0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 1
« Отговор #200 -: Февруари 14, 2013, 10:15:45 am »
Афродита, момичетата са ти казали, аз ще ги потретя, обърни се към специалист по репродуктивна медицина, обикновения гинеколог няма да те помогне, а най-много да стигнеш до още спонтанни аборти.Прочети и тази статия от библиотеката на Зачатие, мисля че ще ти е полезна http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=869&Itemid=19

Камелия, както и всички искащи да дадат съвет за бързо забременяване с лек от природата, моля ви преди да напишете нещо помислете, че с написването му, может да навредите сериозно на голяма част от хора.Много от лековете са абсурдни, а други могат да доведат до сериозни проблеми както при мъжа, така и при жената.А и всички тези лекове могат да отложат едно належащо ходене при специалист, а времето е много важно за съжаление.

« Отговор #201 -: Февруари 14, 2013, 10:28:15 am »
Аз просто исакх да помогна и смятам че всички си имат достатъчно акъл в главата да си преценят сами,за отварата написах след консултация с лекар,а другите неща не са никакви билки!Прсото много хора са изполвали тези методи на зачеване и бебето е станало,незнам с какво ще навреди тестовете за ову,мерене на температура,лежане по корем и вдигането на краката 20 минути след секс,но ако смятате,че не стават ги изтрийте!!!!!
*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #202 -: Февруари 14, 2013, 10:36:09 am »
Аз просто исакх да помогна и смятам че всички си имат достатъчно акъл в главата да си преценят сами,за отварата написах след консултация с лекар,а другите неща не са никакви билки!Прсото много хора са изполвали тези методи на зачеване и бебето е станало,незнам с какво ще навреди тестовете за ову,мерене на температура,лежане по корем и вдигането на краката 20 минути след секс,но ако смятате,че не стават ги изтрийте!!!!!
ми например с това, че до като мерят температури и си вдигат краката след секс, някои жени губят ценно време. Още повече, че цялата информация, която си подала, я има вече в Библиотеката на Зачатие и обезсмисля труда на хората, които са я качили там. Постнатото от теб не е панацея, не дава резултатът, за който претендира /90%/ и може да подведе някого.  :wink: Освен това никъде не видях съвет за консултация със специалист относно промивките...
« Последна редакция: Февруари 14, 2013, 10:38:56 am от Бубулина »
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #203 -: Февруари 14, 2013, 10:47:06 am »
Камелия, написахме го само защото хората ще се забавят в намирането на специалист с тези методи.Не за да те нападаме.Аз например съм с една тръба, с какво точно ще ми помогне промивката, или лежането по-гръб с вдигнати крака след секс.Също така ако жената е с обърната матка, това лежане не помага.

Не забравяйте, че тук е форум и наистина всеки може да пише свободно, но написаното от него, може да подведе останалите, защото в момент в който искаш на всяка цена да забременееш, започваш да вярваш на всички и това ти пречи.За това именно е направен сайта и за това даваме съвети, за да помогнем на хората реално.

Хората който могат да използват тези начини на зачеване, както ти казваш, не трябва да имат никакви репродуктивни проблеми и то и с тях и без тях ще си стане.Аз лично познавам момиче което вече 4г се мъкне по билкари и баячки, изпила е повече билки от всички ни и е клечала, над безброй тенджери пълни с какво ли не, но бременост няма.Няма и да има защото те имат проблем, но не искат да признаят пред себе си и да отидат на доктор.И докато тези и подобни билкари им взимат парите и им губят времето, тя не става по-млада и ако в момента е на 30, то с тая скорост на осъзнаване ще си останат без деца, просто защото някой е искал да им "помогне" и им е казал за поредната билка, отвара, цяр и т.н.

« Отговор #204 -: Февруари 14, 2013, 11:34:07 am »
Аз бях до тук. Дойде ми :balk_146: :balk_146: :balk_146:
А сега накъде???????????
Афродита  :bighug: :bighug: :bighug: :balk_144: :balk_144: :balk_144:
*
« Отговор #205 -: Февруари 14, 2013, 15:00:15 pm »
Би ли споделила този лекар с когото си се консултирала, как научно обоснова влагалищни промивки с отвара от лайка и ЙОД, че и за 20 дни? Понеже както вече се каза - това не само с нищо не помага да се зачене, ами много вероятно е да навлече проблеми на жена, която реши да приложи този твой съвет.
Лежането по корем и вдигането на краката за 20 минути, или за час и 20 минути след секс - с нищо не спомагат зачеването също. Но хубавото е, че и не вредят, та който иска все пак - нека вдига крака. Няма лошо.

П.П.Ако наистина лекар ти е давал подобни "съвети", аз не мога да те посъветвам нищо по-добро от това да не го посещаваш повече.

НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

« Отговор #206 -: Февруари 14, 2013, 15:45:06 pm »
незнам какво да кажа вече.
Днес сутринта се обадих на лекаря ми и му обясних, че вече много кървя и да попитам трябва ли да правя нещо. Извика ме веднага и въпреки моя непрестанен плач ме принуди да ме прегледа. Резултатът е, че плодния сак е все още на мястото си, но има малко отлепяне, поради което кървя. Изписа ми Standacillin-500 mg. Това е антибиотик, който трябва да пия на 6 часа.
Наистина вече нищо не разбирам. Ходя като подвижна аптека, а то си тече червена кръв и то сериозно си тече. имам чувството, че като не си слагам Утрогестана намалява, а с него направо извира.
Пиша всичко това, за коментар по-скоро от лекарите в сайта. Има ли шанс отлепен плоден сак,в който още не сме видели зародиш при обилно кръвотечение?
Извинявам на всички, на които вече им досадих с писания и оплаквания. Повярвайте ми, че тук наистина намирам някаква упора, която да ми дава сили.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #207 -: Февруари 14, 2013, 15:58:08 pm »
Нищо конкретно не мога да ти кажа, наистина съжалявам, че преминаваш през това. Пусни си още едно ЧХГ в кръвта, за да приключиш с тази драма и да можеш да продължиш напред.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #208 -: Февруари 14, 2013, 16:12:48 pm »
Аз също предпочитам всичко да приключи, но съпругът ми настоява да не се отказвам. не мисля, че при цялата тази кръв може нещо да се очаква, а и не мога да повярвам, че този лекар е такъв оптимист.
« Отговор #209 -: Февруари 14, 2013, 18:47:15 pm »
Здравейте,момичета! Според вас имали втора черта или вече си въобразявам утре сутрин мисля да пусна кръвен има още 2 / 3 дни до дата на цикъла които не искам да идва .
« Отговор #210 -: Февруари 14, 2013, 20:16:41 pm »
Според мен да това е положителен тест за бременност. :D По-късно не се ли вижда повече 2-та чертичка?
« Отговор #211 -: Февруари 14, 2013, 20:42:14 pm »
Ами не така си остана утре сутрин ще направя още един дано да покаже по наситена 2 черта . :bfp:
*
« Отговор #212 -: Февруари 14, 2013, 22:41:17 pm »
За мен е положителен. А втората черта е по-бледа, защото ти все още нямаш закъснение на практика. Тихичко честити и дано всичко си е наред. Утре си направи още един с първа урина или направо за по-сигурно кръвен.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #213 -: Февруари 14, 2013, 22:45:37 pm »
Ами не така си остана утре сутрин ще направя още един дано да покаже по наситена 2 черта . :bfp:
Много рано я търсиш тази наситена втора черта  :) Според графиката ти, са минали едва 10 дни от ОВУ, имай малко търпение. Това кафеникаво зацапване е обнадеждаващо, струва ми се, че и теста е положителен, но уринните тестове отчитат ЧХГ над 20 mIU/ml. По-добре да си пуснеш кръвен тест или да изчакаш поне деня, на който /не/ трябва да ти дойде, за да правиш нов уринен. Поздрави и успех!
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

*
« Отговор #214 -: Февруари 15, 2013, 01:04:17 am »
Здравейте,момичета! Според вас имали втора черта или вече си въобразявам утре сутрин мисля да пусна кръвен има още 2 / 3 дни до дата на цикъла които не искам да идва .
Аз на 2 дена закъснение видях по-бледа черта :) А сега една госпожица ме тормози :) успех и ти пожелавам прекрасни 9м :)

Афродита мисли позитивно, не се отказввй!!!

« Отговор #215 -: Февруари 15, 2013, 07:19:00 am »
lemanita  на мен престо все такива бледи ми ги зкарваше 2 те черти , а кръвнят се оказа 70, и след 3 дни беше 400 и все бяха бледи чертите на теста. Успех
« Отговор #216 -: Февруари 15, 2013, 09:16:45 am »
lemanita тихичко честито и от мен!!!
« Отговор #217 -: Февруари 15, 2013, 09:58:07 am »
Здравейте,
моля за коментар на моята графика! Този месец стимулиране с Клостилбегит, след преглед с ултразвук овулацията е определена за 9 или 10-ти Февруари. Направени хормонални изследвания,цитонамазка, микробиология, спермограма, цветна снимка, като тези изследвания не показват проблем.Имам нередовен цикъл, но не съм диагностицирана с ПКЯ. Опити правим от година и 4 месеца, като през този период съм имала доста нередовен цикъл и кисти, които са спукани с Примолут Нор. Кога най-рано мога да направя тест? Предварително благодаря!
« Отговор #218 -: Февруари 15, 2013, 10:09:44 am »
lemanita това си е положителен тест :) Тихичко честитоооооо!
« Отговор #219 -: Февруари 15, 2013, 14:37:11 pm »
Момичета престо ме подлага днес сутринта си направих кръвен 0,31 отрицателен другия месец дано успеем на всички тук успех с  :bfp1: