Хмм не знам как точно да си обясня "проблема"...
С мъжа ми правим опити за бебе от 8 месеца, от 2 месеца правя тестове за овулация, а последния път ползвахме Pre seed.
Преди около 4-5 дни ми се появиха уж симптоми за бременност (трябва да ми дойде днес по принцип, а винаги съм точна) - чувство за постоянно подут стомах и едновременно с това леко гадене и прилошаване като при паднало кръвно и главоболие от време на време. Освен това усещам някаква тъпа, не силна болка в корема от време на време. А, да, и раздразнителност. Изобщо като по учебник
Допускам разбира се възможността за въображаеми симптоми поради силното ми желание, но едновременно с това я има и тази убеденост и вътрешна сигурност, че този път е станало... И непоносимостта ми към виното, което по принцип обожавам
Това, което ме накара да потърся съвети е, че гърдите ме заболяха веднага след овулацията и до вчера ме боляха просто непоносимо. Но днес се събуждам и изненада... няма никаква болка. Или по-точно има, но след притискане на гърдите (а преди ме боляха постоянно). И ме е страх, че ще ми дойде всеки момент
Въпросът ми е да считам ли това за признак за неуспех, спирали ли са да ви болят така гърдите, точно когато трябва да ви дойде, а след това по принцип да сте се оказвали бременни?