Здравейте и от мен! За първи път пиша, последните месеци само чета. От 6 месеца с приятеля ми се опитваме да имаме дете. Както е редно, преди опитите отидох на лекар. Направиха ми изследвания и уж всичко беше на ред. Така си минаха 5 месеца, но бременност не настъпи. Преди месец и нещо отидох на друг лекар и ми казаха, че имам полип. Предпочетох амбулаторно премахване пред това да отида на операция. След подобни операции трябва да се пазим известно време, а аз нямам търпение вече, пък съм и на 30г. Преди 4 дни получих остро възпаление и ми откриха гъбички, като ми взеха и изследвания за някакви бактерии. Изследванията ще излязат в края на седмицата. Аз съм на безобидни лекарства - едно мазило и свещички, защото лекарката не иска да ми изписва тежки лекарства, да не би да има бременност. Този месец си направих всички необходими тестове за овулация и дори мисля, че имах две овулации. Последният ми цикъл бе на 25 декември, сега очаквам на 22 януари. Вчера обаче не издържах и направих тест, четири дни преди цикъла, и се оказа отрицателен. Вече ми е писнало от тези отрицателни тестове...Въпросът ми е, дали е възможно да съм бременна и теста да не го е отчел, защото е твърде рано. Съжалявам за многословието, но не можах да се спра ....все пак за първи път пиша в подобни форуми. :)Твърде много съм чела вече и предполагам, че е възможно теста да не е отчел, защото се прави преди цикъл, но все пак...