много неприятно това за референдума.
аз малко, мисля, ще върна разговора назад, но да се отнасяме към еколозите като към някаква напаст от хора, които искат от нас да се "върнем пеша в пещерите" е напълно непродуктивно. те, макар, често да са с дълги бради и коси са експерти, които могат да помогнат точно за това да живеем в по-балансиран и чист свят. да, има нанесени вреди и те са нанесени точно защото много дълго време индустрия и политика са си развявали байрака без никакъв коректив. сега вече има гражданско общество има екологични организации, всеки от нас може да потърси и намери информация. а това е нещо, което ни засяга пряко. разбира се, че предпочитам да ям картофи от бг, а не от полша, най-малкото защото няма да са превозвани пред половината европа. да, ама те заедно с превоза излизат по-евтини. наскоро четох, че лангустини ловени във великобритания се транспортират до тайланд, където се чистят и после се транспортират обратно до УК. това е безумие, да не говорим за боклука и тн. така че, според мен не можем да си позволим повече да живеем по този начин, водени само то бизнес логика.