Напълно спокойна съм мила,от доста време се заяждаш с мене за това те попитах какъв ти е проблема.
Даже и да ми дойде както казах и споменах не сме правили кой знае какъв опит.
Като за 1-ви път нормално да съм развълнувана,но не и изнервена или да клекна да цивря.
Незнам защо си останала с такова впечетление.
Никъде и никога не съм се заяждала с тебе. Един път просто установих, че задаваш един и същи въпрос в няколко теми и те попитах, цитирам дословно: "Това нали вече го обсъждахме". Тук наистина е форум, но в него участват много жени, с различни проблеми и не може да са разглежда само твоя . Освен това, поведението ти е малко особено: "Забременяла ли съм?" -питаш. "Не знаем" - отговаряме. Защото е точно така. Няма как да знаем. Въпросът почти винаги е 50/50, освен при инвитро процедурите, където е приблизително 30/70.Това обаче, теб те провокира да зададеш още 100 пъти тоя въпрос и то къде ли не. Без да се съобразиш, че тук има жени с наистина много сериозни проблеми, които могат да се подразнят от това. После с теста стана същото: "Да правя ли тест?"питаш. Една девойка малко по-нагоре те посъветва да не бързаш и, да го направиш с първа урина. И е права, но няма да ти обяснявам защо. ДА си чела. И да си чула. Явно го правиш само, когато на теб ти изнася.
radosttinka спирам. Но просто искам да са ясни нещата, за да не излиза после, че се заяждам