Все се заканвам да не пиша тук. Сега вече със сигурност ще го сторя.
Ако се появя, моля изгонете ме, наложете ми бан или каквито други възможности има...
Като се замисля, с присъствието на някои съфорумки тук често дискусията става интересна (за мене, поне)... Но като цяло не разбирам, за какво са тези тежки думи, личностни оценки и конфликти... Аз нямам нужда от това, а вие? Има тема за "смях и раздумка", тази тук изглежда е за "заяждане и изпускане на напрежението", а на мене ми липсваше място, където наистина могат да се обсъждат интересни въпроси - без обиди, където на всеки да му е приятно да сподели и да изслуша и да стават интересни дискусии... Не ми се иска едва ли не да ми се налага
да се извинявам за това, че след апела на
Джам съм споделила с вас линк, който ми се видя интересен. Да се оказва, че съм хитра, понеже по този начин прекратявам темата с цел онзи, които иска да се "доизясни" да изглежда конфликтен...
Ами добре,
Жбрул - ти имаш последната дума...
Пиши колкото искаш за това. Съжалявам, че със сменянето на темата съм те поставила в подобно положение...
Жбрул, в никакъв случай не съм обиждала и не съм подценявала интелекта на когото и да било - това са твоите интерпретации и съжалявам, че така си го почувствала!... Аз всъщност доста се колебаех относно това, дали да пиша какво мисля. Но понеже не бих искала да се "спотайвам", просто казах открито мнението си. Това е причината. Истината е, че в тази дискусия междуличностните конфликти, прехвърляни от други теми, се четяха не "между редовете", ами направо "по редовете" на някои постинги. Това отстрани (и за незапознатите) не е приятно. Не само за мене, повярвайте... Има много, които четат, но не пишат... Жалко наистина, че дискусии по конкретни въпроси (не само тук, но и в специализираните теми) преминават в междуличностни...
Тук интереса, който ни обединява е един - зачатието, родителството... Повечето от нас тук са намерили и големи приятелства...
Нека не си търсим и големи конфликти...
Денят е толкова прекрасен... Нека се усмихнем на хубавите неща около нас... Не "наливам масло в огъня", не "търся мир", а само искам да ви пожелая приятен остатък от деня. Да не се занимаваме с глупости!