0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 6 част
« Отговор #420 -: Май 24, 2013, 10:36:33 am »
Благодаря за пожеланията,
няма да се отчайвам,сега поне знам че мога да забременея и последните три години лечение не са били напразни.Някой може ли да ми каже,сега колко време трябва да се пазя или не е проблем да забременея веднага? :oops:
*
« Отговор #421 -: Май 24, 2013, 10:48:18 am »
Дани86 Много съжалявам за случилото се :( Дано скоро се получат нещата. Относно подновяване на опитите, ето тема в която е обсъждано.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=49696.0
Успех на всички!

« Отговор #422 -: Май 24, 2013, 10:54:55 am »
Благодаря  :wink:
аз съм била в 3 седмица и нямам кюртаж а и съм се изчистила според моя док,така че ни посъветва ако имаме желание за започнем отново с опитите още след следващия МЦ.
Няма да губя надежда :)
« Отговор #423 -: Май 24, 2013, 10:58:40 am »
но все още имам гадене  8O
« Отговор #424 -: Май 24, 2013, 13:46:09 pm »
Дани, много съжалявам, мила....
Но  твоят лекар как разбра , че е имало бременност? Или, че вече няма? Доколкото разбирам ти си имала съвсем слабо кървене , нали?
<br />
« Отговор #425 -: Май 24, 2013, 15:35:18 pm »
направих си два теста (шуърчек),единия беше с бледа втора черта а втория вече я нямаше,а и при закъснение от 8 дена  8O,само че аз отидох на лекар 3 дни след положителния,т.е. деня в който се появи кървенето,същия ден,4 часа след прегледа ме преряза остра болка ниско в корема и кървенето рязко се увеличи като ме приема в спешното,където установиха че имам помятане в 3/4 г.с.
*

iva17

• 915
  • Когато всичко е загубено, остава бъдещето.
« Отговор #426 -: Май 26, 2013, 02:23:08 am »
chattenoire84, рядко си позволявам да коментирам нечие изказване, но наистина би било добре да се въздържаш от такива категорични заключения. И само да ти кажа, че и извинението ти звучи нахално. Не е нужно да си врачка или титан на мисълта, за да се сетиш, че има момичета с доста повече опити. Наистина се борим с години и сме минали през много изследвания, манипулации, операции, отрицателни тестове и загубени бебета. И не всеки си мисли, че неговия случай е най-тежкият. Има си обективни критерии за това и "трънливия път" някак си не се е асоциира с "цели 6 месеца борба". Вземи прочети някой друг дневник например, може пък да успееш да видиш света и през чуждите очи, не само през своите.

« Последна редакция: Май 26, 2013, 02:25:33 am от iva17 »
Всичко винаги завършва щастливо. Ако приключи зле, значи това не е краят :)
« Отговор #427 -: Май 26, 2013, 09:07:16 am »
Момичета,здравейте . Нова съм и малко ми е трудно да започна. Но и аз се питам бременна ли съм? Закъснение от 2 дни, гадене от 10 горе-долу, душа като куче никаква миризма неможе да ми избяга,нещо като подут корем имам ,но е само усещане като подут, тежест ниско в корема , и пишкам често от поне 7 дена,пък последните 3 нощи се събуждам по никое време и не мога да заспя. Прових тест и е отр.преди 2 дена. Вие как мислите? Дали ще съм от щастливките този път?
 osi_10
« Отговор #428 -: Май 26, 2013, 13:41:03 pm »
Здравейте :) Не можах да изчакам още няколко дни и днес си направих тест...за пореден път се разочаровах започна да ми се превижда сянка на втора черта,но май е,защото ми се иска много.Ще ви покажа резултата,за да ме обедите,че си въобрязам :(

*

Бубулина

• *
  • 1352
  • Благоденствие да сполети тази къща!
« Отговор #429 -: Май 26, 2013, 14:48:40 pm »
Вие как мислите? Дали ще съм от щастливките този път?
 osi_10
Здравейте :) Не можах да изчакам още няколко дни и днес си направих тест...за пореден път се разочаровах започна да ми се превижда сянка на втора черта,но май е,защото ми се иска много.Ще ви покажа резултата,за да ме обедите,че си въобрязам :(

Утре е работен ден, защо не си направиш кръвен тест, вместо да се измъчваш?  :wink:

Дени, не мога да те убедя в нищо, но лично аз не виждам втора черта. Тази сянка я има по принцип, до колкото си спомням.  :) Колко дни ти закъснява?
"Това,което не ни убива, ни прави по-силни!"

