Привет на всички, ще ви помоля за съвет и препоръка за специалист (от Варна) към когото мога да се обърна и ще ми отдели достатъчно внимание и професионализъм.
На 29 съм вече, от 3 години се трудим, без успех, смених 2 гинеколога защото бяха адски некомпетентни и изкарваха диагноза от 1 изследване без да проследят във времето нещата. До сега съм правила всички изследвания които могат да се направят - хормонални и т.н Отидох при най-добрия Варненски ендокринолог и всички изследвания са идеални, запушване нямам, цикълът ми е редовен, не съм прекарвала вируси или инфекции, в първа група съм от цитонамазката, хламидии нямам, просто всичко изглежда ОК, но нещо не е както трябва. Моля за специалист който ще седне и ще проследи всичко и ще ми обърне достатъчно внимание, защото ми е дошло пре много от несериозни лекари. Благодаря ви много, дано все някога да ни се случи това нещо с бременеенето, вече се губя в мислите си какво ми има, а уж всичко е добре, а не е.
Мъжо е с идеална спермограма, аз съм с обърната матка, но това не трябва да е проблем... Мх
Губя се в надеждите си понякога имам усещането, че не живея а вегитирам в очакване.