0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 1
« Отговор #240 -: Февруари 19, 2013, 15:31:16 pm »
Ами да чакам закъснение!
Имам още 2,3 дни до цикъла.
Уточних се как е минало тестването!
НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА?!

Герито, не разбрах защо се ядосваш. Според мен, Бубулина не се заяжда с теб, а написаното от нея е със закачлив тон, но тя най-добре ще ти каже.
Предполагам си изнервена от чакането, но тона, който използваш не е много подходящ за темичката :)

П.П. Извинявайте, че се намесвам в тази комуникация, но просто не можах да се сдържа  :wink:

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #241 -: Февруари 19, 2013, 15:36:41 pm »
Ами да чакам закъснение!
Аз проблем нямам  :D В предния си пост си писала, че и да е отрицателен теста, няма да му вярваш и за това просто попитах  :)
Повечето жени в този сайт сме чакали месеци и ГОДИНИ да видим 2-те чертички...Ако след всеки неуспех си изпускахме нервите така, представяш ли си в какво щяхме да се превърнем?  :wink:
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #242 -: Февруари 19, 2013, 15:58:36 pm »
Radostiinka,много благодаря за отговора,наистина тук на човек може да му се обясни и да разбере за какво става въпрос.Този месец си помислих ,че може да е станала работата, защото гърдите ми нараснаха както никога преди,но явно това не е достатъчно показателно.Успех на всички,хубаво е да чуеш когато някой е успял да сбъдне мечтата си,пожелавам го от сърце на всички нас :)
« Отговор #243 -: Февруари 19, 2013, 16:40:21 pm »
Ами да чакам закъснение!
Аз проблем нямам  :D В предния си пост си писала, че и да е отрицателен теста, няма да му вярваш и за това просто попитах  :)
Повечето жени в този сайт сме чакали месеци и ГОДИНИ да видим 2-те чертички...Ако след всеки неуспех си изпускахме нервите така, представяш ли си в какво щяхме да се превърнем?  :wink:
Напълно спокойна съм мила,от доста време се заяждаш с мене за това те попитах какъв ти е проблема.
Даже и да ми дойде както казах и споменах не сме правили кой знае какъв опит.
Като за 1-ви път нормално да съм развълнувана,но не и изнервена или да клекна да цивря.
Незнам защо си останала с такова впечетление.
« Отговор #244 -: Февруари 19, 2013, 16:50:18 pm »
Момичета, няма нужда от излишно напрежение :)
Успокойте топката  :D
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #245 -: Февруари 19, 2013, 16:54:19 pm »
Напълно спокойна съм мила,от доста време се заяждаш с мене за това те попитах какъв ти е проблема.
Като за 1-ви път нормално да съм развълнувана,но не и изнервена или да клекна да цивря.
Никъде и никога не съм се заяждала с тебе. Един път просто установих, че задаваш един и същи въпрос в няколко теми и те попитах, цитирам дословно: "Това нали вече го обсъждахме". Тук наистина е форум, но в него участват много жени, с различни проблеми и не може да са разглежда само твоя . Освен това, поведението ти е малко особено: "Забременяла ли съм?" -питаш. "Не знаем" - отговаряме. Защото е точно така. Няма как да знаем. Въпросът почти винаги е 50/50, освен при инвитро процедурите, където е приблизително 30/70.Това обаче, теб те провокира да зададеш още 100 пъти тоя въпрос и то къде ли не. Без да се съобразиш, че тук има жени с наистина много сериозни проблеми, които могат да се подразнят от това. После с теста стана същото: "Да правя ли тест?"питаш. Една девойка малко по-нагоре те посъветва да не бързаш и, да го направиш с първа урина. И е права, но няма да ти обяснявам защо. ДА си чела. И да си чула. Явно го правиш само, когато на теб ти изнася.  :D
radosttinka спирам. Но просто искам да са ясни нещата, за да не излиза после, че се заяждам  :)
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #246 -: Февруари 19, 2013, 17:00:04 pm »
Никъде и никога не съм се заяждала с тебе. Един път просто установих, че задаваш един и същи въпрос в няколко теми и те попитах, цитирам дословно: "Това нали вече го обсъждахме". Тук наистина е форум, но в него участват много жени, с различни проблеми и не може да са разглежда само твоя . Освен това, поведението ти е малко особено: "Забременяла ли съм?" -питаш. "Не знаем" - отговаряме. Защото е точно така. Няма как да знаем. Въпросът почти винаги е 50/50, освен при инвитро процедурите, където е приблизително 30/70.Това обаче, теб те провокира да зададеш още 100 пъти тоя въпрос и то къде ли не. Без да се съобразиш, че тук има жени с наистина много сериозни проблеми, които могат да се подразнят от това. После с теста стана същото: "Да правя ли тест?"питаш. Една девойка малко по-нагоре те посъветва да не бързаш и, да го направиш с първа урина. И е права, но няма да ти обяснявам защо. ДА си чела. И да си чула. Явно го правиш само, когато на теб ти изнася.  :D
radosttinka спирам. Но просто искам да са ясни нещата, за да не излиза после, че се заяждам  :)
Ок съжалявам,че ви занимавам с глупости и не съм питала ЗАБРЕМЕНЯЛА ЛИ СЪМ а ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЪМ ЗАБРЕМЕНЯЛА няма значение,ае махам се няма да ви дразня повече.
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА МОМИЧЕТАТА НА КОИТО СЪМ ИМ ДОШЛА В ПОВЕЧЕ!!!
*
« Отговор #247 -: Февруари 19, 2013, 18:29:41 pm »
Момичета, моля ви да спазвате добрия тон!

