jam, имаше "парти" - безумно силна музика и една какичка от аниматорите, която показваше на всичките три песни все един и същ сложен танц и на всички дечица им писна още на първата и какичката остана да си танцува сама. Песните не бяха тип съвсем детски, очаквах, че ще са и някакви мелодии от самото филмче, а и че в партито ще се включи аниматор с костюма на къртицата, който костюм седеше на витрината, а после изчезна и така и не се появи сред децата.
С две думи, изисквайте повече активност от аниматорите.
На мен ми хареса филмчето, разнообразието за детето и все пак успяхме да скалъпим рисунка. А, има и изложба на картини с къртичето, които са хубави.
При Масларски, както сам се изрази, пиле не може да прехвръкне. Не е като във Вита, на рецепцията те пресрещат веднага. Става със записване на час. Цените са ...ъ... добри. 60 лв. е прегледът. Туй то. На нас, дано не се налага често, поне сега ни е на една ръка. Болницата съвсем скоро се очаква да сключи договор с НЗОК. Добра е, а и доколкото чувам са дръпнали добри лекари в различни области, ще имат и лаборатория, имат и много модерна апаратура.
Клиниката се намира, ако идваш от посока Младост, съвсем малко преди кръговото на Драгалевци. Точно след магазин Айко и с/у комплекс Царско село. Записва се час на телефоните, обявени на сайта. Аз много упорито звънях и не ми вдигаха, след което се обадих да сигнализирам /на някакъв офисен телефон/, че нещо не е наред. Оказа се, че всичко е ОК, но май тогава нещо организацията е била ... зле, с телефоните. Щото аз два поредни дни звънях.