0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 1
« Отговор #180 -: Февруари 13, 2013, 18:20:53 pm »
 Аз бях до тук. Дойде ми :balk_146: :balk_146: :balk_146:
А сега накъде???????????
« Отговор #181 -: Февруари 13, 2013, 18:37:21 pm »
cherry_ страхотна новина! Честито. Желая ти безпроблемна бременност и живо и здраво бебче.

Afroditas много съжалявам. Не се отчайвай, ще чакаме пак да ни зарадваш с хубава новина

« Отговор #182 -: Февруари 13, 2013, 18:45:20 pm »
Здравейте,момичета!
На 23.01 ми беше последния цикъл,сравнително редовен е.
На 04.02 и на 10.02 имах сексуалнен контакт както си трябва разбирасе.
Предполагаемата ми О мисля,че е била на 08.02 тъй като усетих леки болки
в единия яйчник и бях много отпаднала.Днес направих тест отрицателен.
Мислта ми е...рано ли е за тест (май подраних) и възможно ли е да има бремнност?
Много ще се радвам на положителен отговор :)
БЛАГОДАРЯ!
« Отговор #183 -: Февруари 13, 2013, 18:53:20 pm »
Благодаря,радвам се че ви харесва,по принцип бебеправеното си е сложна работа,но въпреки това съм се чудила как понякога когато не го желаеш,мислиш,пазиш се*най вече прекъснатия акт*и пак забременяват момичета и после махат бебето!Незнам и аз съм си мислила,че със следене на ову,тестове за ову,и пак нестава,имам такива приятелки,една от които сега ще прибягва до инсе,защото 2 години следене на ову,исзледвания които са добри и на нея и мъжа й,тестове за ову и всчики билки и така нататък и пак нестава!Аз бих ви дала един съвет не се отчайвайте,когато е писнао ще стане,когато правите любов я правете не с мисълта за бебе,а се наслаждавайте и същевременно си стоите 20 минути с вдигнати крака,и просто силно вярвайте че бебо ще стане!!!Някак си може би трябва да мислим положително и само да вярваме,без да се вманиачаваме и да изкреизваме всеки път като ни дойде!
« Отговор #184 -: Февруари 13, 2013, 18:56:23 pm »
Герито изключително рано е,както знаеш за самия процес са необходими 7 дни,което може да е съпроводено от зацапване,тест се прави най малко 7 дни след датата на зачеването,но не са много сигурни,може да направиш кръвен тест на 10 от датата на кочта смяташ е станало,или да си чакаш закъснение!!!Ще стискаме палци да е станало!А болката е била от овулацията,не е притеснително!
*
« Отговор #185 -: Февруари 13, 2013, 19:00:32 pm »
Здравейте,момичета!
На 23.01 ми беше последния цикъл,сравнително редовен е.
На 04.02 и на 10.02 имах сексуалнен контакт както си трябва разбирасе.
Предполагаемата ми О мисля,че е била на 08.02 тъй като усетих леки болки
в единия яйчник и бях много отпаднала.Днес направих тест отрицателен.
Мислта ми е...рано ли е за тест (май подраних) и възможно ли е да има бремнност?
Много ще се радвам на положителен отговор :)
БЛАГОДАРЯ!

Много е рано все още за тест при теб. Не си попълвала цял месец БТ, но от това което видях О е била някъде на 9 или 10. Ти все още и имплатация може да нямаш към днешна дата.Най-рано може да се види дали си бременна 10 дни след О и то най-точно с кръвен тест(т.е около 20 или 21.02). Желая ти успех.

« Отговор #186 -: Февруари 13, 2013, 19:04:26 pm »
Ами то горе доло тогава трябва да ми дойде...Явно ще чакам закъснение.
Айде дано да се е получило...но ако е имало О с този секс на 10-ти...това е
надеждата ми хихи благодаря ви!
« Отговор #187 -: Февруари 13, 2013, 19:11:51 pm »
А сега накъде???????????

Съжалявам за това, което ти се е случило. Каквото и да кажа ще е малко. Поплачи си, за да може с нови сили да се бориш за мечтата си. Пожелавам ти скорошно възстановяване.

