Здравейте, момичета, днес направих тест за бременност и ми излезе една едва видима втора черта, дори на моменти си мисля, че не съществува! От няколко месеца правим опити за забременяване, в началото мерех температура, правех тестове за овулация, но в последствие спрях, действа ми ужасно на психиката и всеки път ревях! Това е малко предистория, мисълта ми беше, че най-вероятно теста е фалшив, но на този етап никой не може да ми каже или помогне, много е рано, датата на цикъла ми беше 11.04.2013 и дори още не мога да кажа официално, че имам някакво закъснение! Ужасно ме болят яйчниците, не по-различно от преди цикъл! Страх ме е, че ще ми дойде!и тази сутрин вместо да се зарадвам на вероятността, аз леко се депресирах, не вярвам и очаквам най-лошото! Прикачвам снимка на теста и ако някой иска да сподели нещо подобно с мен или да ме посъветва, какво да правя... не зная дали е рано да се пусне кръвен тест и колко време от предполагаемото оплождане трябва да е изминало за да отчете? Страх ме е, момичета, сърцето ми е свито и не мога да се зарадвам! Приятен ден на всички и успех!