draga, съжалявам
На теб преди да ти изпишат клостилбегит, правили ли са ти изследвания на хормони и цветна снимка?
Аз го вземах 4 мес. сега е четвъртия , ако не се получи и този мес. съм се уговорила с друг лекар за ЦС. Защото ако има някакъв проблем с тръбите, то няма смисъл от стимулация с клостил. Моя приятелка обаче забременя още първия мес. с клостил след 2г. чакане
така че , успех следващия месец
И спермограма на партньора да добавя.
Здравейте, момичета,
Благодаря за отговорите, добре че ги има форумите та да си помагаме до някъде. Спермограмата е много добре, с отлични показатели. Имаше едни нещо, което косвено можело да оказва влияние. Имаше някаква клетка, която не е спора, не е бактерия а едноклетъчно /
така и не ни казаха какво е/и има струпване на сперматозоиди около нея, тоест бъркат я, ако мога така да се изкажа с яйцеклетка /не могат милите да се ориентират на къде да поемат/, така ми го обясни доки. Моя приятел пи някакво хапче 1 ден и това беше. На мен ми пуснаха микро - свичко 6. Не е правена ЦС, доки каза да опитам 2 месеца, защото нямало смисъл да се мъча на ЦС. 90% е сигурен че е хормонален проблем и проблема е в ЛФ, рязко пада температурата не се задържа и за това клостилбегит и после дуфастон и се надявам да стане вече. утре го почвам. Деца се правели много лесно, казват повечето хора, с първото от един път стана а сега 1 г мъки....дано имаме късмет всички и скоро да се похвалим с