0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 6 част
« Отговор #960 -: Септември 13, 2013, 14:54:30 pm »
Благодаря ви момичета.
se_le_na1
и аз доколкото знам Дуфастона подтиска о.,и аз съм на мнение че Утрогестана е по добър.
maslinka11
стискам палци във вторник да видиш :bfp:

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #961 -: Септември 13, 2013, 14:57:14 pm »
Според информацията която имам, той е по-чист като продукт. И Дуфастон-а и Утрогестана са прогестеронови препарати, но утрогестана е по-добър. Утрогестана не подтиска овулацията. По-скоро я стимулира и помага за пукането на фоликулите. :)
« Последна редакция: Септември 13, 2013, 14:59:24 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #962 -: Септември 13, 2013, 15:51:34 pm »
Според информацията която имам, той е по-чист като продукт. И Дуфастон-а и Утрогестана са прогестеронови препарати, но утрогестана е по-добър. Утрогестана не подтиска овулацията. По-скоро я стимулира и помага за пукането на фоликулите. :)
     Благодаря ви това не го знаех ще се направя нещо по въпроса.. :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
« Отговор #963 -: Септември 13, 2013, 18:14:39 pm »
Здравейте момичета, напоследък имаше много хубави новини, честито на всички и дано скоро да можем и ние да се похвалим  :bori_011:
а сега към моя проблем овулацията трябваше да ми е на 11.09 от девети до днес  БТ е около 37-37,1 но от вчера имам накъкво слабо розово течение  :? и се чудя на какво се дължи ... 
« Отговор #964 -: Септември 13, 2013, 20:04:42 pm »
След като Т ти се е покачила на 9-ти, възможно е на 8-ми да е била О т.е днес е една седмица след О и е възможно това да е имплантационно кървене. Пожелавам ти да е така, но ако продължи повече от 1, 2 дни се консултирай с лекар.
<br />
*
« Отговор #965 -: Септември 14, 2013, 08:20:07 am »
Момичета...вчера след голямото вълнение и радост... ми дойде.Нямам думи!!!!!!!! Доктора ми каза. че това се случвало много често дори и след положителен тест.Отново отчаяна и депресирана разбира се....отново в очаквания на симптоми ....не знам какво да напиша.Надявам се , че все пак един ден ...всичко ще е както трябва.Успех на чакащите.
Alea Iacta Est!

« Отговор #966 -: Септември 14, 2013, 10:38:49 am »
alea не се депресирай! И на мен днес сутринта ми дойде с пълна сила .( и знам, че не му е много мястото но искам да попитам как се преборвате с менструалните болки.)
 alea ще стискам палци за другия месец!
« Отговор #967 -: Септември 14, 2013, 11:21:16 am »
Alea  :bighug: не се депресираи виждам чр вече имаш едно сланчице на което да се радваш сега се отдаи на него и се радвай и не мисли за случилото се другия месец пак... Погледни го така... Всяки зло за добро...
 Маслинка аз лично се тъпча с спазмалгон или сядам в мъжът ми и го карам да ми растрива краката отдоло и на мен лично ми минава(отдоло на краката има много точки коото след стимулация те отпускат и дори заспивам от кеф)  и друго което съм забелязала когато съм с тампон нямам болки но не съм им фенка осввен в наложящи случей.. успех
« Отговор #968 -: Септември 14, 2013, 11:55:33 am »
se_le_na1 аз съм на работа в момента и само дето не съм се свила на земята от болки! Спазмалгон, но-шпа, бусколизин  изобщо не ми действат! Пих нимезил, но и от него ефект явно вече няма. И на гинеколог ходих специално заради болезнения цикъл и ми каза, че като родя може би ще спре да ме боли и това е , няма оправия :(
« Отговор #969 -: Септември 14, 2013, 12:55:04 pm »
Да те всички лекари така казват че всичко ще се оправи след раждането сякаш не дете ами чудо ще раждаме: )(въпреки че то си е чудо) ами маслинка незнам щом си пила толкова хапчеетс бих те посаветвала да си тръгнеш от работа и легнеш във вас щом болките са толкова силни а пък и след толкова хапчета може би ще ти и отпусне организма незнам... Пробвай с тампон ако сега не си (лично на мен ми дейста в смисъл леко ме поотпуска) аз предния месец бях така но бях на самолет 4 часа полет и после патуванр с автобус около 2часа и си бях забравила хапчетата и тогава само тампонът ме успокой(и аз незннам защо но с него не ме боли толкова)
*
« Отговор #970 -: Септември 14, 2013, 13:40:54 pm »
Аз също скоро се оплаквах на моята АГ за болезнен цикъл и тя -"ама така съм била цял живот", но мен Нимезила ми действа макара че от скоро пия само разтворим Панадол. Болезненият цикъл според повечето Аг си съвсем и абсолютно нормален факт. Знам че е гадно и болката е доста неприятна но така е , жените изтърпяват много болка за целия си живот  :lol:
« Отговор #971 -: Септември 14, 2013, 14:12:02 pm »
За болезнен цикъл на мен ми помага Волтарен.
Спазмалгон, Аулин (Нимезил), Панадол, Нурофен и др.п. не ми помагат грам.
Внимавайте с болките момичета.
Мен винаги ме е боляло много и все така ми повтаряха, че е нормално.
Оказа се обаче, че имам ендометриоза и болките не са случайни.
Нормално е да те боли най-много един ден и да ти минава с хапчета.
Мен обаче ме болеше по 3 дни и медикаментите само намаляваха болката, но тя не изчезваше напълно.
Пожелавам ви скоро да видите двете чертички и да не ви боли цели 9 месеца :)
« Отговор #972 -: Септември 14, 2013, 17:18:56 pm »
Благодаря за съветите! "Зора" ми е 5-6 часа и съм добре вече! 47 Smiles чул те Господ! :)
« Отговор #973 -: Септември 15, 2013, 08:21:40 am »
пробваите с аналгин на мен само той ми деиства безотказно иначе съм на леглото 2дена
« Отговор #974 -: Септември 15, 2013, 08:28:34 am »
alea, толкова ,много съжалявам  мила и  не знам какво да кажа. Ти си била на лекар, той потвърди ли, че не е цветна бременност?
<br />
« Отговор #975 -: Септември 16, 2013, 11:45:33 am »
След като Т ти се е покачила на 9-ти, възможно е на 8-ми да е била О т.е днес е една седмица след О и е възможно това да е имплантационно кървене. Пожелавам ти да е така, но ако продължи повече от 1, 2 дни се консултирай с лекар.
Благодаря ти Irenaa33, но съм забравила да пиша, че този месец не се надявам за бременност...миналия месец се получи по същия (малко след овулацията се появи това течение) от вчера изчезна, но нямам обяснение защо се появява...
*
« Отговор #976 -: Септември 18, 2013, 17:15:46 pm »
irenaa33 благодаря ти за дори слабата надеждичка която искаш да ми дадеш мила, но уви всичко е толкова реално, а самото чакане ни е направило така безотказно  корави мацки :).Ще се прави много кекс пак тоя месец.....:)))))) през ден  :lol: а  мъжо да му мисли  :D :D :D.Не се отчайвайте момичета, чакането и търпението ни ще бъдат възнаградени !
Alea Iacta Est!

« Отговор #977 -: Септември 22, 2013, 16:42:38 pm »
Здравейте и от мен!!!
Незнам дали трябва тук да напиша моя проблем ама искам някой да ми отговири ако може  :)
Моя цикъл е през 30-31 дни този месец трябва да ми дойде на 26.09.13, но преди около 10-тина дни преди да ми дойде имах нещо като цистит, на 18.09.13 ми потече бледо-кафеникаво течение, на 19 или 20.09.13 вечерта като ходих до WC и като се избарсах с хартията и видчх чсна кръв, но до днес 22.09.13 имам само лееекооо кафеникаво почти нищо щтом си ходя с ежедневни превръзки. Искам да попитам дали е възможно да съм бременна.(аз не съм в бг)
ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА АКО МИ ОТГОВОРИТЕ  :bighug: :hug2: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
« Отговор #978 -: Септември 22, 2013, 17:19:36 pm »
Здравейте и от мен!!!
Незнам дали трябва тук да напиша моя проблем ама искам някой да ми отговири ако може  :)
Моя цикъл е през 30-31 дни този месец трябва да ми дойде на 26.09.13, но преди около 10-тина дни преди да ми дойде имах нещо като цистит, на 18.09.13 ми потече бледо-кафеникаво течение, на 19 или 20.09.13 вечерта като ходих до WC и като се избарсах с хартията и видчх чсна кръв, но до днес 22.09.13 имам само лееекооо кафеникаво почти нищо щтом си ходя с ежедневни превръзки. Искам да попитам дали е възможно да съм бременна.(аз не съм в бг)
ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРНА АКО МИ ОТГОВОРИТЕ  :bighug: :hug2: :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
         единдтвеното което мога да ти кажа аз(аз също не съм в България) е направи си тест за бременост... Аз бях д много тежък цистит миналата година у от недоизлекуване се превърна в бъбречна инфекция и беше станало много опасно така че внимавай многоа иначе докато имах цистит и аз бях д кръв но от него не от цикъл наи много имах при избърсване с хартия.. но теста за бременност е задължителен няма как да отговоря с друго... Женското тяло е чудно и всичко може да е... Ако се надяваш на бременост дано да е това тогава :)
« Отговор #979 -: Септември 22, 2013, 17:24:52 pm »
Мерси много за отговора :wink:
Аз се надявам да е бременност  :bori_015: ама не е ли много рано за тест да изчакам ли поне дата на която трябва да ми дойде?