Здрава и щастлива седмица на всички!
Ние сме отново на вълна яслени неволи
Малко ще помрънкам, но ме извинете
Боже, много ми е "влюбено" Златото в мама! Преди Нова година ходи на ясла 5 дни, после 3 седмици в къщи болен. После 8 дни на ясла, след което Коледни и Новогодишни празници и пак 2 седмици в къщи. И сега от миналата седмица ходи, но адаптацията е по-сложна от първоначалната. Реве по цял ден, отказва да яде там тотално - абсолютно нищо не близва по цял ден. Имат вина и сестрите и мама. Какви са им тези отпуски през зимата - не знам, но преди Н.година едната сестра беше в отпуск, сега другата излезе. До обяд е на работа, след обяд сестра нямат - само лелички. Миналата седмица и тази сестра, която уж беше на работа и тя я нямаше, приемаше ги децата старшата сестра на градината, после идваше другата .... И така - една голяма объркация! Предната седмица 2 дни го взимах на обяд /уж да свикне/, после 2 дни го оставях цял ден, после пак един ден го взех наобяд /по тяхна преценка/ и детето съвсем се оэбърка! Днес ми звъняха да ме питат дали ще го взимам на обяд - отказах! Ами нека свикне, че като се наспи там - тогава ще го взема! Да, ама те разбраха, че мога и май злоупотребяват!
И сега ми се къса сърцето, защото ревеше /чуваше се по телефона/. Знам, че направих правилния избор, но........ Кога ще стане 16ч да си го взема!
Май сме уникален случай!
Не ме разбирайте погрешно - много са добри персонала и съм доволна от яслата, но в петък явно е изкарал извън релси едната сестра и даже ми се поскараха, че много му угаждам! Ами какво да направя, бе хора! Чакала съм го толкова години и съм наясно, че повече му угаждам, но.....
Не е оставян и ден другаде - по цял ден сме заедно. За по час-два два пъти съм го оставяла на майка ми - това ни е раздялата за 2 години. Искам да свикне и знам, че ще му е хубаво там, защото е много общителен, но докато стане - не мога да си намеря място в къщи!
Извинете за дългия пост и мрънканиците ми
, но само тук мога да си излея душата и да не ме нахокат
Защото всички ми казват - ще свикне, но така ще е първите дни. Да, ама станаха много дни.