« Отговор #430 -: Май 26, 2013, 15:40:30 pm »
Здравейте, Сладурки ! На 9ти ден от МЦ,при ехография имах адекватен фоликул. Днес ми е 19ти ден от 27дневен цикъл и съм с леко зацапване. Вече започнах и аз да се лутам - винаги е ''А дано,ама надали''. С приятелят ми правим опити от около 18месеца за второ бебе,имаме си един послушко на 8 години. Стискам палци на всички ни !
« Отговор #431 -: Май 27, 2013, 09:55:42 am »
Здравейте момичета,

На мен утре или в сряда трябва да ми дойде по принцип. Надявам се, да си остана на сухо.. :lol:

Вчера вечерта не издържах разбира се и си направих един тест. Толкова ми се искаше да видя втора чера, че тя май се появи. После, като го погледах теста отново я нямаше чертата. Ядосана, го изхвърлих в коша, след това го извадих от там и имаше черта. Пак го хвърлих, пак го извадих и така...имаше, нямаше.. втора чертичка- ужас..Направо съм пълно куку.
Едвам ще изкарам днес цял ден на работа и довечера пак ще се тествам :oops:

« Отговор #432 -: Май 27, 2013, 10:41:32 am »
deni77o, скъпа още ти е рано за тест/ все пак ти е 11 ден след О./ , поне още 2-3 дни изчакай, особенно шуърчек  :?
той отчита след закъснение или на датата най- рано
Ако искаш си пусни кръвен или направи тест с по- висока чувствителност :wink:
Иначе графиката ти е хубава , така че ти желая успех  :D
« Отговор #433 -: Май 27, 2013, 11:04:40 am »
Deni77o, аз си направих тест Престо 4 дни преди датата на М., моят тест изглеждаше като твоя/ с мноооого въображаема втора черта/
Знам, че не ти се иска да чакаш, но след два три дни пак препишкай един тест/или си пусни кръвен/
Успех!

« Отговор #434 -: Май 27, 2013, 11:21:02 am »
Здравейте момичета,

На мен утре или в сряда трябва да ми дойде по принцип. Надявам се, да си остана на сухо.. :lol:

Вчера вечерта не издържах разбира се и си направих един тест. Толкова ми се искаше да видя втора чера, че тя май се появи. После, като го погледах теста отново я нямаше чертата. Ядосана, го изхвърлих в коша, след това го извадих от там и имаше черта. Пак го хвърлих, пак го извадих и така...имаше, нямаше.. втора чертичка- ужас..Направо съм пълно куку.
Едвам ще изкарам днес цял ден на работа и довечера пак ще се тествам :oops:

