Да, ние си плащаме цялато ИКСИ.
Сайта на центъра е тук:
http://www.vienna-ivf.com/Няма цени, но не е никакъв проблем да разбереш кое колко струва на място. Много са готини, усмихнати и услужливи. После ходих и на отворените врати, защото тогава се разглежда целия център и ми беше страшно интересно.
Аз ходих за първи път на безплатните консултации с австрийския професор Щромер. Много е готин този човек, страшно ми хареса. За консултацията ни искаха да попълним едни амамнези, които ни изпратиха по е-маил и един списък с изследвания, които да сме направили предварително, не е задължително при тях, признавали всякакви. Аз нямах никакви изследвания на хормони до този момент и си ги направих в Цибалаб, защото там ми се видяха най-евтини. После се оказа, че в центъра са още по-евтини, но това го разбрах като започна стимулацията.
За спермограмата на мъжа ми минахме на безплатните им спермограми. Те бяха само една седмица, но ние се закачихме:)
Още на първата консултация се разбра, че сме за ИКСИ, защото спермограмата ни се оказа доста лоша. Сега вече върви стимулацията, най-много ми харесва, че въобще не се налага да чакам пред вратата на докторката, защото излизането от работа е мисия невъзможха и всеки път успявам да се вмъкна в обедната почивка.
Tinche, ако имаш някакви конкретни въпроси кажи, защото аз, всъщност, не знам какво да разкажа. Даже мога и да питам нещо конкретно в центъра. Много са готини и всичко обесняват.