здравейте искам да споделя тъй като през първата ми бременност направих спонтанен аборт, след което се лекувах заради вагинални гъбички и ги нямах известно време и сега мисля, че съм пак бременна. С приятеля ми не се пазим искаме и двамата дете , но това което ми направи впечатление е ,че миналия месец след мес. цикъл около овулацията и след нея за пръв път ме заболя левия яйчник и оттогава имам леки болки ниско в корема, помислих дали е възможно да е многоплодна бременност защото в семейството ми дядо ми преди е имал близнаци, сега той има две деца, момче и момиче, момичето е леля ми която също има две, но не са близнаци, а аз съм сама. Имам признаци като отпадналост, болки в зърната на гърдите, болки в корема и от двете страни, чувствителност към някои миризми от които ми става лошо,а това което ме притеснява е ,че вагиналното течение ми е усилено което е нормално, но е под формата на белите налепи от вагиналните гъбички, а до последно се бях излекувала. При полов акт само ме боли малко, но нямам никакъв сърбеш, нито болезнено уриниране.Дори ми и закъснява вече с 4 дни. Гинеколожката ми не е на работа ,а при друга не ходя , незнам какво да правя, чудя се да си взема ли тест или да изчакам още малко. Сега към 22 някъде ми се пада 3-тата седмица. Дано да не е нещо сериозно. Благодаря предварително!