Те са невероятни професионалисти и хора с големи сърца, работят в много силен екип и при който и да си от тях, ще бъдеш в добри ръце.
Jam, до колкото разбирам тук става дума за работа в екип без да се персонализира конкретно д-р Шевкетова. Попадала съм и при нея и при д-р Персенска, аз също имам поглед как се работи, на какъв принцип и екипност. Не искам да цитирам и сравнявам в детайли с други клининки от където също имам преки впечатления, как попадайки при друг се започва от А до Я все едно за първи път стъпвам и започва едно чудене и маене какаво ли е имал в предвид "основния" ми лекар, който отсъства в момента - резултат "нулев" преглед, напразно изгубено и време, и средства (не всички сме софиянци), и не по-маловажно притеснение и емоции.
Ръководителя с национална известност не е самотния войн в тази клиника - екипа за който говотим е негов, води се от него, всичко се консултира с него, казусите се разискват с него ... не е като ДКЦ с кабинети и всеки сам да си работи.
По отношение на суперлативите - всеки си има начин на изразяване (аз лично съм по-"обрана" в подобни коментари), също понякога сами имаме нужда да си даваме кураж, защото съмнения навсякъде и винаги се прокрадват, особено в такова деликатно (за психиката на една на моменти отчаяна жена) начинание.... особено след низ от неуспехи. То е ясно, че самото съвършенство не съществува.
Точно не в тази, тема защото все пак всички тук сме пациенти на същата клиника на този етап, щом сме тук значи сме доволни от работата и екипа.