Здравейте момичета
Нова съм тук и се надявам скоро да намеря приятели и съмишленици сред вас. Проблемът ми е следния - след две години неуспешни опити за бебе, този месец за първи път ми закъсня. По принцип цикълът ми е много точен - на 25 дни +- 1 ден. Този месец трябваше да ми дойде на 21, а вече е 25 и ни вест, ни кост от лелката. Не се чувствам по-особено - не ми се гади, не ми се яде повече от обикновено, не ми се спи, с две думи липсват всички симптоми, които са характерни за начална бременност. Единствено малко ме болят зърната на гърдите. Вчера си направих тест, но се оказа отрицателен. Искам да попитам има ли значение по кое време на денонощието се прави теста, понеже аз го направих по обяд, след обилно количество кола, кафе и вода и си мисля дали е възможно поетите течности да са оказали влияние на резултата. Тестът беше най-обикновен, от тези които са в кутийките при тестовете за овулация. Вие кой тест ще ми препоръчате? Иска ми се да направя още един, но се страхувам да не се разочаровам за пореден път
, затова ще изчакам до утре или другия ден. Този месец беше много напрегнат за мен и се чудя възможно ли е на това да се дължи закъснението, но пък имала съм толкова други трудни дни и винаги лелката е идвала навреме. А и още нещо - имам едно мноооого слабо бяло течение, то даже не е бяло, ами едно такова като вода - по няколко капки - на какво ли се дължи? Благодаря ви, че ме изслушахте момичета. Ще се радвам да намеря приятели сред вас