Фуси, бъркаш и според мен. Може нишо да не се случи, но най-малкото ше стигне до него и може пък към следващият да се отнес епо-внимателно.
Рачо и да го почетвъртиш и попетиш, някои хора не искат да го разберат. Я виж каква дискусия сме си заформили точно с тези, които не смятат, че това, което искаш е възможно.
avallon, в предишнтата тема имаше точно такъв разговори между Жбрул и Елена, когато Жбрул даде за приемер Иран, не за да го сравнява с България. Та и тук е така, никой не сравнява България с Нигерия, говори се за съвсем друго.
Боби, и за хиляден път да го обясня, ти пак ще тропаш с краче и пак ще викаш не, азот не може да се диша, трябва да има кислород и сте длъжни да го дадете.
Ха ха ха ха. Точно така, виж как сме на едно мнение
. Разбира се,че точно това казвам и аз - ще тропам и ще викам, че азот не може да се диша. Не сте длъжни, такова нещо не съм казала, но ако искате да живее... хм, да - кислород трбява от някъде. Като няма, няма, ама просто не си прави излюзия, че без него ще спасите човека. Не можело да изискваш от полицията да си върши работата, не може това, не може онова. Хубаво, приемам, че не знам дали може, но прости се тогава с българската нация, много е просто и за съжалените тъжно. Нищо не си длъжна обаче. Просто това е, което става с неможещите да намерят кислород. Утопиите не са ми присърце,че да си говорим глупости,че можело по друг начин да стане, съжалявам. действителснотта не е моя, действителността, че кислород дишаме е общовалидна. Ако и сега не ти е ясно, не знам как по-добре да ти го обясня.
Как не те хвана срам да попиташ къде си обиждала? Точно ти, която каза, че ти е ясно, че може да си изкараш бан? С теб аз съм дотук, съжалявам, че се оставих пак да ме вкараш в тези спорове. Защо не го пренесеш този спор върху някои от живеещите в България, които мислят като мен - рачо например - и да ме оставиш мен на мира. Поне не можеш да се хванеш, че не разбира действителността.