Здравейте, четох много неща и реших и аз да се включа към групичката, тъй като стигнах до извода, че всеки е индивидуален. Моят случай е следният: на 28 години съм с поликистозни яйчници, миналото лято правихме опити за бебе, но нищо, ходих на лекар и тя каза, че всичко е наред и съм имала фоликул..но въпреки това не се получи. Известно време спряхме с опитите...та сега съм в следното положение, цикълът не ми е от най редовните, но да ми закъснява с 1,2,3 дни, днес той закъснява с 10 дни, още от преди тези десет дни ме болят яйчниците и то доста силно, все едно ще ми дойде, но нищо, направих си тест Шуарчек преди 3 дни- отрицателен...не се притесних, докато днес не ми стана лошо и в момента ми е много зле, премерих си температурата- 37 градуса...утре смятам да отида но лекар, но както повечето от вас съм в чудеш, а забравих и силното бяло течение. Знам, че е по-добре да се консултирам с доктор, но искам да питам и вас, възможно ли теста да е показал грешно или е възможно да е симптом на кисти? Дано съм била изчерпателна и с радост ще прочета мненията ви..