0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 1
« Отговор #320 -: Март 05, 2013, 22:24:04 pm »
и аз продължавам с опитите и този месец, на всичкото отгоре ми подрани
*
« Отговор #321 -: Март 06, 2013, 00:19:51 am »
Лили, за кашлицата можеш да пиеш Стодал.
Парацетамолът не е вреден, но не виждам смисъл, щом нямаш температура. Пила съм го след трансфер, защото имах над 38 С.

« Отговор #322 -: Март 06, 2013, 09:44:27 am »
Здравейте отново
надеждите продължават- при фоликуметрия на 9-ти ден (с клостилбегит по едно хапче от 3-ти до 7-ми ден )-17мм. фоликул. Никога досега,от както ме следят де - толкова рано не е имало толкова голям на 9-тия ден. Това в понеделник сутринта . Вчера (вторник) вечетра в 18 часа - 23 мм. :) Сложиха ми прегнил. лекарката  каза, че минимум след 12 часа да чакам овулация. Фоликула беше от ляво, аз си го усещах от време на време с леки , едва забележими болки, на които ако не знаех сигурно и не бих обърнала внимание . Снощи към 11 часа усетих една по-рязка и много кратка болка от ляво и от тогава нищо. Възможно ли е тогава да се е пукнал - 5 часа след прегнила? Макар че той си беше достатъчно голям даа се пукне и без прегнил, но за всеки случай решихме да го сложим.
<br />
« Отговор #323 -: Март 06, 2013, 11:42:21 am »
Благодаря за съветите nomine и blue_sky   osi_9,днес съм по-добре.Успях с таблетки за смучене и много чай, иначе и аз съм привърженик на коластрата,но нямах в момента за съжаление . Хубав ден на всички  :D
« Отговор #324 -: Март 06, 2013, 15:34:23 pm »
здравейте незнам точно кога ми е ову.. и от 02.03 2013 с мъжа ми всяка вечер го правим по един пат на 11 уй ми загнездаването някой да ми каже добре ли правя или зле ???
« Отговор #325 -: Март 06, 2013, 21:05:01 pm »
HULIQ, какво имаш предвид под "загнездаването"?
За да разбереш кога ти е овулацията е хубаво поне да правиш тестове за Ову.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #326 -: Март 07, 2013, 17:04:02 pm »
Здравейте, да се запиша и тук  :D Писах преди малко в темата за овулацията с въпросче :) С мъжът ми сме заедно от 4 години и от 2 месеца започнахме с опитите за бебче. За протокола аз съм на 30, а той на 28 години. Първият месец завърши с голямо нетипично закъснение от 5 дни, по-принцип ми е като по часовник цикъла. А сега втория е в разгара си- вчера тестът за овулация ми отчете положителен резултат. Това ми беше 5 тест подред, предишните 4 бяха отрицателни с бледи 2ри чертички. Да купувам ли още тестове, че ми свършиха или за този месец стигат? Как ще ме посъветвате? osi_10
« Отговор #327 -: Март 08, 2013, 00:00:04 am »
Продължавай с тестовете може Овулацията да ти е по късно щом не си видяла положителен тест.Аз лично от този месец правя тестове и на мен ми се наложи да взема втора опаковка.Успех
« Отговор #328 -: Март 08, 2013, 09:21:01 am »
Здравейте, момичета. На мен ми закъснява с 14 дена, последният ми цикъл беше на 26.02. Принципно цикълът ми не е особено редовен. Миналият месец ми дойде точно на 28- ми ден. Мисля, че усетих овулацията си (не съм изполазвала тестове), но нищо чудно да съм се заблудила. Ден след закъснението направих тест- беше отрицателен. Седмица по- късно тестът пак беше отрицателен. Вчера направих още един тест- пак отрицателен. Кръвен тест все още не съм правила, но след толкова отрицателни тестове, едва ли има бременност. Хванал ме е и някакъв вирус и имам висока температура. Снощи се наложи да пия Колдрекс. Въпреки всичките отрицателни тестове, се притеснявам, че ако и най- малък шанс за бременност, може да навредя с тези лекарства. Най- типичният за мен ПМС са болезнените гърди. Сега не ме болят гърдите, усещам само тъпа болка в кръста и понякога леки болка в яйчниците.
Другата седмица ще отида на гинеколог.

« Отговор #329 -: Март 08, 2013, 09:54:44 am »
Продължавай с тестовете може Овулацията да ти е по късно щом не си видяла положителен тест.Аз лично от този месец правя тестове и на мен ми се наложи да взема втора опаковка.Успех
Последният ми тест беше положителен  :) Продължаваме с опитите, стискайте палци да има резултат  :bfp1:
« Отговор #330 -: Март 08, 2013, 09:59:43 am »
liany успехх :green_dust_1:
« Отговор #331 -: Март 08, 2013, 10:26:56 am »
Мери, дано и при теб има резултат, стискам палци. А за различните тестове не мисля, че показват различно, виж и днес какво ще ти отчете и ако пак са две чертичките -действайте по въпроса  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #332 -: Март 09, 2013, 00:50:59 am »
Liany днес вече беше наистина  положителен тестовата линия беше по наситена от контролната.Сега остава да сме активни и ако е рекъл господ  нещата ще се случат :)
« Отговор #333 -: Март 11, 2013, 15:46:50 pm »
здравейте момичета аз имам едни болки ниско доло в яйчниците все едно ще ми идва но до М има 10 дена направих тест отрицателен но имам чувство че сам бремена дали теста още не отчете ???
« Отговор #334 -: Март 11, 2013, 15:49:50 pm »
здравейте момичета аз имам едни болки ниско доло в яйчниците все едно ще ми идва но до М има 10 дена направих тест отрицателен но имам чувство че сам бремена дали теста още не отчете ???

Прекалено рано правиш тестове за бременност. Най-рано, бременност може да се установи с кръвен тест за бременност, най-малко 10-12 дни след овулация.
При теб тази болка може по-скоро да бъде от О., но може да е и от друго. Аз съм била с такива болки след О., които продължават до настъпване на менструацията.

« Отговор #335 -: Март 11, 2013, 20:01:52 pm »
-zuzeto- Овуту ми беше на 05.03 еми мъчем се за бебе от 02.03 всяка вечер сме в полов контакт
« Отговор #336 -: Март 11, 2013, 20:04:26 pm »
 и незнам дано съм хванала и ми е много притеснено  :?
« Отговор #337 -: Март 12, 2013, 13:50:54 pm »
Знам, че си нетърпелива, но и да бързаш да направиш тест за бременност, ако е прекалено рано, само ще се разочароваш.
С уринен тест за бременност, най-рано след 12-14 ден от МЦ. При всеки е различно.
Ако си сигурна, че О. ти е била на 05.03, то тогава най-рано на 18-19 март може да си направиш уринен тест за бременност. Е може и по-рано, но има риск да се разочароваш.

П.П.Всекидневното правене на секс, по-скоро би навредило, отколкото да помогне.

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #338 -: Март 12, 2013, 23:12:01 pm »

Дето се вика, тия човечета и те душа носят и те трябва да си почиват  :wink: :D
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #339 -: Март 13, 2013, 09:40:07 am »

Дето се вика, тия човечета и те душа носят и те трябва да си почиват  :wink: :D

Хахаха. Много добре казано :lol: накара ме да се разсмея :lol: