0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Това е все едно моя баща като е лекар, аз да съм педиатър по дефолт!

Сравнението е некоректно. Представи си баща ти да е християнин, пък ти мохамеданка. За чистите  намеренията съм съгласна.
*

    Bobbie

  • *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
аз никой не съм карала да прави списъка са факти, за мен те са от значение, за теб като не са няма нужда да им обръщаш внимание
Да, но такива неща провокират никого ненужна омраза и аз просто сметнах за необходимо да посоча и моето мнение (точно както ти си посочила твоето). За мен тези конкретни факти са без особено значение  за капацитета на тези хора да управляват. Ако има забележка конкретна към някого за конкретни дествия, би могло да се получи дискусия, а сега се получва едно голямо плюене по не е ясно какво. И моята баба плюеше комунистите, баща и е бил царски офицер, въпреки, че дядо ми беше комунист и си вярваше . Другият ми дядо беше такъв идеалист, че се поболя като падна режима и започнаха да излизат неша за това кой какво крал. Аз ти вярвам за всичко, което си написала, но ти си тая, която не желаеш да повярваш нещата, които аз ти казвам.
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 21:55:40 pm от Bobbie »


  
*
Има много достойни хора, въпреки че родителите им са били комунисти. Защото са били от онези, първите, с чистите помисли, когато идеята не е била опорочена.
Някъде да написах, че достойни няма м? Кажи ми къде, че да се извиня.
Твърдя обаче, че не ни управляват достойните. Тепърва ще им сърбаме попарата. Тук, на родна земя.
Сравнението ти "по дефолт" не е същото ама нейсе.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
М-и - добре, съгласна съм. И какво това ще ме направи по-лоша мен?
Авалон, ти го изтъкваш като факт, че са некадърни и недостойни да заемат този пост. Защо? Всеки от нас прави всичко по силите си. Те също са го направили.
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*