« Отговор #248 -: Февруари 19, 2013, 23:36:35 pm »
Хей, не можем да влезем в главите на всички, така че споко! Всичко ще бъде наред.  :wink: Всеки си има нещо на ум и всеки е притеснен, всеки е изнервен. Не бива да се реагира остро нито даването на съвети, нито с кофти отговвор, нито с натяквания, нито с тежки думи.  :D
« Последна редакция: Февруари 19, 2013, 23:38:18 pm от chattenoire84 »
« Отговор #249 -: Февруари 20, 2013, 10:09:38 am »
здравейте момичета ,възможно ли е след цветна снимка да ми закъснява .трябваше да ми дойде вчера  :wink:
*
« Отговор #250 -: Февруари 20, 2013, 10:11:45 am »
Възможно е, и ти пожелавам в следващите 9 мес. изобщо да не идва! :crossfingers:

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
« Отговор #251 -: Февруари 20, 2013, 10:13:18 am »
здравейте момичета ,възможно ли е след цветна снимка да ми закъснява .трябваше да ми дойде вчера  :wink:
А опити за бебе правихте ли?  :D
не знам от ЦС, но може да закъснява от бебе, от закъсняла овулация и др.
Защо не направиш тестче?
« Отговор #252 -: Февруари 20, 2013, 10:30:21 am »
правим опити да .от доста време , през доста изледвания сме минали .даже снимката е лоша .за теста се чудя още не е ли малко рано .който е правил цв. снимка на датата ли му е идвало ??
« Отговор #253 -: Февруари 20, 2013, 11:03:12 am »
Аз съм правила ЦС, като цикълът тогава ми закъсня - продължителността му беше 60 дни.
Все пак мисля, че при всеки е различно. Тогава при мен причината беше, че имах много късна овулация - на 48 ден от МЦ.

Ако вече имаш закъснение и сте правили опити за бебе, може да си направиш едно тестче и дано да е положително. Ако пък е отрицателно, може да посетиш и лекар, пък той най-добре ще знае на какво се дължи закъснението.

« Отговор #254 -: Февруари 20, 2013, 11:32:30 am »
 frani89 , ако ти е закъсняла О. може и закъснение да има на М., но за да не се чудиш направи тест, днес ти 15 ден след О. -  би трябвало да отчете ако има нещо
« Отговор #255 -: Февруари 20, 2013, 13:09:31 pm »
ох то ще е чудо ако  е станло  ,писала съм по напред че март ми предстой лапароскопия .ще изчакам и днес и утре ще направя .цикъла ми  винаги подранява ето декември ми идва на 29 , януари на 24 , сега трябваше на 19  .5-6 дена винаги подранява .а овулация имам  януари следихме на 8  имаше фоликулче и доктора каза 3 дена секс .значи се пада 11 -12 ден от цикала да ми  е овулацията .така излиза по мойте сметки 
« Отговор #256 -: Февруари 20, 2013, 13:37:06 pm »
С опитите до тук дойде ми  :balk_145: от 8 мес правим опити за бебе и пак с тажна физономия  :balk_145: :balk_145: :balk_145: вече взех да губя надежда .. искам най после да видя две черти  :( :( :(
« Отговор #257 -: Февруари 20, 2013, 14:10:46 pm »
С опитите до тук дойде ми  :balk_145: от 8 мес правим опити за бебе и пак с тажна физономия  :balk_145: :balk_145: :balk_145: вече взех да губя надежда .. искам най после да видя две черти  :( :( :(
здравей мила няма да се отчайваш и при нас нещата не се получават  ама едно разбрах сам не си ли помогнеш и господ няма да ти помогне .ако не сте потърсили лекърска помощ ...време е вече може да има някой минимален проблем който спира нещата .HULIQ успех и знай че няма невъзможни неща.
п.п
мене ме сви вече кореми ще ми идва май  :(
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 14:14:11 pm от frani89 »
« Отговор #258 -: Февруари 20, 2013, 14:25:07 pm »
отидох на лекар каза ми че всичко е нормално при мен вика недей се притеснява има хора които с години правят опити за бебе при теб всичко е нормално ама незнам защо не се получават тия две черти от 8 мес незнам губя надежда вече омрьзна ми всеки мес. да чакам двете черрти  :balk_145: и когато не ги видя да почна да рева  :( :( :(
*
« Отговор #259 -: Февруари 20, 2013, 14:30:50 pm »
HULIQ, лекаря на базата на какво каза, че всичко е нормално. Какви изследвания направихте ти и съпруга ти? Мнение на АГ специалист ли е това или на репродуктивен специалист.
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 14:33:02 pm от avallon »
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.