0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна? - 6 част
« Отговор #520 -: Юни 08, 2013, 21:20:53 pm »
За бледорозовата чартичка имам предвид сутрешния тест който мислех че е отрицателен
« Отговор #521 -: Юни 08, 2013, 21:21:46 pm »
Селена, направи пак тест след няколко дни със сутрешна урина. Успех !
<br />
« Отговор #522 -: Юни 08, 2013, 21:30:38 pm »
Да ще го направя но нали знаете.. търпението особедно за такова нещо..
 Тва е проблема то иначе ако е станало ще го има и след месец но неизвесното ме обива... И искам да знам ако дъм да спирам ли цигарите( аз пуша по 5 цигари и то когато съм на кафе) когатп ме боли главата посягсм към лекарства

Онзи ден ме заболя гърлото и со купих спрей за гърло и там пише да не се приема от бтеменми и такива глупости... За това искам да знам съм или не съм неискам ако съм да хо творя с боклуци... Или както казват че сулариума е врвден по принцип ходя веднах в седмицата и сега не смея...  Но да ще направя тест след някой друг ден... Някой знае ли нещо за дегиталните тестове дали да по верни..
*
« Отговор #523 -: Юни 09, 2013, 11:10:11 am »
se_le_na1 първия път като правих тест беше дигитален и ми показа "not pregnant" , ама после с обикновен тест писалка си излязоха 2-те чертички. Някой път дават грешка, а пък и като добавиш това, че са и с батерия.... :) Силно стискам палчета да се похвалиш тези дни с 2 ярки чертички  :bfp: :goodluck: :crossfingers:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
« Отговор #524 -: Юни 09, 2013, 12:52:06 pm »
selena Clear Blue ли прави? Понеже само за тях се сещам да изписват "pregnant" и "not pregnant". На мен Clear Blue винаги са ми показвали супер точно. Когато забременях на 1 ден закъснение си ми изписа "pregnant" и даже че съм 2-3та седмица. Мисълта ми е, че са доста точни, даже по стойността на ЧХГ изчислява и седмицата. Бих се доверила на този тест, естествено ако се притесняваш за лекарствата и пушенето, единствения вариант за 100% резултат е кръвен тест.

Ако не си правила Clear Blue, бих те посъветвала да го направиш с първа урина утре сутрин и да се довериш на резултата. Продават го в Boots. Успех, дано си бременна!

П.С. Много е важно колко нередовен е цикълът ти. Ако си била с късна овулация може и да не отчете още теса. След като родих моят цикъл стана страшно нередовен ту на 28, ту на 42 дни  8O и понякога усещам симптоми за овулация на 20ти ден...Но ако максимум ти е до 32 дни мисля, че можеш да се довериш на тестовете на 32ри ден.
« Последна редакция: Юни 09, 2013, 12:59:45 pm от Krisi08 »

« Отговор #525 -: Юни 09, 2013, 13:30:35 pm »
А Криси кога направи обикновенния тест.. венага ли.. аз сигурно си въобразявам и тези спазми от 3 дена сигурно са за цикъл..ама нз защо чуството или оо скоро усещането че нося нещо не ме напуска.. дори котката която постоянно ср качва при мен и ми докосва по някакав начин корема вече я бутам че нз защо имам чуството че щр ми направи нещо.. нз въображрние голяо може би имам.. но след дигиталниябтест си казах че си въобразява
« Отговор #526 -: Юни 09, 2013, 13:35:30 pm »
Исках да питам малкото дяволче обарках се... А криси да клър блу направих но небеше с първа урина.. ще изчакам да направя другия ако не ми дойде до тогава след седмица.. и ааз мисля че са точни ама ето виб момичетп какво казва...Абе надеждата ми остава последна до първа кръв... :lol:
*
« Отговор #527 -: Юни 09, 2013, 14:05:04 pm »
se_le_na1 сутринта направих дигиталния тест, не помня каква марка, но не беше с първата урина. Обикновения тест го направих следобяд и се показаха 2 чертички, като тестовата беше видима, но по-бледа от контролната. И аз имах чувство, че съм бременна и не ме подведе :) Имах и зацапване в дена на М, но само по тоалетната хартия. Като направих дигиталния тест сутринта (на 2-3 дена закъснение) и като показа отр резултат и с това зацапване си помислих, че и този път не е станало, но за всеки случай реших да препишкам един обикновен и той се оказа положителен :)
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #528 -: Юни 09, 2013, 15:14:28 pm »
Дяволче даваш ми надежда като ангелче :D ще изчакам и ще направя пак... А след месец ще знам какво що... Дали им бременост или някоя болест... БЛАГОДАРЯ ТИ..
« Отговор #529 -: Юни 09, 2013, 16:13:28 pm »
Здравейте, момичета! За първи път пиша в тази тема. По мои сметки овулацията е била на 16/17/18 ден, прогестерон пуснах на 26 ден и излезе 60,20 при норма до 55,80. Днес не се стърпях и преди малко си направих един тест sure check streamer, които излезе 100% отрицателен. Вчера на 2 пъти имах бледо ровозо зацапване по хартията в тоалетната, а днес един път бледо кафяво. Явно пак ще ми дойде, а толкова надеджи възлагах на този месец...Виждам, че други момичета са имали зацапване и отрицателен тест, но в крайна сметка бременност е имало. За съжаление тази малка искрица надежда съвсем угасна вече и се чувстам още по-смазана  :balk_145:
« Отговор #530 -: Юни 09, 2013, 16:30:02 pm »
Rapunzel, и моята угасна днес. Но само за този месец! Не се отчайвай, ще стане, както казват всички - когато най-малко го очакваш...

:bighug:
« Отговор #531 -: Юни 09, 2013, 16:39:46 pm »
Спокоймо Рапунцел.. всички имаме надежди и разочарования.. и мен ми зацапа два пати този месец няколко капки лафяво о то само на хартията но виж още го чакам.. и имам чусъвото че всичко е срещу мен.. един тест пошужителен ли беше и аз незнам после уж отрижателн пък аз виждам някакеа прозрачна черта после негативен дигиталем.. еми явно не съм бременна ама вдр още тая надежди и си чустваам странно коремчето.. така че надежда винаги има.. ако ти е дошло сущо е възмжно да сибременна  просто време и търпеное трябваъ и най сигурното лекар... Ако си Бях в България дори нямаше да тормозя дамите с глупави въпроси и щях веднаха да точам по лекари иследвания и т.н... Но пак казвам жените в форума много ми помогнаха и повдихнХа духът ми за което за пореден пъ им блаходаря.. така че спокойно винаги има надежда
« Отговор #532 -: Юни 09, 2013, 17:25:31 pm »
Rapunzel, не е ли рано за тест?
Според отбелязаното на графиката ти овулацията е била по-късно, съответно още няма реално закъснение на месечния ти цикъл.
На тестовете за бременност пише, че отчитат след първия ден от закъснението.
Стискам палци да е било рано за тест и да ти отчете след още 2-3 дни.
Ако ли пък не, никакво отчайване, само напред
 :bighug:
« Отговор #533 -: Юни 09, 2013, 18:03:39 pm »
Благодаря ви момичета за милите думи! Точно заради това се включих в този форум-само жени с нашите болки и надежди могат да се разберат една друга.
47 smiles и аз си мислих, че е рано още и реално няма закъснение, но това зацапване ме притесни и не се стърпях. Сега се чувствам само още по-зле...
Но докато не тръгнат истински червените реки, ще има едно мъничко зрънце надежда  :bighug:
« Отговор #534 -: Юни 09, 2013, 21:05:32 pm »
Момичета, моля ви за помощ малко... какво точно е било вашето "зацапване" .... защото при мен е жълтеникаво-кафяво...доста странно...?! 8O :oops: бих могла да го оприлича на такова, което ми се получава 1-2 дена преди М., но ми е рано за това...По моето календарче, дано не се окаже вярно трябва да ми дойде цикъла на 13.05.??!
« Последна редакция: Юни 09, 2013, 21:17:10 pm от mishchica »
« Отговор #535 -: Юни 10, 2013, 11:24:37 am »
Здравейте, момичета! Днес и последното зрънце вече го няма...
« Отговор #536 -: Юни 10, 2013, 11:39:11 am »
Здравей, Rapunzel.
Не се разочаровай - нов месец, нов късмет :P
Ти си писала, че посещаваш гинеколог/зи за проследяване на овулацията. Специализирана клиника по репродуктивна медицина ли посещаваш или обикновен гинеколог?
*
« Отговор #537 -: Юни 10, 2013, 11:58:15 am »
Да попитам, при с..с коло 14-15 ден и предполагаема О. според Денис и Бт тогава дали има шанс. Нямам ама никакви признаци - освен често посещение на 00, чувствителни гърди, и леко завишен апетит. И лека раздразнителности предния път беше така  :lol:
« Отговор #538 -: Юни 10, 2013, 12:41:11 pm »
47 smiles, за последните 2-3 месеца съм ходила на какви ли не гинеколози вече.
В клиника "Надежда" при д-р Стаменов бяхме преди 2 месеца, но той не ме прегледа, а направо ни каза, че още ни е рано за притеснения и за изследвания и да почакаме още няколко месеца преди да отидем пак при него. Аз не го послушах и си направих поредица от хормонални излседвания, които показаха известни отклонения, най-вече при пролактина, за който по предписание на ендокринолог вземам достинекс и вече влезе в норма.

Тъй като очевидно нещо не беше наред, започнахме да ходим в репродуктивната клиника в Майчин дом при д-р Вакрилов. Направихме и една спермограма там (всичко в норма, даже повече от добре; единствено морфологията по Крюгер е 9%, така и не ни казаха това колко е зле и колко е добре).  Не знам точно как стана, но този месец не уцелихме деня на овулацията. Д-р Вакрилов имаше "съмнения" за спукан фоликул още на 8-9 ден. Аз вярвам, че овулацията е била около 16-17-18 ден - засякох БТ, цервикална слуз, на 26 ден прогестеронът беше 60,20 при норма до 55,80. Както и да е, нещо не уцелихме деня при него. На същия този 26 ден друга гинеколожка беше напълно убедена, че на ехографа вижда жълто тяло, лигавица около 14 мм. Както и да е, при нея отидах просто така, защото имах възможност и защото при нея съм ходила доста пъти на колпоскоп.

Преди 2-3 седмици си запазихме час в клиника "София" при д-р Владимиров, но и отново в клиниката на д-р Стаменов. При д-р Стаменов сме в сряда, да видим какво ще ни посъветва сега щом вече отклоненията са налице, въпреки, че ни каза да отидем през юли или август.

Утре ни е часът за първичен предглед при д-р Владимиров. В неговата клиника имаме единствено правена спермограма през месец март (морфологията беше 7%, всичко останало беше със сходни стойности като резултатите от Майчин дом), но никога не сме се срещали с лекар там.

И така след тази поредица от посещения ще решим къде в крайна сметка да останем, защото не искам да ходя при 10 човека наведнъж, а не мога да взема решение, ако не се видим с лекаря лично.

Ами това ни предстои тепърва...откъде тепърва ще намирам сили още не знам.
« Отговор #539 -: Юни 10, 2013, 13:07:35 pm »
Rapunzel, към добри специалисти си се насочила.
Но наистина прецени и след като се срещнеш и с Владимиров, си избери само един  :lol:
Относно хормоните - нищо не разбирам за съжаление.
Относно спермограмата на мъжа ти, тук във форума има описани случаи, при които и с по-ниски стойности от 7-9% на морфология по Крюгер са забременяли по естествен път. Не ви ли препоръчаха добавки, които подобряват спермограмата, например Fertil Aid за мъже? Моят мъж беше също с подобна спермограма и му го бяха изписали.
Те специалистите си знаят работата и най-добре ще ви насочат разбира се.
Много сте млади и е минало само малко време откакто пробвате, така че имате голям шанс да ви се случат нещата по естествен път.
Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: