ми е включено месо (свинско, птиче и др.), яйца, обезмаслена извара и обезмаслено прясно мляко;
Мазнините набавям веднъж седмично от авокадо и банани;
Захарта е заменена със стевия и пчелен мед (като с меда подслаждам само веднъж дневно чая си, ако пия повече чай, тогава пак го подслаждам със стевия);
Храните са повече варива, отколкото печени, пърженото е в тефлонов тиган, но без мазнина!
От варивата - кафяв ориз, киноа, леща, боб; зеленчуци в неограничени количества, напоследък засилих спанака в готвенето.
Закуската е свързана с ядки, чиа и овесени, ечемичени и друг вид мюсли.
Плодове всякакви, без фурми, смокини и друг вид сушени плодове, без грозде (аз гроздето го обичам на винце)
И така, полека усещам, че и дрехите започват да ми стават леко широки, имам повече енергия, въпреки че една настинка искаше да ме разболее не успя!
По-рядко съм си позволявала да пия алкохол, но чаша червено вино ми действа добре.
Спорта ми действа и много като анти-стрес, та се чувствам и в по-добра психическа кондиция