Боби, какато се казва "кажи ми какви са ти били първите седем години за ти кажа що за човек си". Или по скромното ми и лично мнение демократ не се става с комунистически интернационал, чисто и просто идеологии и идеологическо възпитание. Дядо ми умря с отворени очи да чака да си отидат и псуваше комунистите, отнели му всичко трупано с труд не само от него, отнели и живота на баба ми , осакатаили и бъдещето на децата му , а в това време ни се набиваше по всякакъв начин колко прекрасен е комунистическия строй и все едно да се очаква от баща ми да стане комунист ха ха ха и да няма клеймо ха ха ха - представям ти обратаната ситуация.
Огромно е значението за мен, че е бил полковник бащата на ББ . То по същата логика е без значение дали ни управляват ченгета от ДС или не, но това е една друга тема.
Ти ако искаш не бъди емоционална, аз съм. Ужасно много съжалявам, че по принцип тази ми емоционалност ми пречи да се изразаявам така както искам, още повече в стремежа си да не съм ... безпардонна (черта), та дали съм ти обяснила ясно или не и да те убедя (това пък няма и смисъл, нямам цел), нещо което не искаш да разбереш .... едва ли. Не те съдя, нито ти давам наклон на мислите и действията ти, ако обичаш не ми давай и ти на мен с това къде да се "прехвърлям" и къде не. Интересно до сега мен не ме е занимавал въпроса кой на колко години ли ще да е - ти ме накара да се замисля. И последно изводи кой, кога, къде и какви си е негова работа, аз никой не съм карала да прави списъка са факти, за мен те са от значение, за теб като не са няма нужда да им обръщаш внимание , съдейки по себе си мен нещо като не ме жегва просто си го подминавам. Начин на мислене, а дали е елементарно - не мисля че ти си капацитета за да ме квалифицираш, поне имай възпитание да не обиждаш .... аз не бих си позволила и не съм давала подобни оценки.