Камелия, написахме го само защото хората ще се забавят в намирането на специалист с тези методи.Не за да те нападаме.Аз например съм с една тръба, с какво точно ще ми помогне промивката, или лежането по-гръб с вдигнати крака след секс.Също така ако жената е с обърната матка, това лежане не помага.
Не забравяйте, че тук е форум и наистина всеки може да пише свободно, но написаното от него, може да подведе останалите, защото в момент в който искаш на всяка цена да забременееш, започваш да вярваш на всички и това ти пречи.За това именно е направен сайта и за това даваме съвети, за да помогнем на хората реално.
Хората който могат да използват тези начини на зачеване, както ти казваш, не трябва да имат никакви репродуктивни проблеми и то и с тях и без тях ще си стане.Аз лично познавам момиче което вече 4г се мъкне по билкари и баячки, изпила е повече билки от всички ни и е клечала, над безброй тенджери пълни с какво ли не, но бременост няма.Няма и да има защото те имат проблем, но не искат да признаят пред себе си и да отидат на доктор.И докато тези и подобни билкари им взимат парите и им губят времето, тя не става по-млада и ако в момента е на 30, то с тая скорост на осъзнаване ще си останат без деца, просто защото някой е искал да им "помогне" и им е казал за поредната билка, отвара, цяр и т.н.