П.С. Много обичам да се правят обобщения - ти от къде знаеш, че като е пожарникар или физкултурник, не са прочели поне една книга? Свети ли му? Живя ли с него? Все едно аз да кажа, че си неграмотна...Пък ти иди докажи, че не си...
Доста неща си пропуснала явно, като това, че самия той на всеослушание се изцепи че е чел само "винету". Не е нужно да съм му светила.
Ганка , мисля че в стремежа си да защитиш свой любимец преминаваш в един по различен тон. Не споря с икой само изказвам лично мнение. Няма нужда да вдигаме октавата. Не защитавам нито Станишев нито Доган, ни най малко Костов и прочие. Защитавам
изнемогващия български народ. И да ни се набива в главите че изход и алтернатива няма е чудовищна манипулация. Все едно напълно се съгласявам с "вездесъщия", че в българия е цитирам: "лош материала".
Четеш ли какво пишат magi_st и Тара, та ще можеш ли да отговориш къде са "свежите" пари от еврофондовете, които подизпълнителите отдааавна трябваше да са получили а ?
Познаваш ли хора, които отдааавана са приключили работа по евро проекти, платили са си текущи разходи, заплати, ДДС-та и прочие данъци и още не са си помирисали всичките пари от фондовете. Познаваш ли
Ганка ? Аз щото познавам.
Ще отговориш ли , кога е била по голяма от сега вътрефирмената задлъжнялост? ще ми отговориш ли кога са били по високи процентите на лошите кредити? ще ми кажеш ли кога е имало по-висока безработица? Това общи приказки ли са , обобщаване ли е ....
Не, мисля че това са просто факти. И да се екплоатира единствено и само тезата с кризата е повече от нелепо. Както казват цитирам: "по добре да се живее в условията на гръцката финансова криза, отколкото в условията на българската финансова стабилност" - пример, гърците, които изпаднаха в жестока криза отидоха ли на опашката като най бедна държава в ЕС - не, нали. А ние 23 годинии си стоим не само като най бедната държава, ами и още по бедни си ставаме.
Точно щото всичките са се оплели в схеми без оглед на политическа принадлежност и всичките се прикриват един друг, за това научаваме години години по-късно за престъпленията, които са вършили... всичко онова, което цитираш. И точно имунитетите ги пазят ... надявам се не за дълго.
Ще спят в кулоарите, щото народа такива заспали е избрал. Ти да виждаш някаква промяна в депутатите? Аз от 89та ги гледам все едни и същи, няма смяна.
И аз ги гледам, че повече от теб ги гледам. И вече ми се повръща от тях. Точно за това казах нещо по-напред, ако си чела разбира се.
П.П. радостинка даде пример с баща си, но това не е масата иначе нямаше да купуваме френски, белгийски или немски картофи ... и въобще преобладавщия ВНОСЕН зеленчук на пазара, ако работеха толкова ефективно въпросните фондове, "свежите" буйни реки от еврофондове потекли напоследък.