Ами Боби, ще напишеш истината, щом си любител на точността!
ще напишеш:
"СтефиЗ и мини ме иронизираха, че искам детето ми да може да си мие зъбите само на година и х месеца"
Ок, права си , това правиха „на луда“ го позлвам по навик във всякакви ситуации,за работа, за деца.. като и да е, но наистина така като го написа изглежда, че е прекалено.Поправям се - да се чете,че „тук ме иронизираха“, че искам да ми дава да и мия зъбите ( не да може да си ги мие, не съм толкова куку все пак
). Аз съм описала, че проблема беше, че пищи и не дава и миенето е борба. Исках да знам как да я науча, понеже отказваше, а не да може да си ги измие добре сама. Не ми се обсъжда повече това.
Стефи, извинявай, ще приема, че не си имала това предвид, тогава така ми прозвуча и стакова впечатление бяха останала.
За конеца не знам какво да ти кажа. На Ивана зъбите са и гъсти само отпред и не ми е проблем, но назад има разстояние и не съм бърничкала, а би било добре. Обаче има едни конци, които са закачени на нещо като „лък“ с дръжка, не знам дали ги има в България. Продават се в пакетче по много. По-скъпо излиза, но можеш с тях да опиташ. Ето какво имам предвид ( не знам как да направя снимакта по-малка).