Така миличка,няма смисъл теста да правиш вечер,наистина досат е дразнещо когато знаете че може и да не отчете,и да покаже грешен резултат,дни преди датата на М,и то не с първа урина,така теста можеш да правиш само  спърва урина и то 10 дни след закъснение,или ан деня на М,така разбирам нетурпението ти има кръвен тест за бременност,които отчита 10 дни след овулация,така че ти си прецени,но затова лекарите съветват да се прави тест с първа сутрешна урина!!!!Успех ти желая и дано имаш двете чертички!
« Отговор #435 -: Май 27, 2013, 12:10:47 pm »
kamelia_1326, Доста тестове показват правилни резултати  само при 2-3 дни закъснение и не, не е задължително това да става с първа урина! 8)
Наистина всичко е строго индивидуално, но на мен при предишната бременност ми показа положителен тест още на вторият ден от закъснението. А теста го бях правила вечерта.  :D
« Отговор #436 -: Май 27, 2013, 15:06:48 pm »
Здравейте момичета,
Днес съм в една чуденка :ask: По принцип днес трябваше да ми дойде МЦ, защото правим опити от около 18месеца и съм изчислила че ЛФ ми е 12дни(като по часовник е), но този месец ми се случват странни неща...Първо имах някакво странно зацапване(няколко капки кафяво течение) на 7-8 ден от предполагаемата О според мен, второ днес трябваше да ми дойде, а имам само някакво ръждиво зацапване и още няма цикъл (дано и да не дойде)...Бях на лекар преди няколко дни и тя видя жълто тяло в ЛЯ, което значи че О е била от ляво(където си имам тръба) и по-удебелена маточна лигавица.От друга страна нямам никакви симптоми нито за МЦ нито за бременност, даже и никаква чувствителност на гърдитеи това ме навежда на мисълта, че не трябва да се надявам много много.... И сега се чудя дали и на мен не ми се е случило чудото...?!Знам че при много жени има зацапване около датата на МЦ, но дали пък няма да дойде пак тая вещица...Днес ми е 13ден от предполагаемата О и мисля ако и днес не дойде утре да направя едно тестче и дай Боже и нашето чудо да се е случило...
« Отговор #437 -: Май 27, 2013, 16:00:03 pm »
kamelia_1326, Доста тестове показват правилни резултати  само при 2-3 дни закъснение и не, не е задължително това да става с първа урина! 8)
Наистина всичко е строго индивидуално, но на мен при предишната бременност ми показа положителен тест още на вторият ден от закъснението. А теста го бях правила вечерта.  :D
да при всеки е различно,но и помни че и всяка бременнсот си е различна,така че ти си решаваш кога да правиш тестове,но това си и влияе и на психика,просто ти дадохг съвет,от това което знам!
Здравейте момичета,
Днес съм в една чуденка :ask: По принцип днес трябваше да ми дойде МЦ, защото правим опити от около 18месеца и съм изчислила че ЛФ ми е 12дни(като по часовник е), но този месец ми се случват странни неща...Първо имах някакво странно зацапване(няколко капки кафяво течение) на 7-8 ден от предполагаемата О според мен, второ днес трябваше да ми дойде, а имам само някакво ръждиво зацапване и още няма цикъл (дано и да не дойде)...Бях на лекар преди няколко дни и тя видя жълто тяло в ЛЯ, което значи че О е била от ляво(където си имам тръба) и по-удебелена маточна лигавица.От друга страна нямам никакви симптоми нито за МЦ нито за бременност, даже и никаква чувствителност на гърдитеи това ме навежда на мисълта, че не трябва да се надявам много много.... И сега се чудя дали и на мен не ми се е случило чудото...?!Знам че при много жени има зацапване около датата на МЦ, но дали пък няма да дойде пак тая вещица...Днес ми е 13ден от предполагаемата О и мисля ако и днес не дойде утре да направя едно тестче и дай Боже и нашето чудо да се е случило...
Ами надежда винаги има,но най добре теста да напраиш с първа урина,и някой по чувствителен,колкото до симптомите аз нямам много вяра на тях,все пак понякога са и лъжливи,стискам ти палци да се похвалиш,ако исакш може да пробваш и с кръвен тест той отчита на 100% 10 дни след ову,успех
« Отговор #438 -: Май 27, 2013, 16:42:36 pm »
Благодаря ви за отговорите,обнадеждихте ме малко :) Гърдите ми стават все по-чувствителни и ми се гади от цигарите,което ме навежда на мисълта,че може би чертичката ми не е въображаема,но от три дни ме боли корема постоянно все едно ще ми дойде дано не е така.Утре сутринта ще си направя друг тест и мисля,че ако има нещо този път ще покаже,стискам палци на всички дано имаме късмет :)
*
« Отговор #439 -: Май 27, 2013, 18:30:19 pm »
Ето нещо полезно за бебеправещите http://dete.bg/n/bezplatni-pregledi-v-tokuda.9595.html