П.С. Както ти е казала veseto_87 е хубаво да направиш допълнителни изследвания - генетични и имунологични.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #188 -: Февруари 13, 2013, 19:30:18 pm »
А сега накъде???????????
Сега се наплачи, почини си и посети специалисти по репродуктивна медицина. Тези неразвиващи се бременности са индикация за проблем, особено щом са 3 на брой. Можеш, както любезно предложи и д-р Даскалова, да качиш резултати от изследвания за коментар. При някои от нас, нещата се случват трудно, НО СЕ СЛУЧВАТ.Информация за клиниките можеш да намериш тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109
АКо имаш допълнителни въпроси, питай.
gerito_ts3 тези неща нали ги коментирахме вече  :)Знам, че си нетърпелива, но не винаги нещата стават от първия път, а и ние не сме врачки все пак  :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #189 -: Февруари 13, 2013, 19:41:18 pm »
Ето и няколко интересни съвета за забременяване,които са и изпробвани и са дали хубав и пухкав резултат!!
.НАЙ-ДОБРАТА СИСТЕМА Е СЛЕД КАТО ТИ СВЪРШИ ЦИКЪЛА 8ДНИ ПРАВИТЕ СЕКС,НА 9,10,11 НИКЪКАВ СЕКС,НА12 ЕДИН ПОЛОВ АКТ,НА13НИКЪКАВ СЕКС,НА14 ВЕДНЪЖ,НА 15 НЕ И НА 16 ДЕН ВЕДНЪЖ.Според него вероятността да за4енеш по този метод е над90%.
жени които искат да заченат и всички до една са забременели веднага или почти веднага И така пражи се следното: след свършване на цикъла всяка вечер се вари един литър вода, когато водата заври, взимате с пръстите си лайка и слагате в врящата вода колкото да се обърне и махате от котлона, не оставяйте да ври с лайката , след което когато поизстине слагате 20 капки йод и си правите промивка с помпичка вече с изстиналата смес. Това се прави в продължение на 20 дни, като всяка вечер правите нова отвara!
kamelia_1326, тези съвети не биха довели до никакъв резултат, ако има репродуктивен проблем. Като цяло са безполезни.
Тази схема на правене на секс, ще донесе 0% успеваемост при жени с овулация на 20 ден, като при мен например. Няма нищо по-сигурно от правенето на секс в най-фертилните дни на жената (дните около овулацията), когато и да е тя.
Относно съвета за промивката, който даваш, подобни промивки могат да доведат повече до проблеми от колкото да положителни резултати. Влагалището си има определена среда с определена киселинност, която го предпазва от развитието на бактериални инфекции. Когато тази среда се наруши, както може да стане с такива промивки, организма става податлив на инфекции. Отделно така се измива и цервикалната слуз, която пък е среда за предвижването на сперматозоиидите.

Момичета, четете проверена информация, в библиотеката на сайта има много такава.

Афродита, съжалявам  :(. Обърни се към специалист, за да търсите причината за тези спонтанни аборти.

Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #190 -: Февруари 13, 2013, 19:42:35 pm »
kamelia_1326, тези съвети не биха довели до никакъв резултат, ако има репродуктивен проблем. Като цяло са безполезни.
Тази схема на правене на секс, ще донесе 0% успеваемост при жени с овулация на 20 ден, като при мен например. Няма нищо по-сигурно от правенето на секс в най-фертилните дни на жената (дните около овулацията), когато и да е тя.
Относно съвета за промивката, който даваш, подобни промивки могат да доведат повече до проблеми от колкото да положителни резултати. Влагалището си има определена среда с определена киселинност, която го предпазва от развитието на бактериални инфекции. Когато тази среда се наруши, както може да стане с такива промивки, организма става податлив на инфекции. Отделно така се измива и цервикалната слуз, която пък е среда за предвижването на сперматозоиидите.

Момичета, четете проверена информация, в библиотеката на сайта има много такава.

