Здравейте, момичета!
Включвам се и аз
Правим опити за второ детенце от 5 месеца. Истината е, едва последните два месеца започнах да засичам овулации и т.н., и мисля, че почвам да изперквам да меря температури и непрекъснато да наблюдавам има ли ми нещо и т.н. Първото дете стана много бързо - от 3тия месец с полов контакт веднъж в месеца
Просто Божа работа...Всички казват, че второто дете много по-бързо става, но изобщо при нас не е така.
Този месец правихме през ден секс в дните около овулацията. На 8мия ден след края на цикъла ми имах цервикална слуз примесена с кръв на тоалетната хартия след избърсване, на следващия ден имах ужасно главоболие. От тогава до днес почнах да си меря и температурата - все е над 37. Това е, че съм се и простудила, и не съм сигурна дали Т е от това... Направих си тест за бременност преди 8 дни - отрицателен...
Може да е било още рано...
В момента пак съм с 37,3 Трябва да ми дойде след два дни, гърдите ужасно ме болят, както пред цикъл и се чудя дали да направя още един тест или да изчакам..
Ако не съм бременна, защо тогава имах зацапване? Дайте мнението си , от какво може да се получи това - дали имам кисти и други проблеми?
Успех на всички и не забравайте, че колкото и опити да правим, всичко е Божа работа...