0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
възможно ли е да съм имала бременост но да не се е развила?
Добро утро Теста ми е положителен - категорично, и гърдите тази сутрин вече ме понаболяват.Изключително много съм развълнувана и щастлива .Сега че чакам понеделника
Тихичко честито alea.Леки,безпроблемни и спокойни девет месеца.Надявам се и аз скоро да се похваля с бт продължава да е високо ,но във вторник всичко ще е ясно не остана много.Хубав и слънчев ден момичета
селена , днес 2-та черта изобщо ли я нямаше. Не знам дали тези бледи 2-ри не са под влияние на дуфастона или някое друго лекарство. Моят лекар ми каза , че ако са ти били прегнил незнам колко време след това теста е +, затова след инвитро процедурите се правело само кръвен тест
se_le_na1, според мен, спрямо това, което съм чела - Дуфастон-а подтиска овулацията в определени случаи - например ако се пие преди самата овулация. Но това лично мнение, аз не съм лекар. Моят съвет е да попиташ лекарката за това.. и освен това да я попиташ дали не може да смените следващия път Дуфастон-а с Утрогестан (Прогестерон). Момичетата с повече опит могат да дадат повече информация.Успех!