Афродита, съжалявам  :(. Обърни се към специалист, за да търсите причината за тези спонтанни аборти.
Хъм, не бях ги и видяла тези "съвети", добре, че модератора ни е с орлов поглед  :D Напълно подкрепям мнението ти, относно безполезността им, да не кажа вреда / в частта за промивките/. Ако беше толкова лесно да се забременее, надали щеше да има сайтове като Зачатие... :)
« Последна редакция: Февруари 13, 2013, 19:44:43 pm от Бубулина »
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #191 -: Февруари 13, 2013, 19:54:03 pm »
Бубулина,наясно съм че не сте врачки,и не искам само твоето
мнение нали затова са форомите :)
« Отговор #192 -: Февруари 13, 2013, 20:34:05 pm »
Здрaвейте момичета,реших и аз да се включа.Аз съм на 35 години и имам две прекрасни големи момчета от предишен брак. Решила съм да имам още едно детенце и вече 3 месец правим опити.Притесняват ме годините и знам, че всичко си иска време, с което аз не разполагам.Само да уточня и при първата и при втората ми бременност чаках година и половина докато стане чудото.Тогава никой не говореше за овулации..
« Отговор #193 -: Февруари 13, 2013, 22:40:11 pm »
Добре дошла tedi772  :)

Дано скоро и ти видиш толкова исканите  :bfp:
Да възрастта може би окозва влияние, но не мисля че е толкова голямо, още повече че имаш вече 2 раждания. При мен първата бременност се получи от първия път без да следя О, БТ и да правя тестове за О, но сега след 1 година опити за бебе нещо не се получава. И аз като теб имам втори брак и искаме да си имаме наше бебе. Мъжът ми също има 2 деца...аз все си казвам че може би сега не му е времето и мястото и когато е писано ще се случи. Успех ти желая  :) Забравих да отбележа, че аз съм на 29 г

« Отговор #194 -: Февруари 13, 2013, 22:58:32 pm »
Момичета, и при мъжа и при жената са възможни физиологични промени - тялото не е константна система. Когато човек има вече деца, не мисли толкова, че е възможно сега да има проблем, но и това не е изключено.
Няма значение дали единия или и двамата от двойката имат дете, след година неуспешни опити отново трябва да се търси лекар. При жени над 35 години се препоръчва даже и след 6 месеца. В такива случаи се говори за вторичен стерилитет.
Не ви го казвам, за да ви притесня, просто да си имате едно на ум.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #195 -: Февруари 13, 2013, 23:21:18 pm »
Благодаря ти draga_d. Аз още от сега мисля да взема мерки и имам час при лекар. Дано всичко да е наред и най-важното е да сме спокойни.Успех на всички момичета!
*
« Отговор #196 -: Февруари 14, 2013, 07:56:40 am »
Афродита, дай да те гушна силно, силно, силно!  :bighug:
Не трябва да се оставяш на отчаянието .. преживяла съм този кошмар 2 пъти и наистина зная какво чувстваш в момента.
Изживей си мъката, наплачи се, миличка и после вдигни глава и само напред.
Направи тези изследвания, за които момичетата вече споменаха, и дори и да няма мед. обяснение, въпреки това(както при мен), ще е за твое собствено успокоение.
И много скоро ще плачеш, но от щастие!

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #197 -: Февруари 14, 2013, 08:41:21 am »
Благодаря, момичета. Много ми е тежко и от два дена не съм спряла да плача. Само като погледна съпруга ми и пак започвам. Зная, че и с това ще се справя и пак с нови сили ще започна борбата. Не го пожелавам на никого. Дано Господ е с вас и никога не усетите тази болка.
Сега се моля само дано да се изчистя сама както е било предишни пъти, а после ще видим-София, Плевен.Явно тук във Варна не успяхме да попаднем на подходящото място. Никога не са ми правени такива изследвания и всеки път докторите казват, че това е Божа работа и да не се бъркаме в нея, но аз искам Бебе!
*
« Отговор #198 -: Февруари 14, 2013, 09:21:20 am »
Афродитас, трябва да се обърнеш към репродуктивен специалист, не към кварталния гинеколог. Твоят случай е извън компетентността на последния.
Списък с клиниките: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1065&Itemid=109

« Отговор #199 -: Февруари 14, 2013, 09:43:22 am »
Здравейте